Wyand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bakalım ne çıkacak burada sonuç. =) ps. bizim seçimimiz gemi ile akdeniz ülkelerini turlamak olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 biz evlenme vaadiyle kandırılacak kız bulamadık sen balayı diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 o nasıl bi başarısızlıktır öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kızı bulduk da balayı kaldı O_o demeye gelmiştim ki demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 balayı buldum kız yok lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 peçete yetiştiremiyorum ben.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ıslak mendile geç panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Theridone said: biz evlenme vaadiyle kandırılacak kız bulamadık sen balayı diyon 1 adet tapu, 1 adet ruhsat (araba için olanından) ile en yakın izdivaç programına başvuruyorsunuz arkadaşlar. teşekküre gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Gemi turu en temizi eğer iyi bir kamarada vs. kalabilecekseniz. Programları bilmiyorum. O olmazsa hatunun sevdiği bir ülke. Burası çok önemli, misal ben kız arkadaşımla evlenip balayına uzakdoğuya götüreyim desem 8 yerimden 17 kez bıçaklar beni. (Ben nşa'da uzak doğuyu gezmek isterim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 para varsa avrupa para yoksa bağcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ha iş-güç durumundan da ötürü biz yapamadık o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 amazon ormanları süper bence. tarzan, jane rpsi yaparsınız. ya da indiana jones misali bir gezi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Biz interflight yapıyoruz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=q1Z_USYErqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 dubai olur heralde. ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 dubainin nesi ucuz lan. dandik otelde mi kalsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 biz barcelona'ya gittik. evlenirken gelen paraları yedik. Hiç de pişman olmadık. Anı yaşıyorsun. Kafaca uzaklaştığın içinde daha iyi dinleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben kızı da buldum balayı da buldum para yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 en güzel kır düğünü mekanlarını da yazalım tam olsun... kadınlar kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben kırım da yapcam düğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 elesso said: en güzel kır düğünü mekanlarını da yazalım tam olsun... kadınlar kulübü ahahahahfgdjgjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 İş/ev İstanbul'da. Kız Balıkesir'li. Ben Antalya. İki düğün yaptık. Sonuncusu Antalya'daydı. Balayı için de ver elini Kemer ^^ Alles inklusiv otelde zıbarana kadar yiyip içip yatıp güneşlendik. Bizim balayının olayı dinlenmekti açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Otel adam&eve gidilir .Kapıda angels clup tarafından şampanyayla karşılanıp odanıza dinlenmeye çeklilirsiniz.Daha sonra beyninizi kemiren, ulan o angels clupdakiler de neydi röhh dedikten sonra,24 saat içinde boşanma evraklarınızı avukatınıza hazırlatırsınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar