toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Cons said: Katibim said: Hıncal uluç un bu konudaki yzılarını okumanızı tavsiye ederim... :D AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/tg/image/1340/39/1340398966945.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Futbolcu Pier Webo'nun takımımıza transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun önceki kulübü İBB Spor kulübüne 3.000.000,- EURO bonservis bedeli kendisine ise; 2012-2013 yarı sezonu için garanti ödeme 625.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro 2013-2014 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro 2014-2015 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 şu webo gol kralı olsun bu post görecem o zman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bu adamın başlığına gerek yoktu. gerçi arka sayfalarda tartışılmış ama. ben de fikrimi belirtiyim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Katibim said: aga ben bir hususu anlamıyorum Ben Fenerbahçe taraftarıyım Elbetteki aldığımız adam ptt 1. liginden bir adam da olsa Fenerbahçeye gelmiş hoşgelmiş başlıkta açarım yorumunda kralını yaparım deathlord said: Fenerbahçe genel konusu var bu tarz şeyler için, sadece büyük transferlere konu açıyoruz biz genelde. Haa Webo iyi olurmu bence iyi olur dediğim gibi her ne kadar emenike kadar etkili biri olamayacak olsa da yinede ileride top sürme ve mücadele yeteneği ile en azından ileride top tutup ortasahanın rakip cezasahasına yerleşmesine kadarki süreyi kazandırır DeathLord said: Zaten yedek oynayacak adam muhtemelen, beklentiyi nasıl bu kadar yüksek tutabiliyorsun? Bence 35 yaşındaki drogba'dan daha etkili DeathLord said: Şimdi 34 yaşındaki drogba etkisiyle Şampiyonlar Ligi kazandı Webo'da 18'lik çıtır değil sonuçta :) Ve son olarak Fenerbahçe artık ölü yatırım yapmıyor DeathLord said: Selçuk Şahin'le sözleşme yenilediniz daha ölü yatırım mı var? Kuyt,Meireles gibi oyuncular da son kontratlarını yaptılar muhtemelen Fenerbahçe ile. Meireles'in hala piyasası var ama ben gönderiliceğini zannetmiyorum. Bakınız bir r.carlos ne yaptı reklam gelirlerinden başka ? Bir r.carlos ne ise drogba da o Sneijder uzunca bir süre top oynamadı ve bana kalırsa bu sezon kendisinden bekleneni veremeyecek DeathLord said: Wesley Sneijder'in bu sezon Emre'den fazla top oynadığını biliyor muydun? Hıncal uluç un bu konudaki yzılarını okumanızı tavsiye ederim... Görecez bakalım hele drogbayla webo bi başlasın bakalım kim ne yapıor o zaman bu postu yeniden necrolayacam.... Hıncal Uluç'un Lucescu hakkındaki yazılarını bir oku bakalım adamın yazdığı tek karakter daha okuma ihtiyacı duyacakmısın hayatının geri kalanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Katibim said: aga ben bir hususu anlamıyorum Ben Fenerbahçe taraftarıyım Elbetteki aldığımız adam ptt 1. liginden bir adam da olsa Fenerbahçeye gelmiş hoşgelmiş başlıkta açarım yorumunda kralını yaparım Haa Webo iyi olurmu bence iyi olur dediğim gibi her ne kadar emenike kadar etkili biri olamayacak olsa da yinede ileride top sürme ve mücadele yeteneği ile en azından ileride top tutup ortasahanın rakip cezasahasına yerleşmesine kadarki süreyi kazandırır Bence 35 yaşındaki drogba'dan daha etkili Ve son olarak Fenerbahçe artık ölü yatırım yapmıyor Bakınız bir r.carlos ne yaptı reklam gelirlerinden başka ? Bir r.carlos ne ise drogba da o Sneijder uzunca bir süre top oynamadı ve bana kalırsa bu sezon kendisinden bekleneni veremeyecek Hıncal uluç un bu konudaki yzılarını okumanızı tavsiye ederim... Görecez bakalım hele drogbayla webo bi başlasın bakalım kim ne yapıor o zaman bu postu yeniden necrolayacam.... Yahu gören de 23 yaşında adam sanacak Webo'yu. O da 30unu devirmiş adam farkındaysan :) Drogba kıyaslamasına da en güzel cevabı Sergen verdi TV'de: "Webo'yla Drogba'yı kıyaslayanlar var. Webo yolda Drogba'yı görse imzasını alır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 99 numarayı giyicekmiş. başka numara mı kalmadı ya 99 ne? en sevmediğim numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 deivid giyerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Yahu bende Fenerliyim de Webo ile Drogba karşılaştırması harbi abes.Hele ondan daha çok gol atacağı daha da abes.Yahu GS bir maçta 10-15 pozisyona girerken Fener 5 pozisyonu zor buluyor.Allahtan Sow gibi bir adam var da girdiğimiz pozisyonları gole çevirme yüzdemiz yüksek.Drogbaya 1 maçta 5 pozisyon yaratırsın ama Fener takımı komple 1 maçta o kadar pozisyon yaratıyor.Tabi bu arada Emre'nin gelmesi ne olursa olsun hücum gücümüzü arttırır.Bundan sonra daha çok pozisyona girebilmek ümidiyle:) Not:Bu arada Drogba'ya laf eden adamlar PVH'u nasıl unutuyor.O da bu yaşlarda gelip ligde 20 küsür gol atmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Katibim, böyle adamların şampiyonlar ligindeki tecrübesi yeter. Carlos bize inanılmaz yardımcı oluyordu çeyrek finale kaldığımız sene. Keşke sakatlanmasaydı sevilla maçında, chelsea öncesi. Drogba hem baya katkı yapacaktır, hem tecrübesi yeter. Ha onu geçtim: Pierre Van Hooijdonk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5twftQLVp1qgqytao1_1280.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 o ne lan korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 şahmeran gibi amke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Achille yazdırıcaksın formanın arkasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Katibim said: aga ben bir hususu anlamıyorum Ben Fenerbahçe taraftarıyım Elbetteki aldığımız adam ptt 1. liginden bir adam da olsa Fenerbahçeye gelmiş hoşgelmiş başlıkta açarım yorumunda kralını yaparım Haa Webo iyi olurmu bence iyi olur dediğim gibi her ne kadar emenike kadar etkili biri olamayacak olsa da yinede ileride top sürme ve mücadele yeteneği ile en azından ileride top tutup ortasahanın rakip cezasahasına yerleşmesine kadarki süreyi kazandırır Bence 35 yaşındaki drogba'dan daha etkili Ve son olarak Fenerbahçe artık ölü yatırım yapmıyor Bakınız bir r.carlos ne yaptı reklam gelirlerinden başka ? Bir r.carlos ne ise drogba da o Sneijder uzunca bir süre top oynamadı ve bana kalırsa bu sezon kendisinden bekleneni veremeyecek Hıncal uluç un bu konudaki yzılarını okumanızı tavsiye ederim... Görecez bakalım hele drogbayla webo bi başlasın bakalım kim ne yapıor o zaman bu postu yeniden necrolayacam.... http://25.media.tumblr.com/tumblr_lskhfgJEJm1qjxw9no1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Eternal said: Achille yazdırıcaksın formanın arkasına topuğu deptiler mi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Abicim adamın dedikleri dogru.. bellimi olur belki uyum saglayamıcak oynayamıcak yani. eski formundan uzak olucak vs vs.. keko gibi tepkiler veriyosunuz. isim transfer başarılı olucak diye bi kaide yok. 10 hafta sonra tekrar konusuruz kim neler yapmış söle bi avrupada oynasınlar ligde 3-5 maça cıksınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ben zaten haftalardır yazıyorum snijder baya balon transfer drogbada yaşlı ve koşamıyor eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Sneijder kim abi zaten? Real madrid te bile tutunamamış adam. Drogba da depar atınca geri gelemiyomuş artık.Teyzemin oğlu floryada çalışıyo antremanda görmüş bitmiş diyo adam artık saçlarına ak düşmüş. Başganı şiddetle kınıyorum şu saçma transferlerden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 psikolojik üstünlüğü kaptırdık http://twitter.yfrog.com/mw8j0oohcesorflmbivwnwpuz bu da sni,jder balonu, kaç aydır maç yapmıyor, ilk defa derbide sahaya çıktı, ne olduğunu gördük http://www.youtube.com/watch?v=IIi8Zu6s6y0 bunlar da beyaz zencilerimiz https://pbs.twimg.com/media/A9g3_CDCMAAD0eb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 O soldakini görücem shalke macında rahat ol sen.. böle geniş geniş tripler.. drogbayla sneijder'i defansa cekersiniz artık olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ahahahaha fener 3 dünya yıldızını almış hayırlı olsun weboyu 20 milyon dolara chelsea ye satarsınız artık 6 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sneijderin şu oynadığı basit oyun bile nasıl farkettiriyor lan kendini bi de bu adamın extra oynadığını düşün.direk maçı alıyorlar işte böyle topcular sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 temiz transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar