ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Merhaba, Google Play Store'da Türkiye'ye özgü içeriği görüyoruz. Türk kullanıcıların commentlerini görüyoruz. Bundan kurtulmak için, Aşağıdaki linkten Market Enabler apk'sini edinip kurun. (Root gerektiriyor) http://code.google.com/p/market-enabler/downloads/list Market enabler içinden provider olarak istediğiniz bir tanesini seçin. Ben US Tmob'u seçtim. Ardından Settings/Apps'ten Google play service ile Google Play store uygulamalarını force stop edin ve clear data'ya basın. Play store'u tekrar çalıştırın. EULA'yi kabul edin. Artık Turkiye içeriği gelmeyecek. sexi kızın etegini kaldıran uygulamayı görmeyeceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 süpermiş, tablette root yok ama telefona yapayım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Rootu yapınca bu işide yapacam kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Peki US içerik satın alınabiliyor mu bu yöntemle? Dergi müzik film vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 o konuda bilgim yok. ama türkçe uygulamalar gitti. 3d otoban yarışı falan görmüyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Saol ya. Zamanında şuna çözüm aramıştım, bulamayınca pcden tema,uygulama bakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Aliyorsun. Ama gecin o programi diyorum. Bu daha iyi: http://amip.tools-for.net/wiki/android/marketaccess MarketEnabler emulate at boot gibi seyler icin para istiyor, reklamli. Bu dedigim en iyisi bu isi yapan programlarin. Yillaridr kullaniyorum. 2010'dan beri guncellenmedigine bakmayin, hala daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 nexus 7'de falan çalışıyor mu? Sırf dergi vs için bi tablet alıcam 7" olanlardan. ipad mini'ye baktım, alet pahalı olmasına rağmen güzel değil. Beğenmedim. nexus 7'de bütün içerikleri bi şekilde satın alabiliceksem, gidip aliyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Dergiler calismiyor. Odeme icin US bankasi istiyorlar. PayPal da yok. Dergi icin tek cozum iPad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 farklı uygulamalar farklı oyunlar var mı ki göremediğimiz ? sadece yorumlar ve aptal türkçe programları önde görmemek mi getirisi bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 US marketteki oyunlari goreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Bu amip root istiyor mu Gerge? edit:istiyormuş eveyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Türkçe yorumları okumak hoş oluyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Hepsi istiyor bu programlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 said: MarketAccess, as well as MarketEnabler requires root available on the device. It means than you need to unlock your phone and install the su application which will manage permissions for other apps that want to get root on the device root gerekiyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar