Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Didier Yves Drogba Tébily

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

galatasaray manu , psg , juventus , milan gibi takımlardan zaten çok daha büyük bi takım bunun tartışması yapılmaz artık..

real zaten konusmuyorum bile.. ellerinden kupayı almadılar mı aldılar yenmediler mi yendiler ..

seneye hedef en kötü sampiyonlar ligi finali..
aşagısını bu taraftar kabul edemez zaten bu saaten sonra.
çok belli ettiler bu sene bunu.müthiş bir sezon geçirdiler avrupada.
ölüm grubundan 2. çıkmak ve schalke gibi bi takımı elemek.. bunlar kolay degil..
seneye final bekliyorum galatasaraydan.

bizde bakalım yine uefa'yı zorlayabiliriz ama onunda bi önemi yok 10 sene önce galatasaray almıştı artık hiçbi önemi kalmadı onunda..
bakalım napıcaz hayırlısı olsun.
not : burak drogbadan iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

kavurma said:

manchester maçları kafa kafaya diğer maçlarda bariz ayar vere vere oynadık.

gs'nin bu sene oynadıgı grupta tek CL kalitesindeki takım deplasmandaki ManU idi, istanbula gelen yedekler ve braga CL seviyesi degildi cok net.. Cluj'a zaten CL takımı ve kafa kafaya oynadık diye seviniyorsan, sana kötü haberlerim var

kusura bakma ama ben bu kafa yapısıyla tartışmak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

galatasaray manu , psg , juventus , milan gibi takımlardan zaten çok daha büyük bi takım bunun tartışması yapılmaz artık..

real zaten konusmuyorum bile.. ellerinden kupayı almadılar mı aldılar yenmediler mi yendiler ..

seneye hedef en kötü sampiyonlar ligi finali..
aşagısını bu taraftar kabul edemez zaten bu saaten sonra.
çok belli ettiler bu sene bunu.müthiş bir sezon geçirdiler avrupada.
ölüm grubundan 2. çıkmak ve schalke gibi bi takımı elemek.. bunlar kolay degil..
seneye final bekliyorum galatasaraydan.

bizde bakalım yine uefa'yı zorlayabiliriz ama onunda bi önemi yok 10 sene önce galatasaray almıştı artık hiçbi önemi kalmadı onunda..
bakalım napıcaz hayırlısı olsun.
not : burak drogbadan iyi.

Aferin biseyler ogrenmissin futbol adina, ama son cumlen hatali yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

ee bazılarına göre cluj ile braga ölüm grubu oluyor seviye önemli tabi kimine göre bayern barca gibi takımlar kimine göre cluj büyük seviyeyi bilmek önemli tabi.

birde manu var oradaki diğer arkadaşta onaylamış gs'nin manu dan daha büyük bir takım olduğunu nasıl bir terazide tartıyorlarsa artık daüşöfdsamgdsg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...