Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Listeye benide ekleyin iyise alırım bende mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Evet beyler cihazlar su an elimde. Ipadden yazdigim icin resim koymak iskence olur, onu yarin pcden yapayim :) Arm 9 1.2 ghz islemci, 1 gb ddr3 ram, android 4.0(4.1 guncellemesini cok istek gelirse yazarim, zira icinde kendi yazdigim rom var) 4 usb 2.0, hdmi(1080p), ypbpr, wireless, sd/mmc kart ve ethernet LAN girisi, ayrica audio icin 3.5mm headphone jack de var. google play store yuklu bi sekilde geliyo. Kutu icinde tv kumandasi gibi kumandasi mevcut sadece guc kablosu yok, 12v dc ile calisiyo adaptor kolay ve ucuz bulundugu icin getirtmedik (kargo cok sisiyodu ve kolilere sigmiyodu.) Alet wireless klavye ve mouse destekliyo, max kapasite olmaksizin butun hddleri goruyo. Aklima gelmeyen veya merak ettiginiz biseyler varsa sorun, gorur gormez cevaplarim. Demo tarzinda bi video ve cihazin resimlerini yarin eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 gpu nedir? güç beslenmesini usb'den yapabiliyor mu? 3d bi oyun veya xmbc'de 1080p bir filmde nasıl performans veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mali400 gpu. Fazla fazla yeterli 1080p ve oyunlar icin. Gucu usbden veremezsin alete malesef, priz sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ya birsey soracam, apple tv'den daha iyi yaptıgı birsey var mı bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ios vs. android appletv'nin neler yapabildiğini bilmiyorum ama muhtemelen bir çok şeyi sınırlamışlardır. her türlü application yüklenip çalıştırılabiliyor mu tv'de? kabaca bakınca web browsing bile göremedim ama bu kadarı da vardır diye tahmin ediyorum. sadece multimedia için gibi duruyor, oyun veya diğer uygulamalar (takvim, ajanda, harita, hava durumu ve diğerleri) çalışabiliyor mu? android set-top box'larda tamamen android tablet/bilgisayar gibi kullanabiliyorsun, sadece kullanım amacı daha multimedia ağırlıklı oluyor ama bu tamamen kullanıcının keyfine kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Hani demo videomuz nerede yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 pazar günü hava fazla güzeldi, gümbürtüye gitti demo :) apple tvde hdd yok. app, video, müzik vs mac veya pc üzerinden itunes bağlantısıyla açılıyo. web browsing yok. bizim boxlarda dahili 8 gb hafıza var. appler için fazla fazla yeterli. film müzik vs ister stream edin ister hddden oynatın. Bugün eve erken gidebilirsem çekicem videoyu olmadı ortağımdan rica edicem o koyar buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Heyecanla beklemedeyiz reyis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Up. Ne oldu ya nakitim azalmaya başladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Pasha, işlemci chipset'i nedir? 3 set-top box arasında kaldım. Biri çok ağır değil aslında, 2 diyebiliriz. Bu daha uygun olcaksa chipset'e göre bu da girebilir ihtimaller arasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Yalan oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 işlerimin yoğunluğundan dolayı fırsat bulup video çekemedim bi türlü. pazar gününü kendime ayırmaya kararlıyım, artık video ve tech spec'i yarın eklerim. kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 şimdi 100 tane editten sonra şöyle özetleyeyim. evde normalde laptopta serviio var, diziyi filmi torrentten indirip altyazısını koyup tvye stream ediyorum. amacım bu iş için laptopu aradan çıkartmak. yani 2TB HDDyi STBa bağlayıp, torrrrentle diziyi çekip altyazısını koyup izlemek. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 sticklerimiz geldi, burdan bakabilirsiniz. Patiye ozel 190 tl ye verebiliriz. dedigim gibi yarin daha detayli bilgiler ve video gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Pasha said: sticklerimiz geldi, burdan bakabilirsiniz. Patiye ozel 190 tl ye verebiliriz. dedigim gibi yarin daha detayli bilgiler ve video gelecek. hocam linkteki gibi kumanda tarzı olay var mı? bir de tv kapalıyken çalışma durumu var mı? tv kapalıyken çalışabiliyorsa tam benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 kumanda var, linkte ne goruyosaniz kutusunda mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ben