Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Sen gelme ulan ayu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 geleyim de kalite yükselsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Yalnız o yardım hattından adam çağırıp, adamı soymak güzel fikir hatta zombi apokalipste olağan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 olm sniperları falan vardır sonra ağlaşmak zorunda kalınır "ağbi şaka yaptığk valla bak" diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Şu oyundaki tek derdi zorlu hava şartları olanlardan, onlar korksunlar. Tecrübesi olan, ne söylediğimi anlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 haftaya geliyorum bende asdfsdf maas yatsin ekran karti alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Gaza gelmeyin be, sonra vicdan yapacam :) cidden oyun çok stabil değil, biz bunların bugına filanda oynaya oynaya alıştık artık, bu türdeki oyunları henüz daha major bir firma yapmadı, hep dandirik dundurik ekipler, bir süre sonra can sıkmamaya başlıyor ama sıcak oyunlarınızı bırakıp da gelirken, iyi düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi gaz degil benimki pc yoktu o yuzden gelemiyordum. bu cuma pc parcalarin hepsi gelmis olacak (ekran karti haric) onu kuracagim haftayada ekran karti alirim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 iyi o zaman, grafik optimizasyonu henüz olmadığı için fps düşük kalıyor normal bir makinada bile iyi etmişssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 galiba bu ve banished oynayacagim. Belki wildstar beta gelirse onu oynarim. D3 ve Starcraft var zati accountta. ama dayz ve banished oncelikli. xunn,ving falan arada gorursem sevinirim. Bu sirada amerika-eu server ayrimi falan var mi oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bildigin global server list var su anda yea pingine göre dalıyorsun istediğin yere. dayz için ekran kartına pek güvenme bu arada oyunun nerdeyse tüm yükü işlemci üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 saline bag basıcak delikanlı var mı bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Grimnax said: bildigin global server list var su anda yea pingine göre dalıyorsun istediğin yere. dayz için ekran kartına pek güvenme bu arada oyunun nerdeyse tüm yükü işlemci üzerinde i7 4770k aldim yeter herhalde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Do you fear death, random survivor? http://www.youtube.com/watch?v=tdCU1jhL9fw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Bilgisayarın özellikleri şunlar, oynatır mı oyunu sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 realtek ses yongasıyla çalışmıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 4gb daha ram eklersen oynatır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 her zamanki gibi beklemedim ve aldım. 30$ harcamak bile terletti yemin ediyorum ne cimri adammışım ya. ram alacak para da yok şu an. neyse 5 sene sonra oyun alphadan çıkınca ben de bilgisayar alırım. o zaman oynanır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aynen öyle. bende aldım ama şu anda oynamıyorum. hem fazla zombie yok, hemde alpha olmasından dolayı fazla sistem yok. ancak minecraft mantalitesiyle ilerlediği için devamlı bir gelişim halinde. yani seneye şimdikinden çok daha fazla özelliği bulunan bir oyun olacak ve erkenden almamın sebebi de bu gelişim aşamasına destek olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 -Deno- said: Red said: war z oynayın olm bok gibiydi lan o bu arada dayz gibi oyunlarda full release olunca alpha'da girenlere noluyor ? az bir miktar bişi mi ödeniyor, free mi oluyor nedir ? yoksa daha release'e yakın mı belli oluyor detaylar. Niye bir şey olsun anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 1 saatin sonunda sadece levye bulabildim. bu oyunda napıcaz ben anlamadım ki. izlediğim videolarda adamlarda tüfek var kask var maske var ben susuzluktan ölecem uln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 fazla tecrübem yok daha ama senden önce lootlayan olabilir. bi de dandik evlerde pek bişey çıkmıyor. kask heryerde var. etrafı gez dolaş. sadece spawn olduğun yerde takılma. mesela denizi sağına alıp koş baya. item kuzeyde çok. özellikle asker kampı gibi yerlerde silah çok oluyor. ilk silahımı bugün buldum bende. kuzeyde ki gemide. ilk atışımı yapayım derken bir adım kadar düşüp öldüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 oyunda interaktif bir harita yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 oyunda yok ama şu adrestekini kullanabilirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar