kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 format factory dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 "Tatar Ramazan" said: Free YouTube to MP3 Converter YouTube videolarını MP3 dosyalarına dönüştüren program beğendiğiniz videoyu işleyerek sabit sürücünüze yüklüyor http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=65629&rid=2&p=13 demin rastladım buyur:) bu program güzel bişeye benziyo, şimdi kendi pc'me yüklerken farkettim de kimse bişey yazmamış, bari şukunu ben veriym +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Adinda Free yazan seyler genelde parali oluyor. Bu cidden beles mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Vay bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 GERGE said: Adinda Free yazan seyler genelde parali oluyor. Bu cidden beles mi? valla çatır çatır free "devam etmek için beşşüz dolar ödeyin xD" gibi bişey görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 snipmp3.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bu arada tüm youtube videoları max 128k bitrate e sahip değil mi? hd ler bile oyle diye biliyorum, lütfen yanılıyor olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hem dogru biliyomuşum hem yanlış 192k aac fena degil 256k mp3 e denk geliyor. aam 12 temmuzdan bu yana yüklenen videolarda geçerliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 chrome a "autohd for youtube" u ekledim. sanırım cok mantıklı oldu, bazen insan unutyo hd ye cevirmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 farklı başlık olmasın dedim, youtube deki bazı parçaların özellikle 80's şarkıların ses kalitesini iyileştirmek mümkünmü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 digitally remastered editionlarını çekmek zorundasın, profesyonel stüdyo işi o malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi o dediğin programlar fazla pro işi binlerce dolara satılıyo, bana daha user friendly program lazım magix audio clean buldum trial deniycem bakalım işe yarıycakmı birde youtube satırına "&fmt=18" bunu eklemezsek mono mu kayıt etmiş oluyoruz ses dosyasını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar