Wyand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bakalım ne çıkacak burada sonuç. =) ps. bizim seçimimiz gemi ile akdeniz ülkelerini turlamak olmuştu.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 biz evlenme vaadiyle kandırılacak kız bulamadık sen balayı diyon
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kızı bulduk da balayı kaldı O_o demeye gelmiştim ki demişler
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Theridone said: biz evlenme vaadiyle kandırılacak kız bulamadık sen balayı diyon 1 adet tapu, 1 adet ruhsat (araba için olanından) ile en yakın izdivaç programına başvuruyorsunuz arkadaşlar. teşekküre gerek yok
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Gemi turu en temizi eğer iyi bir kamarada vs. kalabilecekseniz. Programları bilmiyorum. O olmazsa hatunun sevdiği bir ülke. Burası çok önemli, misal ben kız arkadaşımla evlenip balayına uzakdoğuya götüreyim desem 8 yerimden 17 kez bıçaklar beni. (Ben nşa'da uzak doğuyu gezmek isterim.)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 para varsa avrupa para yoksa bağcılar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ha iş-güç durumundan da ötürü biz yapamadık o ayrı :P
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 amazon ormanları süper bence. tarzan, jane rpsi yaparsınız. ya da indiana jones misali bir gezi yapın.
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=q1Z_USYErqg
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 dubainin nesi ucuz lan. dandik otelde mi kalsınlar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 biz barcelona'ya gittik. evlenirken gelen paraları yedik. Hiç de pişman olmadık. Anı yaşıyorsun. Kafaca uzaklaştığın içinde daha iyi dinleniyorsun.
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben kızı da buldum balayı da buldum para yok..
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 en güzel kır düğünü mekanlarını da yazalım tam olsun... kadınlar kulübü
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 elesso said: en güzel kır düğünü mekanlarını da yazalım tam olsun... kadınlar kulübü ahahahahfgdjgjg
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 İş/ev İstanbul'da. Kız Balıkesir'li. Ben Antalya. İki düğün yaptık. Sonuncusu Antalya'daydı. Balayı için de ver elini Kemer ^^ Alles inklusiv otelde zıbarana kadar yiyip içip yatıp güneşlendik. Bizim balayının olayı dinlenmekti açıkçası.
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Otel adam&eve gidilir .Kapıda angels clup tarafından şampanyayla karşılanıp odanıza dinlenmeye çeklilirsiniz.Daha sonra beyninizi kemiren, ulan o angels clupdakiler de neydi röhh dedikten sonra,24 saat içinde boşanma evraklarınızı avukatınıza hazırlatırsınız .
Öne çıkan mesajlar