Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Sam dusmuyor galiba

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

Cipetpet said:

ama namazı bile yanlış kılan esadın krallığı

bak ya bu kadar da aşağılık bir insan olabileceğini düşünmemiştim esed nodun :(

"suriye devrim"ini başlatan suriyeli "komutan" ve "lider"ler de istanbulda, şanlıurfada 5 yıldızlı otellerde konferanslara katılıyorlar toplantı yapıyorlar. sabahları kalkıp 50 çeşit kahvaltı seçeneği arasından brunchlarını hazırlıyorlar, göbeklerine göbek katıyorlar falan. hadi başlattığınız savaştan kaçıyorsunuz, bari mülteci kampında kalıp insanlara yardım etseler. bazı saflar da bu herifler prenses gibi beslenirken, din kafası ile haçlı gibi sefere gidiyorlar.

bi de siz böyle adamların savaşı kazansalar bile model islam devleti kurabileceğini sanıyorsunuz. tabi ki 5-10 adam çıkıp "hayır benim grubum kazandırdı savaşı söz hakkı biz de" diye birbirine dalacak eninde sonunda 100 kişi falan kalacak suriyede, ya da bölünecekler arap baharını yaşayan diğer ortadoğu ülkeleri gibi böylece 4-5 tane model islam devletiniz olacak doğu suriye islam cumhuriyeti, batı suriye şeyhliği, kuzey suriye demokratik islam dünyası, güney suriye bilmemne diye
Sosyal ağlarda paylaş

kaynak da istersin şimdi belki

http://www.hurriyet.com.tr/planet/21616782.asp

İstanbul'dan yayına katılan Zekeriya'nın üzerindeki askeri üniforma tartışmalara neden oldu.

http://www.bugun.com.tr/son-dakika/suriyeliler-komutanini-sanliurfa-da-secti-haberi-164958

"Öncelikle hükümetimizin Suriyeliler'e göstermiş olduğu yaklaşımından dolayı başta başbakan, cumhurbaşkanı ve Şanlıurfa valisine teşekkür ediyoruz. Türk halkı daima Suriyeli halkının yanında olduğunu biliyoruz. Biz Türkiye'den daha güçlü destekler bekliyoruz. Biliyorsunuz El-Cezire cephesi Rakka, Haseki, Deyrazor'u kentlerini kapsayan bir cephedir. Şu anda askeri ve siyasi konuda bir birlikteliği korumak amacıyla toplandık. Şanlıurfa'da yapılan askeri meclis toplantısında Albay Akit Samir Sultan yeni cephe komutan olarak seçilmesinden dolayı çok mutluyuz."

Ak resmen senin benim, babanın vergisi ile suriyede sağa sola ateş eden adamları besliyorlar. şunun gidip esada silah yardımı yapmaktan farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

saçma sapan konuşma ardeth,senin göbekelrini kaşıyor dediğin komutanları,suriye de kaale alan direniş cephesi askeri dahi yok.

Muaz el Hatip sadece seviliyor ve sayılıyor.

Önce şu videoyu izleyin,bakın terörizler neler neler yapmış

http://video.haber7.com/video-galeri/27162-bombardiman-altinda-yardim-seferberligi
Emperyalistlerin terörist dediği kahramanlar benim övdüğüm insanlar işte..

sizin terörist dedikleriniz ise Emperyalistlerle kolkola gezen kendi çıkarı için gezen çeteler

ayrıca verdiğin hürriyet linkinde,türk uçağını suriye de ki rusya üssünden açılan ateş sonucu, suriye+rusya komplosuyla düşürüldüğü sonucuna varıyoruz.

incirlikden ateşlenen füzelerle bir İran uçağı düşse,sence İran,Amerikayı suçladığı kadar Türkiyeyide suçlamazmı?

suriyenin kurtuluş savaşı olduğunun gün gibi resmidir aşağıdaki konuşma....

El Cezire muhabiri ile ABD’li bir yetkilinin yaptığı röportaj

El-Cezire sunucusu: ABD’nin direnişçileri silahlandırmayacağı noktasındaki açıklaması Beşşar’ın katlimalarını artırmasına neden olmayacak mı?

Joffe Velandis: Evet, ama Obama’nın perspektifi ile meseleye baktığımızda kim silanlandırılıcak.Direnişçi grupların çoğuna baktığımızda onların çoğu İslamı isteyen gruplar.. Ahraruş-Şam, Cephetun-Nusra ve diğerleri… Hatta Livaut-Tevhid gibi ABD’nin müttefiki olan gruplar bile İslamı isteyen gruplardır. örneğin Livaut-Tevhid komutanı şöyle bir açıklama yapmıştı. “suriye devriminin yetim kalmasının sebebi: Direnişçilerin Şam’ı ele geçirdiklerinde Kudüs’ü de kurtarmak için harekete geçecek olmalarıdır”.. ABD israil’i desteklediği için şimdi Esad’ı destekliyor.. Bu açıklamalara baktığımızda Obama’Nın Kudüs’ü fethedecek insanları desteklemesi mümkün değil. ABD’nin Ortadoğu’da birinci derecedeki müttefiki İsrail’dir. Bunu herkes biliyor.

Sunucu: Hatib’in (Roma’daki basın açıklaması) Amerikalıları tatmin edici değil miydi?

