Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 pusula çalışıyomu lan? ben elime alıyodum öyle bakıyodu sadece yön falan hakgetire sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bakarak kullanıcaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yumruk atınca kurşun sesi çıkıyormuş ya bunda.. Ödüm koptu kim saldırıyor diye. Bi de çok ping oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 pusula kullanmanin en kolay yolu cantandan inspect diceksin abi sprinti fln kesmene gerek kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Duvarlardan geçen zombiler, 1m yüksekten yera atlayınca ölen karakter, berbat yakın dövüş (vuruş hissi falan sıfır). 30 dolara yazık ettim sanki ya. arma ve mod mu alsaydım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 iyi de adamlar en başta uyarmıştı bu tip şeylere karşı asflafhsn ben o yüzden henüz almadım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mod olanını oynadınız mı var mıydı böyle şeyler? Modu oyuna niye convert etmemiş abi herifler, yeni grafik motoru mu bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mod Arma2 üzerine kurulu, bu yenisi ise Arma3 üzerine kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Anladım, daha uzuuun bi geliştirme süreci var gibi duruyor önünde. Lan hep early access almayacağım diyorum, hype'a kapılıyorum sgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 modda da vardı sorunlar alphadayken cogu fixlendi yea. ki dendi yani adam COK fazla bug var gaza gelip almayın etc die. biraz zaman ayırırsanız bugların etrafından oynamayı ögreniyorsunuz cok ugrasmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 "Tatar Ramazan" said: Mod Arma2 üzerine kurulu, bu yenisi ise Arma3 üzerine kurulu standalone da arma2 motoruyla olm nasıl sallamışın, veya ben şu an çok desteksiz sallıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kendi motorları değil mi ya standalone :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 nasıl arma 2 üzerine kurulu ya, gerçekten öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Silphatos said: "Tatar Ramazan" said: Mod Arma2 üzerine kurulu, bu yenisi ise Arma3 üzerine kurulu standalone da arma2 motoruyla olm nasıl sallamışın, veya ben şu an çok desteksiz sallıyorum valla benim eyyorlamam bukadar said: DayZ Arma 3 is here to change that. The Zoombies team has ported the DayZ mod straight into Arma 3. You’ll be seeing the exact same models, zombies, and weapons rendered in the full glory of the Arma 3 engine. Let me be the first to say that it looks absolutely amazing. http://www.pcgamer.com/2013/07/25/dayz-arma-3-the-reason-you-should-play-the-dayz-mod-again/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 dayz standalone değilki lan o arma 3 için dayz mod http://dayz.gamepedia.com/DayZ_Standalone DayZ Standalone utilizes the Take On Helicopter engine, which is a branch of the Arma II Operation Arrowhead engine Real Virtuality.[4] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 get out of here stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Abi ben bir süre oynamıcam galiba, 2.5 saat hoplamadan lootladım, herşey tam oldu oh dedim ve düz merdivenden yukarı yürürken öldü karakter. Kemigi falan kırılmadı öldü bak. Şu saçmalıklar kalksın oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Türkçe stream. http://tr.twitch.tv/multiplayer Yayın sonunda beleş bir tane dayz vereceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Neden map görünmüyor bilen var mı? Birbirini bulmak mucize... Yerden map mi bulmak lazım? Bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 map ve pusula var item olarak oyunda bulunuyor, ama çözebilmek için yavrukurt olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 spawn olunca steam overlay haritadan nerede olduğunu denize bakarak bulup, oyunun devamında dead reckoning yapman gerekiyor yoksa çok uğraşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 haritayı ezberliyosun bi süre sonra. iki dakka yürüyün la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 evet abi harita ezberleniyor baya akılda kalan yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ukraynaya gitsem ölmem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 İnteraktif haritadan nerede olduğumuzu çıkarmaya çalışıyoruz. Çok komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar