KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Avukatları aracılığı ile ODATV'ye açıklama yapan Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay, verilen su miktarının günde 10 dakikaya düşürüldüğünü söylediler. Eskiden haftada 3 kez toplam 6 saat verilen sıcak su artık günde 2 dakikaya düşürülmüş. Detaylı haber için aşağıdaki linki tıklayınız. http://www.ulusalpost.com/haber/ulusal-siyaset/tuncay-ozkan-ve-balbaydan-mesaj-var/7786.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 teröristlere yaptıkları muamelenin onda birini yapmıyorlardır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Resmen işkenceye dönüştürdüler yazık günah artık. Ama Allahın sopası yok gün gelir başkaları bu işkenceleri yapanları daha beter duruma düşürür inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Absolut said: Resmen işkenceye dönüştürdüler yazık günah artık. Ama Allahın sopası yok gün gelir başkaları bu işkenceleri yapanları daha beter duruma düşürür inşallah. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Hadi Viktor, hemen Perinçek Apo fotoğrafı koy bu konuya da. Otomasyona bağladın nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben viktorun elçisiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sana Viktor'un elçisi olamazsın demedik, adam olamazsın dedik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yekeyeke said: Sana Viktor'un elçisi olamazsın demedik, adam olamazsın dedik zaten. seni örnek alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 GodBlessStoya said: ne alakası var şimdi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 onlar için alaka gerekmiyor. zaten yazılanlar bir şey de ifade etmiyor. vicdan varsa da kiraya vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://www.haberani.net/haber_resim/2VV268.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 aha toplanmış yine kene tayf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Niye be partinizin yeni yüzünü koyduk allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi akpli role play i yapıp trollemeye gelmistim, artık benim bile vicdanım rahat etmiyo trollerken, paint den turkiye hartiası üzerine trolface yapıstırıp koymayı dusundum, usendım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bitmedi alacakları intikam. çekip vursalar bari bukadar eziyet ettikleri yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sipeyskeyk said: Niye be partinizin yeni yüzünü koyduk allah allah. buyur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şu gerçekse fazla yaşamaz akp suyla şaka mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ooo kerbelaya çevirmişler desenize silivriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Rerore said: şu gerçekse fazla yaşamaz akp suyla şaka mı olur lan önce güldüm, sonra bastım eksiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sipeyskeyk said: Niye be partinizin yeni yüzünü koyduk allah allah. silivri cezaevinde tutuklu kalan herkesin suyunu azaltıp sıcak suyunu da günde 2 dakkaya düşürmelerini anca böyle mi yorumluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 onu yorumlamaya gerek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Rerore said: şu gerçekse fazla yaşamaz akp suyla şaka mı olur lantopiğin tek başarılı postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 anlamadığım her hükümlüye verilmesi gereken minimum haklar yok mu, bunların o minimum olduğunu sanmıyorum tahminen onun çok altında. yasal olarak bunu engelleyebilmeleri lazım eğer bir ihlal varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 turkiyede mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar