Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 kırmızı don Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 lan yok o yılbaşıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 huni alıcam bize hergün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 @ bingildak parfüm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 imamizer said: sanırım ilk defa sevgililier gününü bi kızla birlikte geçiricem. jartiyeri bile varmış. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/11/crying-man.gif hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha hahahhahahahahhahaahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 10 senedir 2. defa yalnız geçircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 12 senedir boş geçmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Liebe said: nefis bir klişe gerçekleştirerek iş yerine çiçek yolladım. hiç beklemiyordu en azından ordan güzel bir süpriz olur diye düşünüyorum. ykb bankacılık üssünde , etrafı bissürü erkek dolu zaten ayar oluyorum gözdağı olsun biraz safasda hiç gözdağı olmaz laskjd kandırma kendini. sözlü/nişanlı kıza gelip "hehe o söz/nişan yüzüğü sana kimse asılmasın diye değil mi eheh" yapabilen adamlar dolu çevresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 29 senedir 40. kez boş geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bingildak said: Dworgian said: @ bingildak; takı aldın demekki yok, başka bir garanti seçim forumda yazamıyorum asda okuyor. öm denen bir icat var gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 imamizer said: sanırım ilk defa sevgililier gününü bi kızla birlikte geçiricem. jartiyeri bile varmış. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/11/crying-man.gif Abi sen kızı yemeğe davet ettin. O da "Ama jartiyerim de gelecek tamam mı?" diye mi sordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Liebe said: nefis bir klişe gerçekleştirerek iş yerine çiçek yolladım. hiç beklemiyordu en azından ordan güzel bir süpriz olur diye düşünüyorum. ykb bankacılık üssünde , etrafı bissürü erkek dolu zaten ayar oluyorum gözdağı olsun biraz safasda ben de ykbü dayım erkekten çok kız var gerçi burada habire çiçek geliyor birilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ya ben iş adresini bilmiyorum, şu noktada artık soramam da. ne yapsam acaba akşam yemeğe giderken mi bir şeyler alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ya çiçek göndereyim diyordum da gereksiz sokuyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 sevgililer günü, sokulacak. kaçarın yok asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 simdi konser hediye edilse. ama tek basina gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 10 güne doğum günü var abi ben pas geçiyorum bu günü sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ya harbiden üzülüyorum ben erkeklerin düştüğü bu duruma. Hani bundan hoşlanan biriysen ayrı tabii de, sırf kızdan (sevgilinden-karından) odun, hödük, anlayışsız damgası yememek için hediye almak zorunda kalmak çok acı ya. Klasik bitireyim: Kapitalizm ne zaman insanın hayrına bir şey yapmış ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tiLi said: 10 senedir 2. defa yalnız geçircem aa ruh ikizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 a beraber mi girsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 foreveralone benide alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dreagloth said: 12 senedir boş geçmiyorum 12 senedir evlisin çünkü TEH TEH TEH TEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dinazor ya. konuşuyo bide utanmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 evli olmak cok güzel önünde hep bir sicak corban var. biktik festfuttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yemek yapmak güzel şey abi. sen de deneyebilirsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar