Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olacak Şey mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 18 Kasım 2004 18:28 tarihinde demiş ki:
Çok biliyorsunuz dimi?
Doktora teziniz var çünkü "Cinler ve yaşadıkları yerler" ve "Cin psikolojisi" hakkında.
duydum demiş adam, çatma sende hemen :)[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
ona bakarsan bende toy story 1 deki red kite benzeyen şeyin kafasız halini gardalobımın önünde görmüştüm uyanıp yorgan attım sonra bir çığlık attım, sonra bütün milleti ayağa kaldırdım ama herhalde rüyayla karıştırmıştım gerçekleri[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Mesaj tarihi:
ya cinlerin işi gücü yok taksim meydanındamı takılcak tabiki insanın olmadığı yerlerde olur mantık olarak o yüzden harabe yerlerde olmasına katıldığım için yazdım[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Mesaj tarihi:
sigaralardaki yazi yasal uyari yani yazilmassa sigarakolik birine milyondolarlar vermek zorunda kalabilirler :D

bu olaylara benzer bir suru olay var hepsininde ortaya cikisinda tehlike var

mesela kapali alanda semsiye acmak ugursuzluk getirir
ne alakaaaaaaa sirf birilerinin gozunu cikarmayalim diye soylenmis bir sey

sonra merdiven altindan gecmek ugursuzluk getirir
bu da bulşit merdiven dusebilir,merdivene carpariz duser diye soylenmis birsey

sonra kara kedi gormek ugursuzluk getirir derler
bi tane daha iste bu da kucuk cocuklara soylenir sirf gidip sokakta gordukleri kedileri sevmesinler tirmalayabilirler diye

hatirladiim baska yok ama bunlarin ortaya cikmasindaki temel neden hepsinin, ilgili oldugu eylemi engellemektir[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 18 Kasım 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
Dayanamıcam yazıcam.
Cin, votka ile karıştığında pis çarpar.

babacim simdiden icme daha ramazan yeni bitti carpilirsin falan

en az 10 ay beklemek lazim :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
NEYMİİİŞŞŞŞ cin diyebirsey yokmus

bunu nerden anliyoruz

olsaydi suan mutlaka birini carpmisti

basta babacim absolutu :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
Bu tip batıllar arasında bir tek dağa bayıra işerken DESTUR derim o kadar. O da mal mülk ortalıkta ve toprakla direk ilişkide olduğumdan çarpılmanın etkisinin pek yakıcı olacağı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
cin'ler paticiğe takılıomudur acep
mezarlığın orlarda net cafeleri falan vardır belki[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 18 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
Tonik bulundurun cininizi seyreltmek için daima.
Toniksiz çıkmayın.

onun yerine birayla dolaşsak? cini görünce vazgeçip bira içeriz...
Mesaj tarihi:
ben şahsen inanırım cinlere varlığını gözlerimle gördüm çünkü[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
asil dusunun gidip ecnebi ickisi icersek ne olur acaba

mesela bi smirnoff iceeeee

of offf daha agustosta gittim kos'a gene gitcem bi kasa smirnoff icin :)

adamla anlastim ona bi tekirdag raki goturcem o bana 2 kasa smirnoff ice vericek (kuccuklerden)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

• Yeni Oluştur...