Velandis: Evet, öyleydi. Amerikalılar Muaz Hatip ve Yüskek Askeri Konsey Başkanı İdris’ten hoşlanmaktadır. Aralarında sadece bir ihtilaf noktası var. Koalisyon ülkede taban desteği bulabilmeleri için önce para ve silah sahibi olmaları gerektiğini Amerikalılar ise önce suriye halkı üzerinde etkin olup olmadıklarını görmek istiyor. Koalisyon ise buna karşılık bizleri silahlandırmazsanız ülke içinde İslamcılar öne geçecekler.. diyor. Kısaca Amerika kimin kazanacağı belli olmayan bir savaşa silah desteği vermek istemiyor.

edit:

ben Niyemi destekliyorum?

suriye,ırak,afganistan,çeçenistan,keşmir,doğu türkistan,libya,Doğu Türkistan,Mısır,Suud zulmüne karşı mücadele eden müslümanlar dahil verdiğim desteğin sebebi,Elhamdülillah müslümanım ve inandığım dinin gereği Komşusu aç iken tok yatanın bizden olmadığı gerçeğidir.nerede acı çeken varsa,canımla,kanımla,malımla yardım ederim gerektiğinde...

2.edit:
bu kare rakka şehri ele geçirildikden sonra çekilmiştir.

özeti

"Kamu mallarındandır. Yaklaşmak yasaktır.
Cepheten Nusra."

Sosyal ağlarda paylaş

şu çok ilginç,suriye bombacıları yakalanmış ve 2'si suriyeden getirilmiş,suriye ordu ve istihbaratıyla bağlantıları olduğu tespit edilmiş...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22786944.asp

"ŞAHISLARIN 2’Sİ SURİYE’YE KAÇMIŞTI ORADAN GETİRİLDİ"

Güler, "İfadelerinde patlamayı orada gerçekleştirdiklerini söylüyorlar. Elimizde orada yapılacak bir toplantıda söz konusu. Onu da hedef almış olabilirler. Genel olarak böyle bir hedefi her zaman gözetiyorlar. Onu tespit olduk. Onların ele geçirilişi ile ilgili ayrıntıyı vermem mümkün değil. Ama şahısların 2’si Suriye’ye kaçmıştı oradan getirildi" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

rahat ol çipet, senin 'şanlı' ecdadın bile iran'ın yarısında tıkandı daha ilerleyemedi. üstelik en güçlü zamanında.

çok ikiyüzlüsünüz abi ya kusura bakma da şahsına değil,fikriyatınız oynak maalesef,erbakan zamanında iran tü-kaka,kudüs geceler,hizbullaT yaygaraları,bugün de iranı savunmalar,irandan iyisinin olmadığını kabul etmek...

bırakın bu işleri,ecdadımla da övünmüyorum ki,sen bilinçaltında kabul ediyorsun,viyanaya kadar ilerleyen osmanlı,eğer isteseydi,hindistana kadar gidemezdi evet abi saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

esad'ın düşmesini isteyen kim? eu ve usa. arap baharı kimin icadı? gene aynı blok. karşılarında kim var? iran vs. gayet basit mantık.

isteseydi derken? ordaki insanlara acıyıp daha ilerlemedi mi osmanlı? abi lisede okuduğun "osmanlı doğuda doğal sınırlarına ulaştı" saçmalığına inanırsan haklısın tabii. halk tarafından öküz gibi direnişle karşılaştılar, aldıkları yerleri ertesi gün kaybettiler vs.

çok gözünde büyütme osmanlı'yı. viyana'ya kadar ilerlemesi tamamen o dönem avrupadaki şartlardan dolayı. sonra ağzına vurdular zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

kimyasal silahla işi götürmeye hevesli özgür suriyeli teröristler.

http://www.liveleak.com/view?i=93a_1354761813

Adamlar yine yaparız diye konuşuyor,ortada birşey yok,esadın askerlerinin havadan şehirlere attığı kimyasallArın resimlerini görsen doktor raporlarını araştırsan anlarsın zatende ,gönül kör olunca göz de kör oluyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

ağlama melis.

Esad rejimi kimyasal kullanıyorsa eğer tutsunlar yakasından yargılasınlar çatır çatır. Esad'ın diktatör olduğunu, kendisine karşı olanı her ne pahasına olursa olsun susturacağını inkar eden yok. Ama benim katillerle göbek bağım yok senin olduğu gibi. Katilleri, manyakları, ruh hastalarını ümmetim, kardeşim, dostum olarak görmüyorum, katliamları yüceltmiyorum.

ABD'nin, İsrail'in maşalığını yapıyorsunuz senelerdir. Bak orta doğuya, Pakistan'a vs. Birbirlerini katlediyorlar. Camilere bombalı saldırı düzenleyenler hristiyanlar değil müslümanlar. Arap baharı diye Avrupa'nın Amerika'nın istemediği adamları onların adına ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Gördük müslüman kardeşleri Mısır'da. İsrail'in kucağına oturdular kalkmak bilmiyorlar.

Sen rüya görmeye devam et. Belki bu akşam rüyanda Esed'in yatak odasının kapısına dayanırsınız, sonra gelir anlatırsa bizlere operasyonun tüm detaylarını.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...