Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Alexi_Septimus, 18 Kasım 2004 18:28 tarihinde demiş ki: Çok biliyorsunuz dimi? Doktora teziniz var çünkü "Cinler ve yaşadıkları yerler" ve "Cin psikolojisi" hakkında. duydum demiş adam, çatma sende hemen :)[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Dayanamıcam yazıcam. Cin, votka ile karıştığında pis çarpar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Eti_Cin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ulen biz bıktık siz bıkmadınız... Çarparım haaaaaaaaaa...[signature][hline]hımmm Nefis...
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ona bakarsan bende toy story 1 deki red kite benzeyen şeyin kafasız halini gardalobımın önünde görmüştüm uyanıp yorgan attım sonra bir çığlık attım, sonra bütün milleti ayağa kaldırdım ama herhalde rüyayla karıştırmıştım gerçekleri[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben cinim mesela.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Tonik bulundurun cininizi seyreltmek için daima. Toniksiz çıkmayın.[signature][hline]I'm lunatic.
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bende cintonik diye acc açayım bari :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya cinlerin işi gücü yok taksim meydanındamı takılcak tabiki insanın olmadığı yerlerde olur mantık olarak o yüzden harabe yerlerde olmasına katıldığım için yazdım[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bence paskalya adasında çoğunluktalar. Klimanjaro'yuda çok severler.[signature][hline]I'm lunatic. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 18 Kasım 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sigaralardaki yazi yasal uyari yani yazilmassa sigarakolik birine milyondolarlar vermek zorunda kalabilirler :D bu olaylara benzer bir suru olay var hepsininde ortaya cikisinda tehlike var mesela kapali alanda semsiye acmak ugursuzluk getirir ne alakaaaaaaa sirf birilerinin gozunu cikarmayalim diye soylenmis bir sey sonra merdiven altindan gecmek ugursuzluk getirir bu da bulşit merdiven dusebilir,merdivene carpariz duser diye soylenmis birsey sonra kara kedi gormek ugursuzluk getirir derler bi tane daha iste bu da kucuk cocuklara soylenir sirf gidip sokakta gordukleri kedileri sevmesinler tirmalayabilirler diye hatirladiim baska yok ama bunlarin ortaya cikmasindaki temel neden hepsinin, ilgili oldugu eylemi engellemektir[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Eti_Cin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 dünya da değiliz kardeşim uzatmayın işte...[signature][hline]hımmm Nefis...
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Delanoresse, 18 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki: ben de gece kalktigimda inleme sesleri duyuyorum devamli hayirdir.. Komşunun maşallahı var galiba :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bende her gece kabus görüyorum acaba beni cinlermi çarpmış :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bütün yanlış anlamalara bir açıklık getirelim. Cinler sadece lambalarda çıkar. Elektiriğin bulunmasıyla birlike modaları geçti kısacası. Hadi güzelim. Git mezarlığa hadi.[signature][hline]I'm lunatic.
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Absolut, 18 Kasım 2004 18:30 tarihinde demiş ki: Dayanamıcam yazıcam. Cin, votka ile karıştığında pis çarpar. babacim simdiden icme daha ramazan yeni bitti carpilirsin falan en az 10 ay beklemek lazim :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 NEYMİİİŞŞŞŞ cin diyebirsey yokmus bunu nerden anliyoruz olsaydi suan mutlaka birini carpmisti basta babacim absolutu :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ben Nas Suresini okuyorum mesaj yazmadan evvel. Ne olur ne olmaz. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ee sonucta telefonun pilindede elektrik var carpabilir[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bu tip batıllar arasında bir tek dağa bayıra işerken DESTUR derim o kadar. O da mal mülk ortalıkta ve toprakla direk ilişkide olduğumdan çarpılmanın etkisinin pek yakıcı olacağı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 cin'ler paticiğe takılıomudur acep mezarlığın orlarda net cafeleri falan vardır belki[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Alexi_Septimus, 18 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: Tonik bulundurun cininizi seyreltmek için daima. Toniksiz çıkmayın. onun yerine birayla dolaşsak? cini görünce vazgeçip bira içeriz...
Eti_Cin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 aha ben...[signature][hline]hımmm Nefis...
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben şahsen inanırım cinlere varlığını gözlerimle gördüm çünkü[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 asil dusunun gidip ecnebi ickisi icersek ne olur acaba mesela bi smirnoff iceeeee of offf daha agustosta gittim kos'a gene gitcem bi kasa smirnoff icin :) adamla anlastim ona bi tekirdag raki goturcem o bana 2 kasa smirnoff ice vericek (kuccuklerden)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Cinlere inanmak ayrı bir konu bu anlatılanlar zaten baştan inanılmayacak şeyler bence...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Öne çıkan mesajlar