Daniel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bu da klasik oldu artık :)[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Daniel_Xavie, 18 Kasım 2004 22:24 tarihinde demiş ki: neden sacma ben anlatınlanları anlatıyorum sonucta cin varmı var..ruh varmı var... bu kadar insan yalan söliyecek deil kime sorduysam yatır vardır ondan dedi. sana anlatılanların yalan olma ihtimali de var, seni kekleyebilecekleri ihtimalini unutma. eğer "ben inanıyorum" yerine "sordum evet var" diyceksen, somut tezler ve kanıtlar sunmalısın bize. bu kadar insan yalan söylemiyor da biz mi söylüyoruz. diyorum ki yatıra çiş yapmak veya mezarlık civarında müzik dinlemek kadar kolay bir iş olsaydı bunlar, ben şu an canavar bir formasyonla dolaşıyor olurdum. hatta bu işler bu kadar kolay olsa ülkemiz metafiziksel olaydan geçilmezdi.. hani nerde, yok? o zaman kesin bir iddia nasıl ortaya atıyorsun?[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Daniel_Xavie, 18 Kasım 2004 22:24 tarihinde demiş ki: neden sacma ben anlatınlanları anlatıyorum sonucta cin varmı var..ruh varmı var... bu kadar insan yalan söliyecek deil kime sorduysam yatır vardır ondan dedi. Biraz olsun TV seyredersen şu saçma yarışmalar olsun haber bültenleri olsun magazin programları olsun... İnsanların neler söyleyip uydurduklarına ne şaklabanlıklar yaptıklarına şahit olursun sırf biraz ilgi çekmek için... Ha "var mı var" diyemezsin işte. Var olduğuna inanıyorum dersin. Ama kesin olarak ver dersen ben de sana kanıtla derim. Hadi hala kanıt bekliyoruz. Öyle "cin var mı var ruh var mı var" demekle olmuyo. Madem var kanıt göster...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bu mezarlık olayı kac kisiye oldu haberlerde bile cıktı ...reklam amacıyla yapmazlar heralde.. neyse sonuc olarak ben böyle düşünüyorum size kanıt getirsek yaranılmaz bu sahte bi kanıt fln dersiniz :)[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Hah "ben böyle düşünüyorum" de tamam saygı duyarız sorgulamayız ama "kesinlikle var" dersen kanıtlaman gerekir otomatik olarak :) Ayrıca reklam olsun diye insanlar kendilerini peygamber ilan ediyorlar, 2-3 ruh cin lafından mı sakınacaklar?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sokiyim mezarlığa size bişey olmasın yok öyle şeyler merak etmeyin[signature][hline]fantastik kuntastik
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bu ne be ahahaha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: golgotha, 18 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: sokiyim mezarlığabravo.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ya siz nasıl müslümansınız? Ölen kişilerin yukarı gittiğini bilmiyormusunuz,mezarlıkt ane işleri var...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
dominic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 saga gitmiyor mu olenler ben oyle biliyordum.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Daniel_Xavie, 18 Kasım 2004 22:21 tarihinde demiş ki: kıyamette cinler ortaya cıkar ruhlar degil. hayır kuranda cinlerin var olduğu onlarında inançları olduğu iyi ve kötü olanların olduğu ve başka bi boyutta yaşadığı yazar. kıyamete kadar ruhlar uyku içerisinde olacaktır. Bi sözün diğerini tutmuo, ayrıca cinlerinde ruhları var bildiğim kadarıyla yada mantıklı olarak[signature][hline]Fire in the Darkness...
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ya cinler uzaylıysa? diye sorar ve yeni bir boyut açarım[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arthur bak ben o savı görmemiştim senin quoteta gördüm de açıklamışsın zaten sen olayı...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Kıyamette Ruhlar ortaya çıkar Mahşerden ruhlar çıkıcak şimdi ölünce direk cennete veya cehenneme gitmicez zaten direk mahşere kıyamet gününü beklicez.kuran-ı kerimde böyle yazıyor sen diosunki cinler çıkıcak cinler zaten var daa nası çıkabilirlerki..[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Penthesilea, 18 Kasım 2004 23:30 tarihinde demiş ki: Ya cinler uzaylıysa? diye sorar ve yeni bir boyut açarım bende "neden olmasın?" diyip actıgın o yeni boyuta direk balıklama atlarım :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 şu asker olayı bi acaip ayaklar ters flm öhm[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sırf birilerini tedirgin etmek için doğru yada yanlış sürekli bu konuda 3. hatta 4. şahıslar bole etmiş bole olmuş türü muhabbetler hiç hoş değil :yapma:[signature][hline]Fire in the Darkness...
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arkadaşlar eet böyle şeyler insanı paranoyak yapar sakın inanmayın olursada:P(olmaz herhalde:D ) bi ihlas okursunuz cin ulan yine faka bastk der gider yani nolcak:P[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Daniel_Xavie, 18 Kasım 2004 18:11 tarihinde demiş ki: tarif ediyolar ayakları tersti .. hmprhrr[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Hocam bak şimdi hala araştırılmış hede hödö diyorsan. Sana çok güzel bir teklifim var. Yanımda 80 wattlık amfi ile gelicem. Mezarlığım ortasına kuracam. Sırasıyla ; Marduk - World Funeral Immortal - Pure Holocaust Cradle of Filth - From Cradle to Enslave Çalacağım, araba teybine "AHHH AHHH" diyen ruhlar bunu duyunca büyük ihtimal görülebilir bi kıvama gelirler. Görürüz beraber. Mezarlık olarak önerilerinizi bekliyorum. Yine yatır araştırması olarak sağa sola işemeye talibim.[signature][hline]I'm lunatic.
dominic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ruh degil de ordan bekci sadik amca gelip belinize belinize haydari vurursa ah ah seslerini siz cikarirsiniz.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bekçi Sadık amca orda cehennem portalı açılma kaygısıyla çoktan bayıldı ama.[signature][hline]I'm lunatic.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Alexi kanka bende eskiden inanmazdım ama artık inanıyorum hatta bi o kadar tırsarım bu işlerden.. Senide çevirirler yakında zaten.. Böle çok konuşanları çeviriyolar...... valla...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yuuuusuuuuufffff yuuuusuuuuuffffffff..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Öne çıkan mesajlar