bu olayi burda ogrendim. Ben de macbook var. mac icin calisan modelleri var mi ? Apple tv daha pahali kalacak gerek yok eger android calisirsa macbook ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 gormemisim soruyu, elektrigi usbden degil adaptorden aliyo haliyle tv kapaliyken de calisiyo. Yani tv sadece ekran gorevi goruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 MrLevie said: şimdi 100 tane editten sonra şöyle özetleyeyim. evde normalde laptopta serviio var, diziyi filmi torrentten indirip altyazısını koyup tvye stream ediyorum. amacım bu iş için laptopu aradan çıkartmak. yani 2TB HDDyi STBa bağlayıp, torrrrentle diziyi çekip altyazısını koyup izlemek. evet. aynen benim de istediğim bu, bi de gerektiğinde hava durumuna, trafik durumuna bakarsam mutlu olurum. bi de pc'yle uğraşmak yerine internetten hızlıca bir şeye bakmak falan. ama bunlar arasında bu set-top box'larda en kritik 1080p yayın olayı. xmbc kullanmak istiyorum ben mesela ama bir çok chipset şu an tam uyumlu çalışmıyor ve 1080p performansları düşük olduğu söyleniyor. biraz beklemek bu açıdan faydalı olabilir belki ama 1080p veya xmbc derdi yoksa güzel cihazlar var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 1080p durumu nedir ki dediğin? 1080p stream yapabilir bence orta üstü aletler piyasadaki? biraz network kalitesine bakıyor. gerçi kablosuz filan stream edeceksen router ve alet stream kalitesine de bakar, o zaman sorun çıkarabilir. bilemeidm. anlamadım ama sanırım demek istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Pasha said: gormemisim soruyu, elektrigi usbden degil adaptorden aliyo haliyle tv kapaliyken de calisiyo. Yani tv sadece ekran gorevi goruyo. usb'den almaması çok kötü. sadece tv için kullanılıyor sonuçta, tv kapalıyken açık olması gerekmiyor. hadi onu geçtim, tv'lerin bazılarında en az bir usb çıkışı tv kapalıyken de güç sağlıyor. priz gereksinimi mecbursa kötüymüş :/ bir de fiyatı biraz yüksek sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 barbu said: 1080p durumu nedir ki dediğin? 1080p stream yapabilir bence orta üstü aletler piyasadaki? biraz network kalitesine bakıyor. gerçi kablosuz filan stream edeceksen router ve alet stream kalitesine de bakar, o zaman sorun çıkarabilir. bilemeidm. anlamadım ama sanırım demek istediğini. problem stream ile ilgili değil, grafik hızlandırıcısı mı öyle birşeyle alakalıymış. benim anladığım bir konu değil, biraz araştırdım ordan öğrendiğim şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 e bu tv box dedikleri ufak bir pc mantığıyla çalışmıyor mu? o durumda bence 1080p için yetecek kadar sistem vardır yani. ama araştırmadan tahmin tamamen benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Burada bir çok çeşit Android Set-Top Box mevcut. 75€ (~$100) altındaki kişisel kullanım için olan ürünler gümrüksüz geliyor Türkiye'ye ve ücretsiz kargo bu ve benzeri sitelerde var. Burada adamların blog kısmı da var aynı zamanda. Bazı ürünleri için incelemeler veya diğer haberler var. Bir de googledan genel bir araştırma yapınca bazı marka/modellerin öne çıktığı görülüyor. Bunlardan bazıları; - Rikomagic MK802 IIIS - iMito MX1 - JynxBox - Zealz GK802 Böyle bir şey alırken dikkat edilmesi gerekenlerden en önemlisi kullanım yaygınlığı. Uzakdoğu yapımı bir çok model var ortalıkta ama yazılım desteği, geliştirme vs. için yaygın bir model almakta fayda var her zaman. Onun dışında usb kamera/mouse uyumu (all-in-one cihazlar var, bi yüzü kumanda, arkası klavye, aynı zamanda airmouse), usb kamera uyumu, usb'den güç alabilme gibi şeyler var; buna bağlı olarak tabi usb slot sayısı da önemli. Bir diğer konu da donanım özellikleri. quadcore olanlar da var piyasada ama 1.5/1.6 ghz dualcore işlemci yeterli olur diye düşünüyorum, ram olarak da en az 1gb olmasında fayda var. Eli yüzü düzgün bir cihazın fiyatları genelde $60-$90 arası oynuyor. edit: bir de aldığınız cihazın şekli-boyutu-biçimi ile tv'nizin hdmi slot'unun yeri, etrafındaki boşluklar falan önemli. takamama, takınca duvara çarpma, diğer slotları kapama durumları olabilir. bunun için ara hdmi kablosu veya çevirici(90derece yönünü çeviriyor örn.) gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar