DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hd5750 ve phenom ii x4 965 var 70-90 fps alıyorum genelde oynadığım oyunlardan, fakat 25-30'a düştüğü oluyor gpu peak yaptığı vakit. bi program vardı arka planda sessiz sedasız capture ediyodu belli etmeden çok başarılıydı ama adını unuttum. veya o tarz bişey yine varsa tavsiye edeceğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 fraps var ama? küçük, basit bir şey aklıma geldi ben de indirdim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bendede 5750 ile aynı işlemci var nasıl alıyorsun o kadar performansı? lolde bende 80 90 fps flm alıyorumda. başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 fraps baya fps düşüşü yapıyor kaliteli kayıtlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Harici hdd ye fraps ile kaydediyorum fps düşüşü oluyor maalesef fakat oyun içi ve mikrofon sesleri ve senkronizasyonu başarılı olduğu için gözardı ediyordum fps düşüşünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 darkwish güzel birşey kullanıyordu bf3 için. fraps half qualityde bile hdd dolduruyor uzun kayıtlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 playclaw öneririm, frapstan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 razer game booster. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Kayit icin donanım da 1.ci etken hdd guidelar var frapss icin performans artiran. Ama evet genis hacimli bir hdd lazim uzun aureli kayitlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Daesu said: darkwish güzel birşey kullanıyordu bf3 için. fraps half qualityde bile hdd dolduruyor uzun kayıtlarda Playclaw kullanıyordum tavsiye ederim, ayriyetten Dxtory'de tavsiye ederim. Oyuna göre değişir ama genele vurulduğunda Dxtory daha iyi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 frapsın hdd yi yemesi cok önemli degil , problem editingde cıkıyor ortaya. 5gb video editliycegine 250gb video cıkarıyor ortaya hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Dxtory en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 fraps kullanabileceğin en kötü program felan olsa gerek performans açısından. Dxtory, playclaw veya bandicam performans açısından şu anda en iyilerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 OS X'de, Unity'de ve Gnome'da build-in geliyor performansı etkilemeyen kayıt ve az yer kaplayan vidyolar olarak. Windows'da yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Bu gamebooster high end sistemlerde cok ise yariyo mu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar