Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu papyonlu yakışıklıya desteklerinizi bekliyoruz

hirpalanmisposet

Öne çıkan mesajlar

hamsilipilav said:

_Rave said:

GodBlessStoya said:

cinsiyetçi dedi adam ya ahahahahahaah yav yetebilince gel öm den devam edelim.

Zun un stoya hakkında teşhisler %99 legitmiş cidden.

neymiş onlar?

Adamın tartışma üslubu falan çok leş.Kafa ayrı leşmiş zaten legal olsa hayvan vururum vs.

Bide mahalle hanımı gibi her tartıştığı adama yapışıp öm ye gel öm ye gel demesi falan napıyosa ömde.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Çirkinmiş zaten bunla kazanamazdın iyi olmuş girmediğin.

çirkin ne demek tipsiz resmen asdasd

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/266275_193136340742078_7252888_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/210480_169930476395998_5164385_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/218944_169930129729366_3249170_o.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamışsınız konuda.

saçmalayıp da sonrasında feedback olarak rage gelince, üstüne tepki göstermek çok doğru gelmiyor.

az saçmalayın, bi ara modere edeceğim bu konuyu.

like bastık.
çok arkadaşı olan falan facebooktan share etsin.

bu golden mı oluyor şimdi?

retrieve ediyor mu hakikaten lan bunlar?

dünyanın türk hegamonyası altında olduğunu düşünsenize "altın gerigetiren" köpeğin adı böle olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

goddblessstoya, vicdanın yoksa bile bi gün umarım oluşur. sokak köpeği niye saldırır hiç düşündün mü? insanoğlu oldu olası sokak köpeğine kötü davranmış bi ırk. sana sürekli saldıran bi grup olsa o gruptan birini gördüğünde kendini savunmaya almaz mısın? köpeğe sevgiyle yaklaş ki sevgiyle yaklaşsın sana nefretle değil. arkadaşlar yarışma bitince de rüzgarın sahibiyle konuştum barınakta foto çekicekmiş onları ondan alıp atarım foruma, destekleyen herkese çok teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

ya denk gelmiş adamın sevdiklerine saldıran sokak köpekleri ve bundan dolayı sevmiyor. gayet normal bence. sevdiğim insanlara saldırsalar ben de öldürmek isterim herhalde ama bunu genel olarak köpeklere karşı hissetmem tabii, o ayrımı yapabilecek kadar evrimleştik ne de olsa.

şu "İNSANLARA YAPILSIN O YARDIM" geyiğiniyse suçlayabilirsiniz yalnız haklı buluyorum. danayı kesip yiyosun ama köpeği kendine daha yakın gördüğünden besliyorsun falan samimi bulmuyorum. kişinin ego tatmini için olduğunu düşünüyorum bu yardımın.
OLM HAYVAN ETİ YİYİP BAŞKA HAYVANA YARDIM ETMEK NEDİR LAN ASDFKSDAG ? biri açıklasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yılmaz özdil in yurdumda insan olması zor hayvan olması daha da zor diye bi yazısı var o geldi aklıma.Vatoz diye geçiyodu sanırım isteyen gugıllasın.

Hani şurda iki köpek hırladı diye yaygara çıkartıyosunuz öldürelim hepsini diyede hayvanların ozaman bizim götümüze tek tek nükleer başlık sokması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...