Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 7 kişi kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 durun ciddi bişi sorucam şimdi ben bunu açtım ve "bangability" diye bir şey çıkıyor. liste açılıyor top 5 çakabileceklerin diye. herkesin puanı fln var. kendinin de puanı var. mesela benim 750li puanım var bangability listemin başındakinde 1100lü bişeyler var. ve listede hakkaten götürebileceğim 4 kız var. bi de erkek var fasdfsd ne bu bangability lan biri açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ya bana vermeyin böyle şeyler 20 kişiye bastım anasını satayım rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bang dediğin kişilere facebookdan mesaj gidiyo. bu sizi banglemek istiyo diye. sonra o da kabul ederse banglaşıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 heh heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 hadi canım hadi. yemezler. rasgele basmış mış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 orada invis virgül ve "hadi bakalım" var. 20 götürmek istediğim kıza bastım, hadi bakalım rastgele. gibi. yoksa bundan mı utanacağım lan tabii ki de gözüme kestirdiklerime bastım lel olmazsa da oldschool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 xunn'un puanı benden yüksek, gözlüğünün farkı işte hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Thanks To An Early Flaw, It's Possible To See Which Facebook Users 'Bang With Friends' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 o link ilk günler kullanan bi kaç tipi gösteriyor sadece. sonrasında ayarları değiştirildi fln. bi aydan sonra uygulamayı kullanmaya başlayanlar çıkmıyor. onlar da güvenlikten bi ayar yaparak onu kapatabiliolar. zaten kullanıp kullanmamanın ortaya çıkması değil de banglediğimiz kızların çıkması çok sakat esas. yoksa merak ettim açtım baktım arkadaş. nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 NaturalSpringWater said: durun ciddi bişi sorucam şimdi ben bunu açtım ve "bangability" diye bir şey çıkıyor. liste açılıyor top 5 çakabileceklerin diye. herkesin puanı fln var. kendinin de puanı var. mesela benim 750li puanım var bangability listemin başındakinde 1100lü bişeyler var. ve listede hakkaten götürebileceğim 4 kız var. bi de erkek var fasdfsd ne bu bangability lan biri açıklasın Milletin en çok bang lemek istediklerine göre puanlama verilio asfasfdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 o zaman base'i kaç lan bunun. 750 nasıl olmuşum ben. KİM BENGLEMİŞ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kimse seni banglemek istemiyorsa 750 veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 beyler işe yarıyomu indiricem asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 like unlike var mı bunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Kesfettigim gunden beri spor yapmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bunda karşı taraf da down etmedikçe karşıya uyarı gitmiyor di mi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bunca sene kimsenin aklına gelmemiş olması bu sistemin enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigMan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 şu şekilde arkadaşlarımdan kullanan kim var diye aradım iki çirkin kız artı babam çıktı. ulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Phyx said: bi bakayim bana giren cikan var mi http://i.imgur.com/XgNPjs4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Evet 17 sayfanın sonunda bu kadar adamın denediği şey sonucunda skorun hala Sıfır olması şaşırtıcı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 emdim gömdüm'cü 1-2 kişi vardı yoksa başka topikte miydi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 başka topicteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Wyand said: http://www.bangwithfriends.com/ Bu da oldu. panpa naptın bi haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar