Jhengie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Avea hem turkcell'den önce bas-konuşu başlatmış hem de bunu öyle mükemmel bi reklamla patlatmış ki.. süper bir çalım olmuş cidden turkcelle..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Reklamı izlemedim ama sadece ilk 3 ay bedave dediklerini duydum. Kısacası olay son derece başarılı. Reklamı da beğeni topluyorsa ne mutlu.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 avea ya helal olsun yaw. Cidden güzel olmuş... Ne oluyor bu avea ya İyi atağa geçtiler... (Avealıyım bu arada :P)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 turkcell'e laf koymuş adamlar resmen.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Herkez geçti Avea'ya Zaten bi Armağan geçmedi :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bide ben :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Walla hoplamış turkcell.. guzel reklam.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Çok ağır reklam walla Turkcell'in karşılık vermesi lazım[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sağlam reklam bencede turkcelin spastik reklamlarından sonra mükemmel bile derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Tcell'de tüpçülük yaptığını anlatan bir reklamla karşı saldırıya geçmiş. Yalnız ilginç olan bu reklamlar stokda vardı da oradan mı çıkardılar nasıl ettiler de birden var ettiler orası tuhaf. Avea "obarey geçirdik" havasında bir çıkış yaptı. Genelde bu tarz çıkışlarda gözden kaçan birşey olur ve kötü patlarsınız. Ama tabiki tüm genellemeler yanlıştır, bu da bir genellemedir ve al sana paradox. Ayrıca fizban'a katılıyorum pek hoş bir reklam değil.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben turkcell reklami sandim zaten baslangicta. saldirgan bir reklam olmus. urunu tanitmaktan cok turkcell' e de boyle gecirdik mantigiyla yapilmis.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 patlar aveanın baskonuşu 3 ay dayanmaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 patrona telefonu veren adamın takım'a dikkat ettinizmi celloninkine benziyo zuha kopacam:D abartmış avea[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Haşırt to the blackboard tabiri uygun olur.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben valla baya takdir ettim. Bakalım nolacak...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Dojorel, 05 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: ben turkcell reklami sandim zaten baslangicta. saldirgan bir reklam olmus. urunu tanitmaktan cok turkcell' e de boyle gecirdik mantigiyla yapilmis. Zaten ürünü turkcell tanıtmış tanıtacağı kadar... Avea da o reklamın üzerine basıp geçmiş[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ıı komus ama bazı arkadasların soledıgı gıbı guzel bır reklam degıl[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Çok pis kapak yapmış türkcelle ama ayıp bence...Başkasının aylarca tanıtıp yaptığı birşeye basıp (!) geçmişler.Bu arada harbiden avea atağa geçti.Bir ben gerçmedim aveaya turkcell forever :P[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 turkcell'den vazgeçmem asla. bi arkadaşımda avea vardı mesela, onun hattının kesildiği yerde benimkisi full çekiyordu.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bu arada avea bu sistemi 7 aydır test ediyordu ve son 4 aydır avea içinde kullanımdaydı :) avae gerçekten ciddi atılımlar yapıyor. Multivizyon özelliği ile 600dan tv seyredilebiliyor. Artı memursanız aylık 9 milyona beleşe konuşabiliyorsun.Turkcellken aylık en az 70 80 milyon gelirdi fatura avea ile en fazla 30 gelior çok konuşmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 dalgacı cello nerde :). selman haklı çıktı bak dalgacı oldu çocuk :D. dün akşam turkcell'in de bas-konuş'la ilgili bir reklamı vardı ama geçmiş ola. avea reklamını gördükten sonra çekmişler ve yayınlatmışlardı bariz. eski reklamın aynısı, sadece konuşan adam "bas-konuş turkcell önderliğinde türkiye'de" tarzı birşeyler söylüyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 o turkcell'in panikle yayına soktuğu sadece sonda "bas-konuş yayında" lafı eklenen reklamı..adamlar apar topar sokmuş heralde bas-konuşu..bu kadar aceleye gelen bas-konuşlar da patlamassa iyidir ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 turkcell'in yerinde olsam bu lafın altında kalacağıma.. :)[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 kapak oldu diyebilirim kısaca :D[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 aveadan çıktı aveadan çıktı dio herifler mal mal bakıo :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar