Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Cons said:

merdivenden aşşa inmek için f ye bastım buglanıp havalanıp düştü öldüm
3 dabanca
long range scopelu bipodlu silah
first aid kitler
mataralar yemekler mermiler gitti lel

olm umurla birini kıstırdık gittik lootladık falan. üzerine merdivenden inerken uçtu 20 metre fırladı.

AAAABİ falan diye bağırdım adamda abi noluyor lan merdivenden iniyodum falan derken havada 20 metre ötede geri döndü merdivene hiçbişi yokmuş gibi inmeye başladı dkshkdfh
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Cons said:

merdivenden aşşa inmek için f ye bastım buglanıp havalanıp düştü öldüm
3 dabanca
long range scopelu bipodlu silah
first aid kitler
mataralar yemekler mermiler gitti lel

olm umurla birini kıstırdık gittik lootladık falan. üzerine merdivenden inerken uçtu 20 metre fırladı.

AAAABİ falan diye bağırdım adamda abi noluyor lan merdivenden iniyodum falan derken havada 20 metre ötede geri döndü merdivene hiçbişi yokmuş gibi inmeye başladı dkshkdfh

Abi birbirine kosunca bazen içinizden biri roundhouse kick yemiş gibi fırlıyor, airfield kulesinden attılar birini öyle çok komik.
Sosyal ağlarda paylaş

slm.
full gear dolaşırken kamenka civarında yakaladığın bambiyi handcufflayıp 3 bloodbag doldurup öldürmek: priceless

bi de cesetler yok olmasa... dünkü updatele gelen bug resmen :( üzücü. cherno çatıda aldığım 15 killin 3ünü falan lootlayabildik 3lü grup olarak.

military action isteyenler grimnax'a ya da bana ulaşabilirler. 4lü sağlam bir takım yapmak istiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

okibye said:

slm.
full gear dolaşırken kamenka civarında yakaladığın bambiyi handcufflayıp 3 bloodbag doldurup öldürmek: priceless

bi de cesetler yok olmasa... dünkü updatele gelen bug resmen :( üzücü. cherno çatıda aldığım 15 killin 3ünü falan lootlayabildik 3lü grup olarak.

military action isteyenler grimnax'a ya da bana ulaşabilirler. 4lü sağlam bir takım yapmak istiyoruz.

bi kan çekmeyi bilmiyorum. nasıl alıyor bu iş?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...