küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 sabonis said: fizban said: bana takar gibi gelmişti ama, yanlış tanımışım. bence de sana takar X( http://i.imgur.com/F6UqVTg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yalnız pis timsaha yattık bu sefer, sneijder'da daha temkinliydik hele bi gelsin formayı öpsün, eyvallah desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 küheylan said: abi adam Chelsea'da ŞL aldı ya yapma gözünü seviyim.adamın demeci var işte daha ne olsun. gaziantepspor'a önem veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi fener mi aldı galatasaray mı. drogbayı bi tek pes'ten tanıyorum. uzağım futbola ciddi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 patatespresi said: abi bu ne said: CHELSEA DA FORMA GİYEN DİDİER DROGBA FENERBAHÇE 20.000 MİLYON DOLARA TRANFER OLDU.FENERBAHÇE YE TRANFER OLDUM İÇİN ÇOK MUTLUYOM.FENERBAHÇE TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KULÜBÜ. FENERBAHÇE EN KISA ZAMAN DA İÇİNDE AZİZ YILDIRIMA KAVUŞACAKTIR.ŞİKE BİR TEK TÜRKİYE DE OLMUYOR HER BİR ÜLKEDE BÖYLE BİROLAYLAR OLABİLİYOR AMA BİZ ARTIK TEMİZ FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ.BEŞİKTAŞ,BURSASPOR VE GAZİANTEP İN UEFA DAN MEN EDİLMESİ BENİ MUTLU ETDİ.BİRAZ DA ONLAR CEZASIN ÇEKSİNLER HEP FENERBAHÇE ÇEKECEK DEĞİL.BU CEZA FENERBAHÇE İLE DALGA GEÇENLERE DERS OLSUN.BU DA ONLARA KAPAK OLSUN DEDİ.DİDİER DROGBA BEN FENERBAHÇE İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.BEN FUTBOLU FENERBAHÇE DE BIRAKMAK İSTİYORUM.EĞER BİR SORUN YAŞARSAM BENDE EMRE GİBİ BAŞKA TAKIMA TRANFER OLURUM DEDİ.AZİZ YILDIRIM BÜYÜK BAŞKAN. aga troll müsün iqun tek haneli mi şüpheye düştüm bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 imzayı atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 fizban said: küheylan said: abi adam Chelsea'da ŞL aldı ya yapma gözünü seviyim.adamın demeci var işte daha ne olsun. gaziantepspor'a önem veriyor. abi sen nasıl adminlik yaptın anlamıyorum... Yalan haber of hemen inanıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://i.imgur.com/MVYD9Dv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hamsilipilav said: patatespresi said: abi bu ne said: CHELSEA DA FORMA GİYEN DİDİER DROGBA FENERBAHÇE 20.000 MİLYON DOLARA TRANFER OLDU.FENERBAHÇE YE TRANFER OLDUM İÇİN ÇOK MUTLUYOM.FENERBAHÇE TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KULÜBÜ. FENERBAHÇE EN KISA ZAMAN DA İÇİNDE AZİZ YILDIRIMA KAVUŞACAKTIR.ŞİKE BİR TEK TÜRKİYE DE OLMUYOR HER BİR ÜLKEDE BÖYLE BİROLAYLAR OLABİLİYOR AMA BİZ ARTIK TEMİZ FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ.BEŞİKTAŞ,BURSASPOR VE GAZİANTEP İN UEFA DAN MEN EDİLMESİ BENİ MUTLU ETDİ.BİRAZ DA ONLAR CEZASIN ÇEKSİNLER HEP FENERBAHÇE ÇEKECEK DEĞİL.BU CEZA FENERBAHÇE İLE DALGA GEÇENLERE DERS OLSUN.BU DA ONLARA KAPAK OLSUN DEDİ.DİDİER DROGBA BEN FENERBAHÇE İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.BEN FUTBOLU FENERBAHÇE DE BIRAKMAK İSTİYORUM.EĞER BİR SORUN YAŞARSAM BENDE EMRE GİBİ BAŞKA TAKIMA TRANFER OLURUM DEDİ.AZİZ YILDIRIM BÜYÜK BAŞKAN. aga troll müsün iqun tek haneli mi şüpheye düştüm bi an sadece pesten tanıdığım bi futbolcu için google a drogba yazdım fenerbaheçeye geldi galatasaraya geldi çıktı. fenere bastım bu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 adam çin takımına kadar düşmüş lan bende bir şey sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 daha 7 ay önce şampiyonlar liginde esti lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 küheylan said: fizban said: küheylan said: abi adam Chelsea'da ŞL aldı ya yapma gözünü seviyim.adamın demeci var işte daha ne olsun. gaziantepspor'a önem veriyor. abi sen nasıl adminlik yaptın anlamıyorum... Yalan haber of hemen inanıyonuz.nasıl yalan haber olabilir ki ? internette yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 fizban şu an çok gülüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ünal başkan azcık daha zorlarsa Aziz'in helvasını yicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yine playoff gelcek diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 fizban acsin da gotune gulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ya tabi fizban akıllı olsun önce de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BBpvjG3CcAEC2tG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 aykutbank ne ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 pijamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 o zaman burak ve umut yedeğe mi çekiliyor? en iyi ihtimal drogba + burak...o zaman da umut yedek..yazık lan bu umuta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Burak'ı okutucaz ya iyi paraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 cl lig değişir o forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 BlueDreams said: Burak'ı okutucaz ya iyi paraya =) ya şunu yaparsanız var yaaaaa....bir taşla kaç kuş kazanırsınız? hem umut bulut'un ne kadar büyük bir golcü olduğu anlaşılır(fenerliyim ama yıllardır bu adamın hastasıyım, bence gerçek anlamda bir golcü ve aynı zamanda takım oyuncusu),hem drogba her zaman iyidir,35inde de olsa iyi iş yapar, hem burak'ı okutursanız bayağı bir geliri olur cimbomun kasasına, o gelen para da elbet snayder'in, drogba'nın ödemelerine merhem olur...iyi yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 beyler herkes bi yerde yanılıyor. drogba şampiyonlar liginde oynayamaz çünkü şangay fc de şampiyonlar ligi maçına çıktı 2 defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar