Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt

HellHound

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Muh bruxa previlege diye ağlıyorlar ='(

Gerçi görünmezlik falan yoktu sanırım bruxalarda, alpor da olabilir.. Bilemedim, ne oyunlarda ne de kitaplarda bu kadar güçlü bi vampir yoktu zaten.

bruxia bu arada cok guclu tam tersine. oyunlardaki gibi oyle ucer ucer kesemeyecegin sekilde guclu. elder olanlari hele cok daha fena. vampire oil ve silver tozuna karsi hassasslar. o yuzden toz basiyor mekana.

ben once onu gorunmezlik olarak algilamamistim. bruxa larin screech i kor edebiliyor. simsiyah bir cinematic i de kimse izleyemeyecegi icin boyle anlattilar olayi diye varsaymistim. ancak sonra gumus tozunun modeli kaplayarak gormesini sagladigini farkedince hakkaten gorunmezlik yaptiklarini anladim.

sanirim blind olayini yapamayacaklari icin bunu bir yol olarak secmisler.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

namessar sen kitabı okudun mu ?

okuduysan bi yorum versene aga

cok fazla kitabi var. 2009 yilinda henuz 2 tanesi cevrilmisti. sadece onlari okudum.

pics or didnt happen diyecek olan olursa diye, ahanda pics:

http://i.hizliresim.com/VVE7vP.jpg

ilk oyunu cok sevince ve arka planinda kitap serisi oldugunu ogrenince hemen satin alayim demistim, ama seriden cevrilen sadece 2 kitap vardi. onlarin da satislari cok iyi degildi.

ancak bu 2. oyunun hype indan onceydi. iyi soyledin valla, gidip bakayim 2009 dan bu yana kac tane daha cevirmisler. muhtemelen 2. oyundan sonra seri ceviri baslamistir.

kitaplardaki geralt oyunlardaki gibi neutral, ama ayni zamanda morally good degil pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

hmm o da olabilir kan içince yamulmasından ama göz efekti ne alaka o zaman? =D

Göz olayı biraz CGI'ı yapanların meselesi gibi. Göz renginin değişmesi gibi bi durum yok aslında. Witcher'lar göz bebeklerini de istedikleri zaman karanlığa göre ayarlayabiliyolar. (hatta bu yüzden oyunda meşale olması sorgulanmıştı bi ara).

Last Wish ve Blood of Elves'den sonra 2 tane daha çevrildi. Time of Contempt ve Baptism of Fire. Baptism i bitiricem hemen haftasonu :)

edit: Az spoilery bilgiyi sildim
Sosyal ağlarda paylaş

polish bilen varsa aranizda:

Hikaye kitaplari:

*Miecz Przeznaczenia (The Sword of Destiny) (1992 English edition: 2015)

*Ostatnie życzenie (The Last Wish) (1993, English edition: 2008).

kronolojik olarak sonradan basilmasina karsin the last wish deki hikayeler daha once.

Seri romanlar:

*Krew elfów (Blood of Elves) (1994, English edition: 2008)

*Czas pogardy (Time of Contempt) (1995, English edition: 2013)

*Chrzest ognia (Baptism of Fire) (1996, English edition: 2014)

*Wieża Jaskółki (The Swallow's Tower) (1997)

*Pani Jeziora (Lady of the Lake) (1999)

*Sezon burz (Season of Storms) (2013) – prequel to Krew elfów.

Eger okumaya yeni baslayacaksaniz, ingilizceler basilanlar icin okuma sirasi:

The Last Wish
The Sword of Destiny (sonradan basilsa da aslinda kronolojik olarak ikinci, amazon kesin cikis tarihi Aralik 2015)
Blood of Elves
Time of Contempt
Baptism of Fire
The Swallow's Tower (tahmini cikis tarihi 2016)
Lady of the Lake(tahmini cikis tarihi 2017)

Season of Storms un akibeti belirsizmis.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...