kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Normal kredi kartı yokken , sanal kredi kartı hiçbir yerde çıkaramazsın. Sanal debit karttır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Banka kartına bağlı sanal kart garantinin tek avantajı. ben de kullanıyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kithnos_1 said: Normal kredi kartı yokken , sanal kredi kartı hiçbir yerde çıkaramazsın. Sanal debit karttır o Yes it iz. ama kredi kartı gibi işlem görüyor ve benim bildiğim bir tek garantide mevcut şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Anında çekiyor olması lazım parayı , ileri tarihte ödeme , taksit vs gibi avantajları kalmıyor. Visa Electron / Maestro di mi , Visa veya Mastercard değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mastercard. Taksit falan hic kullanmadim hakli olabilirsiniz. Kredi karti kullanimina karsiyim zaten ben. Bu da parayi hemen cekiyor. Bu durumda e-debit oluyorsa varsin olsun. Tam istedigim isi goruyor cunku. Is bankasinin aptal bankamatik kartini D3D olmayan yerlerde kullanamiyorum bile. Guvenlik diye diye bokunu cikario bu bankalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 internet üzerinden alışverişte akbank ideal, kısa süre içerisinde işlem yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi akbank'a gitme de nereye gidersen git. tüm ağabeylerimin türkiye deki hesaplarını ben yönetiyorum ve yıllardır akbank'la çalışırız,hesaplarda okadar para varken kredi kartımın 16 tl borcu kalmış. haber vermediler extre gelmedi msj atmadılar birkaç ay geçince dava açmışlar bana. hem davalık oldum hem kredi notum düştü gereksiz yere, böyle salak bi banka olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Deacon said: Is bank iyi gibi ama bankamatik kartini internet alisverislerinde kullanamamak ve normal kredi karti yokken sanal kart cikartamamak cok can sikiyor. O acidan garantiden memnunum ben de. Herifler somuruyor tamam da ogrenciysen para falan vermiosun mis giib iste. Garantinin öğrenci hesabı yok. Daha bu ocak başında kız arkadaşımın burs hesabından 45 lirayı ceplerine atıp; "ama otomatik ödeme talimatı verirseniz kesmeyiz" dedi anası babası belli olmayanlar. Ki zaten 2 tane ödeme talimatı verilmişti. BUnu öğrenince de "ama en az 6 ay geçerli olması lazım o talimatların" dediler ki tam dayaklık. Zaten hesap ekimde açılmıştı. Garanti'nin tek avantajı söylendiği gibi kredi kartsız cartsız curtsuz sanal kart açılabilmesi. Onun dışında vadesiz hesabımda kuruş para bıraksam adamlar akbaba gibi çekiyor. Yapı kredi hesap konusunda öğrenci dostu. Paşa paşa veriyosun öğrenci belgeni gerisini düşünmene gerek kalmıyor. Ama sanal kart konusunda illa kredi kartı istedikleri için bi türlü garantiden tamamen kurtulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Extragenc kullaniyorum ben. Herhangi bir ucret vermiyorum hesap icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 finansa bulaşma benim kafayı öyle attırdılar ki 450tl bir seferde yatırıp kartımı kırıp attım. öğrenci için en iyisi işbankasıdır çoğu üniversiteyle de anlaşmalıdır zaten. online bankacılığı da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kithnos_1 said: Anında çekiyor olması lazım parayı , ileri tarihte ödeme , taksit vs gibi avantajları kalmıyor. Visa Electron / Maestro di mi , Visa veya Mastercard değil ? yurt içi alışverişte evet. ama y.dışı da zaten taksit olmuo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Evet olmaz , doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 pontipati919 said: ing işletim ücreti almıyor Ah ah ing tavır değiştirdi ve mart ayında 104 tl aidat yasladı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 fenn said: pontipati919 said: ing işletim ücreti almıyor Ah ah ing tavır değiştirdi ve mart ayında 104 tl aidat yasladı bana suck -ing f*ck -ing esprisi yapildi mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 BonePART said: bank asya ile ben çalışıyorum şirket maaşları için belki kurumsalız diye çok dikkatliler Arkadaşı alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 cvasdfasdfcsdf çoktaaaaan şirket battı kavga bitti aga 3 seneyi aştı biz kapatalı süreci önceden gördük bağlarımızı koparttık biz bank asya ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 17-25 aralık öncesi olduğuna göre ok, temizsin. Dur komple forumda bi arama yaptırayım da dökeyim terörikleri şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 aha buldum hemen https://forum.paticik.com/read.php?13,7120754,page=1#msg-7120754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Austos 2013, çok yakın tarih, çok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 yatırım hesabı hnagi bankadan açılır çok fark eder mi açmak için normal hesap açmak lazım mı o zaman hem normal hesabın hem yatırım hesabının yıllık masrafı olur mu tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 yatırım hesabına ayrıca masraf alan banka sanırım yoktur. en azından tier 1 bankalarda olmadığını biliyorum. ama yanında illaki bir vadesiz hesap açarlar. hesabın hangi bankadan olduğunun pek önemi yok, zaten hepsi takasbank'ta saklıyor. komisyonlar da üç aşağı beş yukarı aynı seviyede (örneğin bist binde ikibuçuk). işlem yapmak için hangisinin uygulaması güzelse oradan yürünebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ben de mobil uygulaması hangisinin iyisie onu kullanayım diyorum. neticede mobilden bakıcam. o yüzden kulananlar tecrübe aktarsın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 abi sen .ee'de degil miydin bayagi bi, orada hesabin kaldiysa oradan yurusen ? isbank ile ziraat appleri sasirtici bicimde iyi tr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 benim nerde olduğum belli değil. bana da iş bank doğru adres gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 vakıfbank "alacak fazlası transferi" diye 100 tl borçlandırmış ana kredi kartını ne ola ki bu? sigorta ayağına geçen yıl 150tl ye yakın para çekmişlerdi kafalarına göre, bu bambaşka oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar