mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://i.imgur.com/91g3KKv.jpg GÖRÇÖK BÖLÖBÖRLÖR https://www.facebook.com/Biletix/posts/288344674626871 asdfasdfsadfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 said: Sıla Gökcekoca Tüm biletleri rüşvet alarak sattığınıza inanıyorum. Nasıl olabilir. Ben biletler satılmadan birkaç saniye önce sitenizdeydim. Ve satın alamadım. Biletler tükenmiş. Aslında onlar tükenmedi. Sizin istediğiniz kişilere biletleri satmanız 6 Belieberi hayattan kopardı. Ben size biletix demiyorum. Siz bas bayağı katilsiniz.! . Acun ve Hadise toplamda 27 V.I.P bileti aldı. Peki Belieberler? 1 bilet için kendilerini öldürdüler. Afedersiniz ama biletleri bir tarafınıza sokun. Orda bari bir işe yararlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 az önce uyandım rüyamda justin bieberı çok pis rencide ediyodum kaykayla ama detayları hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Bir çocuğun ölümüne üzülmeyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 92-93 den sonra doğumlar duracaktı aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 zamanında benimle dalga geçiyodunuz da 95liler 18 oluyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 said: Fatih Kaan Özentürk ben bir boybelieber olarak sırf o acun ve hadisenin tüm biletleri hızlıca alması yüzünden bilet bulamadımya sizide dava ederşm onlarıda adalet yokki ülkede sizin yüzünüzden intihar edersen şaşırmayınn... 34 minutes ago · Like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Allahtan arenada yapmiyorlar konseri. Elin bebesi icin guzelim drenaji bozsalardi kanser olurdum sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi çok acıklı ya. gerçekten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Sparkcaster said: 92-93 den sonra doğumlar duracaktı aga asıl 89dan sonra duracaktı değil miydi o lafın aslı? :P "Justin Bieber bileti için bekaretini satılığa çıkardı" olayları yaşanacak diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Lan kimin aklına gelmiş bu bebeyi getirtmek offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bebeler de agliyo fiyatlar ev kirasi diye. saniyo ki ilkokul kantininde 1 liraya at etli tost yiyiyo. Gerci kalite olarak at etli tosttan fqrki yok da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 mokoko said: http://i.imgur.com/91g3KKv.jpg GÖRÇÖK BÖLÖBÖRLÖR https://www.facebook.com/Biletix/posts/288344674626871 asdfasdfsadfasdfas link efsane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 12 yaşındaki fenerbahçeli belieber bıçaklanarak intihar etti mutlu musun biletix!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 twitterda #JustinTurkishBeliebersCryingForYou diye tt yapmışlar, saatlerdir okuyup okuyup gülüyorum ahah, insanlar cidden garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Bieber büyüklüğü ne müzik büyüklüğü, ne kalite büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 dünya genelinde ne kuyruk acısı bu arkadaş. adam zamanının gerektirdiği müziği yapıyo eşşek yüküyle para kazanıyo 7den 70e kızlar bayılıyo adama. deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Bundan 20 yıl öncede vardı boyband dediğimiz hikaye 20 yıl sonra da olacak. Onun tekli hali bu velet. Adam pazarlama mucizesi. Kalitesiz müzikle, bir felsefesi vs. olmadan dünyanın parasını kazanıyor ve onbinlerce kız da kendisine hasta. Bu da kıskanılıyor sonuçta doğal olarak. Adamla dalga geçmek dahi adamın pazarlanmasına yardımcı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Bu heriften nefret etmek baya öğrenilmiş bişey, boktan 9gag mizahı gibi işte mimik üstüne kurulu. Kendini harcayan beyinsiz bebelere benim nefretim. Belieber ne allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ekmek said: Bu heriften nefret etmek baya öğrenilmiş bişey, boktan 9gag mizahı gibi işte mimik üstüne kurulu. Kendini harcayan beyinsiz bebelere benim nefretim. Belieber ne allasen. sakin ol kardeş ya. erken ölürsün sinirden nefretten. benim teyzem nefret kanserinden öldü 28 yaşındaydı. gencecik gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 SUS LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 pardon sinirlerim boşaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ağlarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kızları anladım da boy belieber nedir lan?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar