Anelor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 30$ katkıda bulunuyor herkez işte en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ben anlamadım abi adamın ciddi bir guildin temelini atma çabası neden bu kadar tepkinizi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ve oyunu satın alırken ve girince diyor ki: "THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO HANDLE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF GAME FUNCTIONING." "PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT DEVELOPMENT." beyler giriyoruz, gördüğümüz herkezi vuruyoruz ve bunu günde 5 saat falan yapıyoruz'un nasıl "actively support development" olduğunu anlatsın birisi bana. Ha diceksin "feedback vericez" e yaz o zaman böyle bir amacın varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Xaenin said: Ben anlamadım abi adamın ciddi bir guildin temelini atma çabası neden bu kadar tepkinizi çekti. Çünkü oyunda KOS'u azaltabilecek daha hiç bir mekanizma yok, bandit yok, hero iken inatla cod tdm şeklinde oynamanın nasıl bir testing olduğunu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bizimde oyun oynarken sizden bir farkımız yok, hele şuanda alphada olduğu için tamamen siz nasıl oynuyorsanız bizde öyle oynuyoruz, hatta herkes tek takılıyor ki, biraz daha oyuna alışmak, survival yetilerini arttırmak mümkün olsun. zaten guild içinden 31 kişi oyunu satın alacak ama şuanda sadece 7 kişi almış. şu aşamada burada oynayan kimse ile aramızda bir fark yok. ama oyun özellikle release olduğunda, biz yukarıdaki tanıtım yazımızda yazdığı gibi oynuyoruz. bu şekilde oynayacak olanları bekleriz, yok bana uymuyor diyenlerinize oyunda başarılar dileriz. dayz sa için biz aylardır recruit yapıyoruz, oyun henüz alphaya çıkmadan yapıyorduk yani recruit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ticket ve akbil de sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ben reportladım tüm sorunları açıkları filan... sizde yapın. Mesela dün Kulübe spamladım dedim oha artik evde kuraiblioz galiba.... yani bu create işini nasıl çözcekler bilemiom yeniden yazmaları gerek motoru reverse engineering yaptım bile emulatör bile açabilirim şuan okadar sıçık başladılar alpha ya dead linger oynarım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 beyler benim makinemde oyun çok kasıyor. acaba diyorum oynamaya başlamadan bi 2 saat açık bıraksam araba motoru gibi, o zaman performans daha iyi olur di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 o konuyla ilgili şüphen varsa pm at cevaplarım, sizin pc kasıyor diye oynayamadığınız oyunu ben 2.5sene oynadım, elbet varmış bir bildiğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Anakartın üstüne antifriz gezdirmeyi de unutma malum kış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 RRa said: Bizimde oyun oynarken sizden bir farkımız yok, hele şuanda alphada olduğu için tamamen siz nasıl oynuyorsanız bizde öyle oynuyoruz söylediklerine dikkat et dostum kimse benim gibi oynayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben köylülere diyorum kermit sen üstüne alınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bu arada cidden adama neden yüklendiniz bu kadar ? adam şartları belirtmiş esneklik paylarıda var bu durumların demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi tanımıyorlar ki ülkeyi, 20 kişi dolaşırsın biri bir basar mouseun sol tuşuna "gümmmmm" diye pompalıyı patlatır, havadaki helikopter bile gelir, bunlar kolay sanıyorlar kermit, senle beni anlayamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Chemical said: Xaenin said: Ben anlamadım abi adamın ciddi bir guildin temelini atma çabası neden bu kadar tepkinizi çekti. Çünkü oyunda KOS'u azaltabilecek daha hiç bir mekanizma yok, bandit yok, hero iken inatla cod tdm şeklinde oynamanın nasıl bir testing olduğunu anlamıyorum. Doğru ama KOS dışında oyundan alınabilecek bir şey de yok, sağda solda bug bulup reportlayıp combata girmekten ibaret oyun şu anda. Yani karşında birini görüp öldürmemen gidip item vermen ya da muhabbet etmen oyuna nasıl bir katkı sağlayacak ki? Oyunun developmentına katkı olarak grup halinde gezip insanları öldürmek, grup halinde gezip insanları öldürmemekten nasıl ayrılıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 oyunda genel olarak pek birşey yok zaten. o yüzden şu mekanizma yok, o eksik bu eksik diye bakılacak bir durum yok yani. zombiler duvarların kapıların içinden geçiyor content yok diyorsunuz ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 şu zombilerin duvardan geçmesi hakkaten çok feci ya.evin içindeyken falan insanı altına sıçırtıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bi duvardan geçmeleri bırak birde görünmez olanları var. o daha feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 b.k gibi oyun ya baltaylan vuruyosun nereye vurduğun bile belli değil, gaza gelip almayaydık keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 boş server'lara girmeyin.. Bugün server değiştirelim dedik, loot bulmaya boş server'a girdim. Karanlık bir yerde çıktım, 6 kişi mal gibi deniz kenarında duruo, herkesin itemlar sıfırlanmış, çıktım başka server'a girdim tüm item'lar gitmiş, çıktığım yer değişmiş vs. vs. böhüüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Abi RRA'e başarılar diliyorum, varsa içinizde bu oyundaki en sert klan olucaz niye yapmayasınız, oynayın tabi yigitler. Ha lakin kalabalık clan oyunu değil, o noktada squad squad serverlara girersiniz güzel bi dayz tecrübesi yaşarsınız. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 teşekkürler, biz dayzmod, warz ve arma3ü de oynadık bu şekilde, alışkınız artık, clan savaşları vs de yapıyoruz, DayZ Modda EGYPT ile savaşıyorduk yine gelicekler bizim takilacağimiz serverlara bizimle savaşmak için, arma3 de de vuruştum onlarla, zaten duyan geliyor olduğumuz servera vurucaz diye, warz de developerların bile party kurup saldırdığı oldu, warz de bilen bilir, 5vs5 yada 6vs6 loot yasak şekilde battleground bile düzenliyorduk guild içinde, yada meele turnuvası 1vs1 filan ... yani biz kalabalık oynuyoruz ama değişik oynuyoruz, kendi kendimize eğlence yaratıyoruz vs diyelim ama benim şahsıma sorarsanda, ben kendim tek başıma oynamayı severim, kimsenin mesuliyetini üstüme almayı sevmem, warz de de tek başıma oynayarak megabandit oldum, bugün buraya geldim şu tanıtım yazısını filan yazdım, gereksiz muhattaplaşmalar oldu, en sevdiğimiz oyun türünün, en iyi oyunu, aylardır bugünün gelmesini bekleyerek hazırlandık, bende buradan tüm oynayacaklara başarılar diliyorum. bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Eğer sorun olmazsa olacagınız server'ı söyleyin de ben de vurayım sizi. Sahilde noob vurmak istemiyoruz, kuzeyde gearlı adam indirmek niyetimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 oo söylersen ben de stalklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 oyunu aldım beğendim. yine de warz gibi sikimsonik olacağını düşünüyorum. birkaç arkadaşla oynamak belki kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar