Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 galatasaray manu , psg , juventus , milan gibi takımlardan zaten çok daha büyük bi takım bunun tartışması yapılmaz artık.. real zaten konusmuyorum bile.. ellerinden kupayı almadılar mı aldılar yenmediler mi yendiler .. seneye hedef en kötü sampiyonlar ligi finali.. aşagısını bu taraftar kabul edemez zaten bu saaten sonra. çok belli ettiler bu sene bunu.müthiş bir sezon geçirdiler avrupada. ölüm grubundan 2. çıkmak ve schalke gibi bi takımı elemek.. bunlar kolay degil.. seneye final bekliyorum galatasaraydan. bizde bakalım yine uefa'yı zorlayabiliriz ama onunda bi önemi yok 10 sene önce galatasaray almıştı artık hiçbi önemi kalmadı onunda.. bakalım napıcaz hayırlısı olsun. not : burak drogbadan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 canim isallah siz de turkiye kupasini alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 applev0dka said: kavurma said: manchester maçları kafa kafaya diğer maçlarda bariz ayar vere vere oynadık. gs'nin bu sene oynadıgı grupta tek CL kalitesindeki takım deplasmandaki ManU idi, istanbula gelen yedekler ve braga CL seviyesi degildi cok net.. Cluj'a zaten CL takımı ve kafa kafaya oynadık diye seviniyorsan, sana kötü haberlerim var kusura bakma ama ben bu kafa yapısıyla tartışmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Eternal said: galatasaray manu , psg , juventus , milan gibi takımlardan zaten çok daha büyük bi takım bunun tartışması yapılmaz artık.. real zaten konusmuyorum bile.. ellerinden kupayı almadılar mı aldılar yenmediler mi yendiler .. seneye hedef en kötü sampiyonlar ligi finali.. aşagısını bu taraftar kabul edemez zaten bu saaten sonra. çok belli ettiler bu sene bunu.müthiş bir sezon geçirdiler avrupada. ölüm grubundan 2. çıkmak ve schalke gibi bi takımı elemek.. bunlar kolay degil.. seneye final bekliyorum galatasaraydan. bizde bakalım yine uefa'yı zorlayabiliriz ama onunda bi önemi yok 10 sene önce galatasaray almıştı artık hiçbi önemi kalmadı onunda.. bakalım napıcaz hayırlısı olsun. not : burak drogbadan iyi. Aferin biseyler ogrenmissin futbol adina, ama son cumlen hatali yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 cluj ile braga dünya devleri oldu da bizm mi haberimiz yok anlamadım ki, geçen sene EL'de eledigimz takımı böyle oww cok büyük takım peehh ezdik falan diye lanse etmek komik cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Teşekkür ederim Seagle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Galatasarayın bu seneki sampiyonlar ligi grubu açık ara en zor ve favorilerin oldugu ölüm grubuydu çok net.. Seneye insallah daha rahat bi grupta mücadele eder takımlarımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Seneye muhtemelen ŞL'de yine tek takımımız olacak. FB'de BJK'da seri başı olamayacak gibi duruyor ön elemelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ee bazılarına göre cluj ile braga ölüm grubu oluyor seviye önemli tabi kimine göre bayern barca gibi takımlar kimine göre cluj büyük seviyeyi bilmek önemli tabi. birde manu var oradaki diğer arkadaşta onaylamış gs'nin manu dan daha büyük bir takım olduğunu nasıl bir terazide tartıyorlarsa artık daüşöfdsamgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 rasim ozan kütahyalı terazisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.itusozluk.com/image/rasim-ozan-kutahyali_499602.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 manu dedigin takım en son uefa kupasını 91'de almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 madrid'in uefa kupası yok ne diyorsun.. gs >>>> madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 adamlar tenezzül etmiyorlar çünkü o kupaya katılacak kadar düştükleri zaman başarısızlık sayıyorlar. geçen sene hatta öyle bir muhabbet olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 onlari manu, madrid taraftari dusunsun, siz ligde ikinci olma yarisina bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ne kadar ayıp büyük takım taraftarına yakışıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Drogba zor durumdaki kurumlara yardim etmesiyle bilinir. Bence baslikta geyik yapacaginiza mail atin, bi koli yumurtayla bi kasa domates gondersin klup binasina sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Gene büyük kuşların taraftarları bir başka Galatasaray başlığında kendi komplekslerini yansıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 SeaGle said: Drogba zor durumdaki kurumlara yardim etmesiyle bilinir. Bence baslikta geyik yapacaginiza mail atin, bi koli yumurtayla bi kasa domates gondersin klup binasina sizin. Gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 dedi alo sadaka hattı açan kulubun taraftarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam Eternal. http://eksisozluk.com/fenerbahceye-yardim-kampanyasi--3005652 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 mesajı sizin 5 tl yardım numarasına mı atıyoruz ? yumurta ile domatesi de yüklü yardım yapana hediye ediyorsunuz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Beşiktaş'ın ezeli rakibi. http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupId=5289 http://blog.milliyet.com.tr/onlar-besiktas-icin-kibrit-cakti-bize---feda---kaldi/Blog/?BlogNo=363592 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 seviye yer altına dogru devam ettigine göre görev tamamlanmıştır.. hadi görüşürüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar