Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Böyle okul olmaz olsun,Italyanlara bol not verirken hocalar,bizi ya bırakırlar yada sınır puan ile geçirtirler Sınav düzeninde International ogrencilerin cogunu ayırırlar,italyanlar arkada düzenek kurarlar.(sınavda cantayı önüne koyup laptop acan gördüm.) Herkes kopya ile geciyor,sonra da avrupada en iyi 10 teknik universiteden biri diyorlar. Vaffanculo Polimi demek istiyorum
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Bunun Torino şubeside aynı dostum. Aynen Vaffanculo Polito
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Benim İtalyan Lisesi mezunu bir kız arkadaşım oraya gitti Mimarlık okumaya, 2 sene sonra derece yapmayı göze alıp İTÜ'ye geçti, öyle nalet bi okul. Arkadaş ortamı da sıfırın altındaymış, çok sıkıcıydı diyor.
Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Rezalet,yani bunlarda övünüyor iste.Geçmişte yapılanların ekmeğini yiyorlar,nese.Bir anda parladım öle
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sardunya adasında erasmusdayım. güzel burda ortam. buraya gelin.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Belladonna derim ben böyle işe arkadaş!
Öne çıkan mesajlar