eski Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bunlar kuranda yazıosa bende istifa ediorum abi bu dinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 islam sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yazlikta , gobek ustu giyindim diye gobegime tukuren yasli amcadan sonra , bu bagnaz kesimden herseyi beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 adam oldurmek ney lan.cukume kadar neye inanırsa inansın yani benmi derdine düşecem allahın dininin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 imamizer said: said: nisa 89. ayeti: "Arzu ettilerki kendileri küfre saptıkları gibi sizde sapasınız beraber olasınız.Bu sebeple onlar allah yolunda hicret edinceye kadar içlerinden dost edinmeyin.Eğer bundan yüz çevirirlerse yakalayın ve bulduğunuz yerde öldürün.Onlardan ne bir dost edinin ne de bir yardımcı." şu bi kere nefsi müdafaya giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 of bana niye böyle adamlar bulaşmıyo hiç ya çakayım iki tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 güçleri genelde kadınlara yetiyor çünkü şerefsizlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 BİR DOKSANÜÇ değil miydin sen ? biraz daha uzun olsan adına kitap yazarlar asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 DIyanet sitesinden aldim: Sizin de kendileri gibi inkâr etmenizi istediler ki onlarla eşit olasınız. O halde Allah yolunda göç edinceye kadar onlardan hiçbirini dost edinmeyin. Eğer yüz çevirirlerse onları yakalayın, bulduğunuz yerde öldürün ve hiçbirini dost ve yardımcı edinmeyin. Hem sizden hem de kendi toplumlarından emin olmak isteyen başkalarını da bulacaksınız. Bunlar her ne zaman fitneye götürülseler ona baş aşağı dalarlar (daldırılırlar). Eğer sizden uzak durmaz, sulh teklif etmez ve ellerini çekmezlerse onları yakalayın, rastladığınız yerde öldürün. İşte onlar üzerine sizin için apaçık yetki verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Jedi yazdıracam din hanesine ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sahsen ben musluman arkadislarimi hep inkar ettirmeye calisiyorum. 2-3 kere basarili da oldum. Aklin yolu bir ne de olsa. Logic 101 vermek yetiyor zaten cogunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 En guvenlisi din hanesine hristiyan yazdirmak aslinda, kimse dokunmuyor onlara buralarda. Yahudi, alevi, ateist filan olunca isin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 salak mıdır nedir yahu amcalara yardım mı edilir biri geberip ölse dönüp bakmam geçen biri kitledi beni hisarın orda PEYGAMBERIMIZ SALALOLOLO diye dedim işim gücüm var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Senin yaptigin da onlarinkinden farksiz o zaman . Neden inkar ettirmeye calisiyorsun, kimin ne dusundugu neye inandigi neden bu kadar ilgilendiriyor ki seni GERGE said: Sahsen ben musluman arkadislarimi hep inkar ettirmeye calisiyorum. 2-3 kere basarili da oldum. Aklin yolu bir ne de olsa. Logic 101 vermek yetiyor zaten cogunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 lisede bi cocuk vardi bizim bu ortaokulda 3yil okula gitmeyip hafiz olanlardan.sonra 8yil zorunlu olunca donmustu fln.lisede 4 yil boyunca birbirimizi etkilemeye calistik.en son mezun olurken duvarlara sprey boyayla playboy imam yaziyodu.simdi o parti senin bu parti benim akiyo hayatini yasiyo.buda boyle bi animdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sevdigim bir arkadasim cunku; ne diye sacma seylerle vakit harcasin, ac kalsin, alkolden uzak kalsin? Ayrica mantikli bir din tartismasi yurutup tepede cikmak hosuma gidiyor acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 copry said: Yazlikta , gobek ustu giyindim diye gobegime tukuren yasli amcadan sonra , bu bagnaz kesimden herseyi beklerim ben. ahahahaha. bu oldu mu cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 haha so much fantasy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sparkcaster said: of bana niye böyle adamlar bulaşmıyo hiç ya çakayım iki tane iman powered kitchen knife çıkarıp soksa iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 barbu said: copry said: Yazlikta , gobek ustu giyindim diye gobegime tukuren yasli amcadan sonra , bu bagnaz kesimden herseyi beklerim ben. ahahahaha. bu oldu mu cidden? Oldu ya gerekten saka gibi , kuzenimleydim neye ugradigimi sasirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 iyi saçının rengi cehennemi çağrıştırıyo felan gibisinden saça çakmamış balgamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tukurmek nedir abi şsldfhisdfşh abi keske istanbul fethedilmeseydi de şu rönesans/reform/enlightment su topraklara da ugrasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 "nutella yerim" said: tukurmek nedir abi şsldfhisdfşh abi keske istanbul fethedilmeseydi de şu rönesans/reform/enlightment su topraklara da ugrasaydı abi 3aydir istanbulda yasiyorum hergun tekrarladigim sey şu.mis gibi sehri fethedip bok etmisiz.bizansta fln kalsaydi bi roma fln olurdu gayet istanbuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 olay çok kötü ve cezalandırılması gerek o amcanın yalnız merak etmekten de kendimi alamıyorum. göbegi tutturdu mu acaba ? göbek deliğine mi nişan almıştır ? amcayla konuşmak istediğim çok fazla konu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 copry said: Yazlikta , gobek ustu giyindim diye gobegime tukuren yasli amcadan sonra , bu bagnaz kesimden herseyi beklerim ben. ahahaha hiiirgk puuu! diye gobege tukurmek efsaneymis. amca en azindan yobazlik yaparken guldurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar