copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 imamizer said: sanırım ilk defa sevgililier gününü bi kızla birlikte geçiricem. jartiyeri bile varmış. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/11/crying-man.gif hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Liebe said: nefis bir klişe gerçekleştirerek iş yerine çiçek yolladım. hiç beklemiyordu en azından ordan güzel bir süpriz olur diye düşünüyorum. ykb bankacılık üssünde , etrafı bissürü erkek dolu zaten ayar oluyorum gözdağı olsun biraz safasda hiç gözdağı olmaz laskjd kandırma kendini. sözlü/nişanlı kıza gelip "hehe o söz/nişan yüzüğü sana kimse asılmasın diye değil mi eheh" yapabilen adamlar dolu çevresi
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bingildak said: Dworgian said: @ bingildak; takı aldın demekki yok, başka bir garanti seçim forumda yazamıyorum asda okuyor. öm denen bir icat var gerçi
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 imamizer said: sanırım ilk defa sevgililier gününü bi kızla birlikte geçiricem. jartiyeri bile varmış. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/11/crying-man.gif Abi sen kızı yemeğe davet ettin. O da "Ama jartiyerim de gelecek tamam mı?" diye mi sordu.
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Liebe said: nefis bir klişe gerçekleştirerek iş yerine çiçek yolladım. hiç beklemiyordu en azından ordan güzel bir süpriz olur diye düşünüyorum. ykb bankacılık üssünde , etrafı bissürü erkek dolu zaten ayar oluyorum gözdağı olsun biraz safasda ben de ykbü dayım erkekten çok kız var gerçi burada habire çiçek geliyor birilerine
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ya ben iş adresini bilmiyorum, şu noktada artık soramam da. ne yapsam acaba akşam yemeğe giderken mi bir şeyler alsam.
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ya çiçek göndereyim diyordum da gereksiz sokuyorlar ya.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 sevgililer günü, sokulacak. kaçarın yok asdasd
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 simdi konser hediye edilse. ama tek basina gidecek.
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 10 güne doğum günü var abi ben pas geçiyorum bu günü sorry
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ya harbiden üzülüyorum ben erkeklerin düştüğü bu duruma. Hani bundan hoşlanan biriysen ayrı tabii de, sırf kızdan (sevgilinden-karından) odun, hödük, anlayışsız damgası yememek için hediye almak zorunda kalmak çok acı ya. Klasik bitireyim: Kapitalizm ne zaman insanın hayrına bir şey yapmış ki zaten?
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tiLi said: 10 senedir 2. defa yalnız geçircem aa ruh ikizim
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dreagloth said: 12 senedir boş geçmiyorum 12 senedir evlisin çünkü TEH TEH TEH TEH
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dinazor ya. konuşuyo bide utanmadan...
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 evli olmak cok güzel önünde hep bir sicak corban var. biktik festfuttan.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yemek yapmak güzel şey abi. sen de deneyebilirsin sdfs
Öne çıkan mesajlar