guernica Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 lan buna el verilir mi fırat abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 guernica said: lan buna el verilir mi fırat abv yuhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 zuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ya harry bir sus artık arkadaş ya. Seni yazılarını görmekten sıkıldım. Kimi istiyorsun takımın başında bir söyle, dünyanın saygı duydugu bir adam ya. Fatih yerim sahanın ortasına sıçsa çok şükür derim. Bizim başımıza gelecek başka hocam yok. Türkiye böyle bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Arkadaş Terim hakkaten neyin tribinde ya, koy Umut'u Aydın'ın yerine Burak'ı da Umut'un yerine rahat rahat izleseydik işte. Bu neyin işkencesi neyin tribi anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 allah herkese fener şansı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hadi bi fener balı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 zaaaaaa hakemler cok kotu. iyi olsa bursa almisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Riera'nın topu girerdi Fener balı olsaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 burzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 g fucking g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Emrenin doksan dakka sahada kaldığı bir kanser oturumu daha izledik. Fırat da raporu hiçe sayilinca iyi mala bağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bursa deplasmanı şuan1 puan baya iyi çünkü ezildik resmen 2. yarı 2-3 olsa kimse şaşırmazdı emre çolakın 90 dakkayı tamamlaması reziliik resmen. sneijder girdikten sonra bursa resmen adamın isminden dolayı biraz sakinledi yoksa akın akın geliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 4Ever said: Ya harry bir sus artık arkadaş ya. Seni yazılarını görmekten sıkıldım. Kimi istiyorsun takımın başında bir söyle, dünyanın saygı duydugu bir adam ya. Fatih yerim sahanın ortasına sıçsa çok şükür derim. Bizim başımıza gelecek başka hocam yok. Türkiye böyle bir yer aferim aynen devam bu kafayla, duy saygını, göster taraftarlığını " Fatih yerim sahanın ortasına sıçsa " diyorsun, merak ettim acaba görmek istediğin kaba bir bok tabakası mı ? adamın bırak sahayı takımın içine sıçtı sen hala ne diyorsun ? acaba farklı takımlar mı seyrediyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bursa haketti ama muslera izin vermedi. ozellikle 2. yari 25 dakika filan fena dovdu bursa. muslera bu gidisle barcaya gider seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Geçen yıl bursayla yaptığımız 2 lig maçında bir galibiyet bir mağlubiyet almıştık, şimdi ise bir galibiyet bir beraberliğimiz var. yani takımda ilerleme var en azından bursa deplasman fobisini yenmiş gibi görünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bu terimden ben de cok sıkıldım ama. net calısıcak bi takım var. adam inatla calısmayan herifleri oynatıp duruyor. sneijder i aldın gecen hafta yedekten soktuk tamam herif açım oynat beni diyor. hala yedekte tutuyosun utanmıyosun oncesinde aydını oyuna sokuyosun bi de iki macta adamın ayagına degen her top nerdeyse pozisyon olucak utanmasa. 2 oynat su oynattıgın moronlar top oynamayı ogrenir belki. yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 abi yok mu şöyle bi tuş, bassam da harry'nin mesajları görmesem. çok üşeniyosanız ben yazayım kodunu asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 harrykewell said: 4Ever said: Ya harry bir sus artık arkadaş ya. Seni yazılarını görmekten sıkıldım. Kimi istiyorsun takımın başında bir söyle, dünyanın saygı duydugu bir adam ya. Fatih yerim sahanın ortasına sıçsa çok şükür derim. Bizim başımıza gelecek başka hocam yok. Türkiye böyle bir yer aferim aynen devam bu kafayla, duy saygını, göster taraftarlığını " Fatih yerim sahanın ortasına sıçsa " diyorsun, merak ettim acaba görmek istediğin kaba bir bok tabakası mı ? adamın bırak sahayı takımın içine sıçtı sen hala ne diyorsun ? acaba farklı takımlar mı seyrediyoruz ? E sen de forumun ortasına pisliyorsun biz de sana git diyoruz aynı şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bu ne ya ulan ne gaza gelmiştik yine lideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Maç bursanin hakkıydı, çok fazla net pozisyon kaçırdılar, tabii bi de golleri yendi. Gs aşırı kötüydü ama, amrabat engin aydın emre elmander hepsi dökülüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 şu maçta varya, oyuna son 17 dk giren sneijder dışında herkes berbattı.. muslera'yı saymıyorum. fatih terim bugün ne yapmak istedi ben anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 hayır haftaya kocamız antalya var arenada yenersek sonra akhisar banko 3 puan ztn.muhtemelen sneijder bu 2 maçta 11 başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar