arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 çok ilginç bi buluşmaydı, açıkçası iştirak edenler arasında bu kadar bayan olmasını beklemiyordum...:utaniem:[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yonjalandınız yani?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 her bayram yapmak lazım bunu valla çok süpriz oldu hehe bi karakedi eksikti :p sam'in argümanları korkutucu olsada yıldırıcı değildi, malesef cüce ona kafa atacak vakti bulamadı :p [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Kasım 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ulan o kadar toplandık bir araya geldik.. meğersem bayan üyelerimiz sam beyin çehresini görmek isterlermiş.. adam taa bodrumlardan kalp kırıyor.. sam gel anlaşalım bodrumdakileri sen al istanbuldakileri bize bırak :-P neler yaptık.. sam tavaf edildi (checked) arcane taşlandı (sami-checked)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 gelmeyenler üzülmesin önümüzde bir bayram daha var :) azmo sen gel abi ankaradan buraya sana da "azmodai zirvesi" yapalım[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bak bana sen ben de 22 kasım 3 aralık tarihleriş arasında teşrif buyurabilirim günü birlik.. bana zirve hazırlayın... olmadı zirve mirve yapmayalım sen beni ankaranın barlarına götür..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hey gidi hey.. zirve dedik cidden de zirve oldu lakin forumdaki kamplaşma burada da yaşandı, blackrose'un sağı ve solu kendi aralarında toparlanıp iki ayrı mini zirve yapmış gibi oldular. black sağolsun arcane ile aramıza girdi yoksa kan gövdeyi götürecekti, kelimenin tam anlamıyla arabuluculuk yaptı.. :) masanın benim tarafımda kalan ne kadar kişi varsa hiçbiri sc'yi bana karşı savunamadı, hatta gözlemlediğim üzere kafama kaya atmayı düşünenler dahi "valla ben seviyorum" dışında bir argüman sunamadılar ve kabul etmeseler de mağlup oldular.. :horace: kırk çeşit şeyden konuştuk da gene doyamadık, kalktık dışarı çıkıp yağmur altında devam ettik sohbete. o denli kaynaştık yani. hatta arcane'le tokalaşıp öptüm filan, düşünün artık.. demin kofi annan'dan tebrik ve teşekkür mesajı aldım.. :-) buluşmayı en iyi yansıtacak fotoyu koyayım, başka birşeyler daha var çekilmiş ama boylarını editlemem vs vs gerekli, yarın bakmaya çalışacağım.. ben çok keyif aldım doğrusu, umarım kimse sıkılmamıştır.. ekleme: herkes kim olduğunu kendisi yazsın da kimseyi karıştırmayalım, ben soldan üçüncü, "aha bu" diye işaret edilen kişiyim.. hani nurlu yüzümü olur da farkedemeyen çıkar diye.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.[Bu mesaj Sam tarafından 16 Kasım 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bu neee nası bi resimdir o lol DAWN OF THE DEAD :P[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 lol abi poza bak ahaha insan araya 2-3 kız da koyar ne biçim foto öle yanlış işler bunlar :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ohaha ordu toplanmis kizlar nerde :][signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Al iste hepsi kıllı!![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sağa doğru kıllanma artıyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya nie bayram ya ufff.. tatillerden nefret ediyorum artık yaa.. Syole normal bi hafta sonu doplansak?[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bendensin.. Yapan kim acaba?..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bendensin kişisi Horacegoesskiiing. Baya bi resim çektim bende ama ara kablom izmitte kaldığından koyamıyorum, yarın akşam eklerim. Ayrıca Sam in koyduğu resimde sağdan ikinci şahsiyet olan BabacumMostors kişisi buluşmadan sonra e5 e aktı direk. İşe mi çıkacakmış neymiş...lan cidden gay gibin çıkmışın[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
tunca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 euhae çok güzel olmuştur eminim bende gelebilseydim keşke. bayanlar nerde bayan fotorafı koyun merak ettim euhae[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 16 Kasım 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bayanlar arkada kalmış ya başta fotorafı önden çekecektik baktık millet geçiyo aradan hemen diğer tarafa geçti resmi çeken arkadaş eski haliyle önde olan bayanlarda arkada kalıvermiş :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 İnsan bayramın son gunu yapmaz di mi boyle etkinlikleri bizi dusunen yok tabii. Ben de ankaraya donmeden damlardım peeh bi de Ardethle Cüce gitmis insan bi haber verir en azından neyse gecmis artık :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hehe resim üstünde ki yazı tam olarak bizi tarif etmiş :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Kasım 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Baya iyi olmuş Arcane.[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 arkadaşlar beni tanıyonuz zaten tanımayan varsa samle mexinth in arasındayım yani fotoda samin sağ tarafında kalan kişilik benim bej montlu olan Angel_85 fotodaki kadar güzelmiş bu arada ya. Keşke çekilmeyi kabul etseydi de görseydi millet. Diğer resimler nerde?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bayanların resmi kasten çekilmedi bir nevi, dedik gelenlerin bilip hafızalarında hatırlayacağı güzel bir gün olsun. Ama angel ve hoşsohbet arkadaşlarının oyun bile oynamasına ayrı şaşırdım, birisi abisi ile eu2 oynuyormuş oha dedik, kibarca bir sonraki paticik senaryosuna davet ettik. Hatta msn ve telefonlar alındı verildi, ama yanlış anlaşılmasın ehehe :p şunu söyleyebilirim, angel neyse arkadaşlarıda ondan geri değil. Hatta insanlar garip garip bakıyordu, 15 zombinin arasında bu kızların işi ne diye hehe (sam'in sağında duran ben oluyorum. t2 cıva adam rolünde)[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Yemekte prawla telefon numaramızı verdiğimiz kız bizi rahat bırakmadığı için eve yeni geldim :) Bu arada en soldaki aptal aptal sırıtan şahsiyet ben oluyorum...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 öhöm ehem öhöm Pati Corp.[signature][hline]sonunda yeniledim.lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Öne çıkan mesajlar