Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ateiste havaalanında dayak girişimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imamizer said:

said:

nisa 89. ayeti:
"Arzu ettilerki kendileri küfre saptıkları gibi sizde sapasınız beraber
olasınız.Bu sebeple onlar allah yolunda hicret edinceye kadar
içlerinden dost edinmeyin.Eğer bundan yüz çevirirlerse yakalayın ve
bulduğunuz yerde öldürün.Onlardan ne bir dost edinin ne de bir
yardımcı."

şu bi kere nefsi müdafaya giriyo
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DIyanet sitesinden aldim:

Sizin de kendileri gibi inkâr etmenizi istediler ki onlarla eşit olasınız. O halde Allah yolunda göç edinceye kadar onlardan hiçbirini dost edinmeyin. Eğer yüz çevirirlerse onları yakalayın, bulduğunuz yerde öldürün ve hiçbirini dost ve yardımcı edinmeyin.

Hem sizden hem de kendi toplumlarından emin olmak isteyen başkalarını da bulacaksınız. Bunlar her ne zaman fitneye götürülseler ona baş aşağı dalarlar (daldırılırlar). Eğer sizden uzak durmaz, sulh teklif etmez ve ellerini çekmezlerse onları yakalayın, rastladığınız yerde öldürün. İşte onlar üzerine sizin için apaçık yetki verdik.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sahsen ben musluman arkadislarimi hep inkar ettirmeye calisiyorum. 2-3 kere basarili da oldum. Aklin yolu bir ne de olsa. Logic 101 vermek yetiyor zaten cogunlukla.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En guvenlisi din hanesine hristiyan yazdirmak aslinda, kimse dokunmuyor onlara buralarda. Yahudi, alevi, ateist filan olunca isin zor.
Mesaj tarihi:
salak mıdır nedir yahu amcalara yardım mı edilir biri geberip ölse dönüp bakmam geçen biri kitledi beni hisarın orda PEYGAMBERIMIZ SALALOLOLO diye dedim işim gücüm var sdf
Mesaj tarihi:
Senin yaptigin da onlarinkinden farksiz o zaman . Neden inkar ettirmeye calisiyorsun, kimin ne dusundugu neye inandigi neden bu kadar ilgilendiriyor ki seni

GERGE said:

Sahsen ben musluman arkadislarimi hep inkar ettirmeye calisiyorum. 2-3 kere basarili da oldum. Aklin yolu bir ne de olsa. Logic 101 vermek yetiyor zaten cogunlukla.
Mesaj tarihi:
lisede bi cocuk vardi bizim bu ortaokulda 3yil okula gitmeyip hafiz olanlardan.sonra 8yil zorunlu olunca donmustu fln.lisede 4 yil boyunca birbirimizi etkilemeye calistik.en son mezun olurken duvarlara sprey boyayla playboy imam yaziyodu.simdi o parti senin bu parti benim akiyo hayatini yasiyo.buda boyle bi animdir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sevdigim bir arkadasim cunku; ne diye sacma seylerle vakit harcasin, ac kalsin, alkolden uzak kalsin?

Ayrica mantikli bir din tartismasi yurutup tepede cikmak hosuma gidiyor acikcasi.
Mesaj tarihi:
barbu said:

copry said:

Yazlikta , gobek ustu giyindim diye gobegime tukuren yasli amcadan sonra , bu bagnaz kesimden herseyi beklerim ben.

ahahahaha. bu oldu mu cidden?

Oldu ya gerekten saka gibi , kuzenimleydim neye ugradigimi sasirdim
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

tukurmek nedir abi şsldfhisdfşh

abi keske istanbul fethedilmeseydi de şu rönesans/reform/enlightment su topraklara da ugrasaydı

abi 3aydir istanbulda yasiyorum hergun tekrarladigim sey şu.mis gibi sehri fethedip bok etmisiz.bizansta fln kalsaydi bi roma fln olurdu gayet istanbuldan.
Mesaj tarihi:
olay çok kötü ve cezalandırılması gerek o amcanın yalnız merak etmekten de kendimi alamıyorum.
göbegi tutturdu mu acaba ? göbek deliğine mi nişan almıştır ?

amcayla konuşmak istediğim çok fazla konu var.
Mesaj tarihi:
copry said:

Yazlikta , gobek ustu giyindim diye gobegime tukuren yasli amcadan sonra , bu bagnaz kesimden herseyi beklerim ben.

ahahaha
hiiirgk puuu! diye gobege tukurmek efsaneymis. amca en azindan yobazlik yaparken guldurmus
  • Yeni Oluştur...