Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ilk bilgiler gelmeye basladi. Senarist belli sadece, Drew Pearce diye biri. Pek guven vermedi ama bana bu. Adamin yaptigi eski islere bakinca hepsinin bos komedi ya da IMDB'de 4 alti puan almis oldugunu goruyoruz (IMDB her ne kadar guvenilmez olsa da o kadar da guvenilmez degil). No Heroics diye bir seyi begenilmis ama cok iyi bir modern cizgi roman kulturu olan Ingiltere'de (Vertigo'nun neredeyse hepsi oradan cikti) cizgi romanlarla tamamez zevksiz bir sekilde alay eden bir seri kendisi sadece. Adamin arkasinin saglam oldugunu dusunuyorum ama, kotu bir kariyerden sonra Iron Man 3 ve Godzilla reboot'u da o yaziyor. Garip olay, tamamen guvensizlik veriyor ama sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ironman 3 ise iyidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Daha filmi gormedik ki? Iron Man 3 en sevdigim Iron Man oykusu olan Extremis uzerine ama bu adamin cizgi romanlar hakkinda yaptigi tek sey berbat bir sey iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 iron man 3 yönetmenin kendisi yazmamış mıydı? Shane Black. Sherlock Holmes 3 içinde Guy Ritchie bir el atar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 2. film çok tırttı. diziden bişeyler öğrendilerse ne iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 GERGE said: Daha filmi gormedik ki? Iron Man 3 en sevdigim Iron Man oykusu olan Extremis uzerine ama bu adamin cizgi romanlar hakkinda yaptigi tek sey berbat bir sey iste. gördüm ben gördüm çokgüzeldi1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 2014'e ertelenmedi mi 3. sezon? Şimdiden kasmaya başlamayın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 dizi değil film hakkında konuşuyorlar miyav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ikincisi kadar iyiyse bana yeter, moriarty'den sonra kim gelse yavan kalır gerçi ama bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar