Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kaşığın sapını büküp yüzük yapmışlar lan
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ondan sonra "evlenince 10 kilo aldım babsiiiiiiiiiiiii :(((("
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 lan ahah bana hanımköylü diyip niye kendin çiçek resmi koyuyorsun kendin yetiştiriyor bile olsan bu kadar büyük çelme takamaz bir insan kendine neyse dur sen eve gidiyim vericem sana resmi
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 scorch said: o değil de, yanlış mı hatırlıyorum? vent'te hanım uyanıcak diye konuşamayan kimdi kaede değilmiydi? bunda bir tuhaflık göremiyorum :D
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 aha başka bi hanımköylü çıktı http://3.bp.blogspot.com/_dpdxfQ6qkfE/TSRyH7pTyRI/AAAAAAAAABU/C8ac6ngPOJ0/s320/olta.png
scorch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 tıs tıs tıs fısıldamalar falan ahahah ERKEK ADAM AÇAR BARBARIANINI, BASH SKILL "DAN" "DAN" "DAN" "DAN" diablo keser. sdcvx Kaede said: lan ahah bana hanımköylü diyip niye kendin çiçek resmi koyuyorsun kendin yetiştiriyor bile olsan bu kadar büyük çelme takamaz bir insan kendine neyse dur sen eve gidiyim vericem sana resmi hazırlan hazırlan anca.
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 abi siz arkadaşsınız ama kabul edilmiyor bu kavga çok fazla çirkinleşmeyecek çünkü. olmaz bu
scorch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ya ne arkadaşı allasen, bütün herkes oturup sc2 falan atarken oturup kız oyunları falan oynuodu tek başına zamanında, halen öyledir kesin.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 guzel sofra guzel yuzuk ama 3. kisi yoksa YOKSA n1 http://i.imgur.com/bUCfuuU.png
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 "nutella yerim" said: oglum gercekten guzel bir şey, erkek olup da bekar olunca, single olunca daha bi anlamlı, kız dırdırı yok, kapris yok, manyakca istekler yok, baş ağrısı yok, duygusal anlam verilemeyen saçmasapan hareketlerle karsılasmak yok Yoo değil, forever aloneların ve ilişkiye yetemeyenlerin tesellisi sadece.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sen niye hiç cevap vermedin bana? diye sorarlar ama sormuyorum
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kardeş azdığında dişi köpeklerin kıçını koklayan köpeklerden farkın kalmadı ya daylan nerde sen orda. düşürme kendini bu kadar.
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Killer senin yerin ayri. O yuzden cevap vermiyorum sana.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Gangren said: ondan sonra "evlenince 10 kilo aldım babsiiiiiiiiiiiii :((((" acaba scorch gangrenin bu cheap shotına karşılık verecek miydi
scorch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Sparkcaster said: Gangren said: ondan sonra "evlenince 10 kilo aldım babsiiiiiiiiiiiii :((((" acaba scorch gangrenin bu cheap shotına karşılık verecek miydi kardeşim o niye vereyim, gönderir kardeşini bir spora hallederiz dimi pampa?
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ya bu nasıl bir kavga ya? birisi kardeşi diğeri arkadaşı. hiç zevkli değil bi kere.
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Velhasıl-ı kelam evlilik güzeldir lan,sabah eşin uyanmadan kahvaltı da çay hazırlarken suyu döküp elimi yakmıştım :) şimdi çocuklar var ,onlar yakıyor.bazen de ben bekar oldummu diye düşünüyorum :s format atılmış beynime sanki
scorch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 cempostaci said: ya bu nasıl bir kavga ya? birisi kardeşi diğeri arkadaşı. hiç zevkli değil bi kere. evli olunca böyle oluyor , dost kardeş falan çekirdek hayat, o bekarlıktaki kimkime dumdumalığa pfff lowlife scums modunda bakıyoruz.
mascio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 hayattan beklentilerini düşük tutanların favori aktivitesi = evlilik. evinden kurtulamayıp, ailesi tarafından baskı altına alınan kadının kurtuluşu = evlilik mahalle baskını göze alamayıp, nikah basmadan aynı evde yaşayamayan erkeğin sarıldığı yılan = evlilik kendine hizmetçi tutacak parası olmayan öküzün ucuz yollu hizmetçi kapaması = evlilik fırtınalı aşk yaşayacak akdar genç olanların akli yetersizliğinin sonucu = evlilik bir de son olarak, yüzde 50'leri aşan boşanma oranlarıyla dünyanın en gereksiz işi = evlilik. 20 yıllık evlilikte duygu paylaşımı sevgi mevgi olmaz zaten. 1920 de yaşamıyoruz hiçbirimiz. boş geçin böyle evlilik falan gibi konuları da hayatınızı yoluna koymaya bakın. sonra gerekirse evlenirsiniz zaten. tamamen kendi düşüncelerim. otorite olduğumu iddia etmiyorum. önceden uyarayım.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 mascio said: hayattan beklentilerini düşük tutanların favori aktivitesi = evlilik. evinden kurtulamayıp, ailesi tarafından baskı altına alınan kadının kurtuluşu = evlilik mahalle baskını göze alamayıp, nikah basmadan aynı evde yaşayamayan erkeğin sarıldığı yılan = evlilik kendine hizmetçi tutacak parası olmayan öküzün ucuz yollu hizmetçi kapaması = evlilik fırtınalı aşk yaşayacak akdar genç olanların akli yetersizliğinin sonucu = evlilik bir de son olarak, yüzde 50'leri aşan boşanma oranlarıyla dünyanın en gereksiz işi = evlilik. 20 yıllık evlilikte duygu paylaşımı sevgi mevgi olmaz zaten. 1920 de yaşamıyoruz hiçbirimiz. boş geçin böyle evlilik falan gibi konuları da hayatınızı yoluna koymaya bakın. sonra gerekirse evlenirsiniz zaten. tamamen kendi düşüncelerim. otorite olduğumu iddia etmiyorum. önceden uyarayım. sormak istediğim, yaş kaç?
Öne çıkan mesajlar