Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sam saminay zirvesi v2.0 16.11.2004 (Rio Bravo)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
s ile h arasında 3 tuş var ama olsun, eli sürçmüştür.. :-p

ekleme: esasen işin en ilginç tarafı ben deniz ve güneş beldesinden geldiğim halde nur saçıyorum, iskandinavlar dahi zenci gibi görünebilir benim yanımda herhalde.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 17 Kasım 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olsun sam, koyduğum kızın güzel olduğu gerçeği değişmiyor
:p

yaşasın psikolojik taciz :-)

Özellikle beni dün özel ileti ve msn de soru bombardımanına tutanlara teşekkür ediyorum.

Resimdeki hatunun patiye üye olma olasılığı %70 lerde, dil dökmem gerekecek biraz, lütfen aşk başlığı açmayın hehe[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
ay diab ın acc kalmış :P[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 17 Kasım 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla paticik.com tayfasını daha makul buldum, çok cins yazılar yazan arkadaşlarımız var burada :) ama yüzyüze farklı , burda farklı algılanıyor.

Ayrıca horace a buradan stevie wonder dan I just Call to say i yolluyorum :)[signature][hline]sonunda yeniledim.

Mesaj tarihi:

Horace yemeklere acımazkene

Genel tercih pizzadan yanaydı. Ama ağzının tadını bilenler olarak fajitas ve bilimum ne olduğunu bilmediğimiz şeylerden yedik

Arcane ve Sam arasında kalan BlackRose un dermanı kalmamıştır..

Bu patiler neye bakıyor?
[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

Mesaj tarihi:
bana demeyin valla orda espri yapan adama diyin tam fotoraf çekilirken gene iyi kurtardım o halle yoksa hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
istikbal göklerdedir duruşu bile yaptık hehe

bir ara deprem ve metafiziksel olgular üzerine blackrose acımadı ders verdi.

Sıkılan patiler, bikininin kutsanması yönünde bir beyanat verip blackrose un sağında kalan kanatta ayaklanma başlattı[signature][hline]sonunda yeniledim.

Mesaj tarihi:
efendim daha önümüzde bir bayram daha var..

olmadı şubat tatili var..

daha böyle üyelere mahsus zirve yaparız daha ca :)
hem dee için lokantrasında yaparız
(tamam vurmayın lan!)

olmadı değişik bir mekan daha keşfederiz olur :)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 17 Kasım 2004 01:11 tarihinde demiş ki:
said:
Draven, 17 Kasım 2004 01:05 tarihinde demiş ki:
Soy un perdedor.

Rest in peace muchacho.

nezaman nedemisim sen nedemissin ne oldu anlamadim
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 17 Kasım 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
bi güncük önce foruma bakabilseydim yy olarak katlabilirdim valla samciğimin hatırına. yazık olmuş...

Naptın ema, yy kromozom ile yaşayan bir varlık olamas. Kaldı ki biz seni 14f olarak biliyoruz. Dolayısı ile y'nin sende işi yok.

XX olarak katılabilirsin, ha ben süperim falan diyorsan 3x kromozomlu süper dişi olarak da katılabilirdin ancak süper dişi kromozomların süperliğini beğeneceğini sanmıyorum. Çok doğurgan, orangutan gibi uzun kollu canlılar oluyorlar genelde. :)

edit: noktalama
[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 17 Kasım 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 17 Kasım 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
bi güncük önce foruma bakabilseydim yy olarak katlabilirdim valla samciğimin hatırına. yazık olmuş...

bir daha sefere iki hafta öncesinden yapacağım duyuruyu ki kapsama alanı genişlesin başlığın, cidden yazık olmuş.. :)

yy kromozomu konusunu da tartışırdık detayıyla.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
ben şu terlikleri yıllardır merak etmişimdir, tüh
bir sonra ki görüşmede görürüm umarım.
Ama fırlarken değil :-)[signature][hline]sonunda yeniledim.

Mesaj tarihi:
bi sonraki mass tatilde patlatmak lazım daha görkemlisini :)
çok sevdim bu işi valla hehe.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Mesaj tarihi:
ulan bunu kaçırdık çok pis.. yazık oldu.
burdaki tayfayı toplayıp uçağa atlayıp gelmek vardı ama... tabii hepimiz birbirimizden üşengeçiz :)
said:
BabacumMostors, 16 Kasım 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
gelmeyenler üzülmesin önümüzde bir bayram daha var

ehehe neyse belki bir sonraki buluşmaya :)

said:
Sam, 17 Kasım 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
bir daha sefere iki hafta öncesinden yapacağım duyuruyu ki kapsama alanı genişlesin başlığın, cidden yazık olmuş.. :)

evet evet öyle yap, kıbrıstan uçağı ayarlıycan da, istanbula gidip kalacak bir yer bulcan da... o ooo..

ha ayrıca tembeliz biz anca iki haftada geliriz oraya :-P

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Kasım 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
uzaktan/yakından muhabbeti geçti bir-iki sefer, kulağın çınlamıştır.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:

[Bu mesaj Sam tarafından 18 Kasım 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
niye sevmiyordun beni anlamadım ama iyi bir fırsatı kaçırmışsın, buluşmadan önce kafama kaya düşürmek isteyen cuce ile bile canciğer kuzu sarması olduk.. :-p eu2'de birbirimize girdiğimiz mex'le t2'den portekiz'e uzanan sohbetler ettik, hatta arcane'le de pek fazla atışmadık..

keşke bush'la usame de gelseydi.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
Phalanx madem Sam i sevmiosun niye gelmedin yaw, Sam i sevmeyenler bana özel mesaj atsın bi dahaki buluşmaya hepinizi bekliorum benim misafirimsiniz, bendensiniz ehuehu :).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Mesaj tarihi:
arcane'in neden tutuk olduğu anlaşıldı;
adam yanında yeterli desteği göremeyince sus pus kaldı demek ki, şöle bikaç muhalefet daha olsa sam'i altederlerdi demek ki :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yok yaw, ben ezerken tempo tutsunlar diye hehe.
yoksa nedir ki S.A.M. :)[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
  • Yeni Oluştur...