Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Justin Bieber 02 Mayıs 2013 19:30 İTÜ Stadyumu, İstanbul

mokoko

Öne çıkan mesajlar

said:
Sıla Gökcekoca Tüm biletleri rüşvet alarak sattığınıza inanıyorum. Nasıl olabilir. Ben biletler satılmadan birkaç saniye önce sitenizdeydim. Ve satın alamadım. Biletler tükenmiş. Aslında onlar tükenmedi. Sizin istediğiniz kişilere biletleri satmanız 6 Belieberi hayattan kopardı. Ben size biletix demiyorum. Siz bas bayağı katilsiniz.! . Acun ve Hadise toplamda 27 V.I.P bileti aldı. Peki Belieberler? 1 bilet için kendilerini öldürdüler. Afedersiniz ama biletleri bir tarafınıza sokun. Orda bari bir işe yararlar .
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan 20 yıl öncede vardı boyband dediğimiz hikaye 20 yıl sonra da olacak. Onun tekli hali bu velet.

Adam pazarlama mucizesi. Kalitesiz müzikle, bir felsefesi vs. olmadan dünyanın parasını kazanıyor ve onbinlerce kız da kendisine hasta. Bu da kıskanılıyor sonuçta doğal olarak. Adamla dalga geçmek dahi adamın pazarlanmasına yardımcı aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:

Bu heriften nefret etmek baya öğrenilmiş bişey, boktan 9gag mizahı gibi işte mimik üstüne kurulu. Kendini harcayan beyinsiz bebelere benim nefretim. Belieber ne allasen.

sakin ol kardeş ya. erken ölürsün sinirden nefretten.
benim teyzem nefret kanserinden öldü 28 yaşındaydı. gencecik gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...