barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bir ben mı yapıyorum ya bunu canım guzel bir seyler yemek istediğinde? Demin birini gördüm, hemen sen kimle geldin" dedi ne diyeceğimi bilemedim :( sap hissettim. Gerçi öyleyim de orası ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Giderim ben hep guzel bir sey yemek isteyip de yiyecek birini bulamayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ben tek başıma bakkala bile inmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 güzel değil kötü restorant da olsa tek başıma yemek yemekten nefret ediyorum ben . İşte bile ne kadar acıkırsam acıkıyım başkalarının da acıkmasını bekliyorum mutlaka. yalnız yapmayı sevmediğim tek şey sanırım yemek yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Gerci evden cikip gitmiyorum, eve donerken filan yolda durma olarak yapiyorum ama sik sik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Aynen tek başına yemek yiyebilicek olma ihtimalinden uzaklaşmak için aç bile kalırım,dışardan sanki herkes bana bakıyor gibi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ya durup dururken evden çıkıp ben de yemiyorum. ya da illa zorlaya zorlaya birini bulurum. ama işteyim mesela. insan yoktu gidicek. güzel yemek istedi canım. anlaşılan tekmişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Gidemem hiç bi şekilde biriylede gitmem eve söylüyorum hep asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 lan belki bir iki kişi çıkar da içim rahatlar "iki kişi misiniz" sorularına karşı dedim. pati de beni yolda bıraktı. artık hem tek yediğim yemek, hem de yemeğe ödediğim para mideme oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben de tek başınma giderim. çekinir miyim? evet. sap mıyım? ona da evet. ama açım gider yerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yok abi, ben gidiyorum iste. Daha gecen hafta canim ramen istedi, ciktim yedim. Kimseyi aramadim bile, arasam bulurdum belki. Masaya da iPad'i koydum, manga okudum yerken. Uzerine de sake ile nigiri aldim. Hic de rahatsiz olmadim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 iyi bari azınlık da olsa varmış sdfs. ya hani aslında kimse açık açık "tek gelinir mi" demiyor da, default olarak "iki kişi mi" veya "sen kiminle geldin" soruları rahatsız ediyor valla. demek ki içten içe ulan tek gidiyorum gene diye dert ediyormuşum. ama açız ve iyi yemek çekmiş canımız. yapcak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben de tek başıma yemekten daha fazla keyif alıyorum ya. insanlar bakıyor ama evet sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bana kimse kiminle geldin siye sormadi biriyle karsilastigimla. Taniyorlar beni =) Gittigim lokantalarda da taniyorlar zaten, genelde hep ayni yerlere giderim. Hatta ayni masalara otururum, boyle cins bir adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 gidersin niye gitmeyesin? ben gidiyorum zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tek başına bara gitmek diye bi varyasyonu vardı bo konunun. olur, normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şizofren olursunuz yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tek başıma gitmem gerekirse illa fastfood falan olur bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 biz şizofrenim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ben giderim tek başıma hemde çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sürekli yaptığım şey. tek başına olmak değil ama bakışların üzerinizde olması rahatsızlık veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 güzel yere tek başıma gitmem asla ama mesela sakin zamanda gidip tek başıma nargile içmeyi severim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sinemaya özellikle tek giderim daha rahat ediyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 herkes cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Somon said: sinemaya özellikle tek giderim daha rahat ediyorum, geçen ist metrocity sinemasına gittim gitmez olaydım. full çift koltuğu var zaten heryerde. sözde cem yılmazı izleyip gülecez. yanımdaki herifden çıt çıkmıyo bi bakiyim dedim eli kolu kendisinde değil. bi etrafa bakınayım dedim en arkada direk sekse giriş yapan gençlik vardı. kameraya çekme imkanım olsa çekip hamstera atardım o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar