Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 merdivenden aşşa inmek için f ye bastım buglanıp havalanıp düştü öldüm 3 dabanca long range scopelu bipodlu silah first aid kitler mataralar yemekler mermiler gitti lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 girdim duba duba diye ses geldi durduğum yerde, zombi sesi geliyordu ama zombi gözükmüyordu öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Cons said: merdivenden aşşa inmek için f ye bastım buglanıp havalanıp düştü öldüm 3 dabanca long range scopelu bipodlu silah first aid kitler mataralar yemekler mermiler gitti lel UZHUHAUHAUHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Certhas said: eğer daha keşfedememiş olanlar varsa replerimi dolduracak bir tavsiye vereceğim. options dan mouse smoothing i azaltırsanız mouse delay kalkıyor. Yarin denicem calisirsa 10 numara sevaba girersin, aldigimdan beri oynayamiyorum midem kalkiyo mouse hareketlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Cons said: merdivenden aşşa inmek için f ye bastım buglanıp havalanıp düştü öldüm 3 dabanca long range scopelu bipodlu silah first aid kitler mataralar yemekler mermiler gitti lel sdfsgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Orçun was killed by a merdiven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Cons said: merdivenden aşşa inmek için f ye bastım buglanıp havalanıp düştü öldüm 3 dabanca long range scopelu bipodlu silah first aid kitler mataralar yemekler mermiler gitti lel olm umurla birini kıstırdık gittik lootladık falan. üzerine merdivenden inerken uçtu 20 metre fırladı. AAAABİ falan diye bağırdım adamda abi noluyor lan merdivenden iniyodum falan derken havada 20 metre ötede geri döndü merdivene hiçbişi yokmuş gibi inmeye başladı dkshkdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 KAMON CENTILMIN http://www.youtube.com/watch?v=lTs6a0ORdQU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Nerde nasıl bulusuyorsunuz? yer varsa beni de ekleyin yada ben geleyim ID: arnis77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 o kadar çok adam oldu ki elektroyu falan tutabiliriz sanırım. mydayz private sörvırı vardı orda şehir tutma vardı. gelen geçenden vergi alınıyodu falan. raidler maidler fiyüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Vingthor said: Cons said: merdivenden aşşa inmek için f ye bastım buglanıp havalanıp düştü öldüm 3 dabanca long range scopelu bipodlu silah first aid kitler mataralar yemekler mermiler gitti lel olm umurla birini kıstırdık gittik lootladık falan. üzerine merdivenden inerken uçtu 20 metre fırladı. AAAABİ falan diye bağırdım adamda abi noluyor lan merdivenden iniyodum falan derken havada 20 metre ötede geri döndü merdivene hiçbişi yokmuş gibi inmeye başladı dkshkdfh Abi birbirine kosunca bazen içinizden biri roundhouse kick yemiş gibi fırlıyor, airfield kulesinden attılar birini öyle çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 elektrodayım gelin beni alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 abi yankının baltalayarak öldürdüğü adam öldükten sonra yankıyı ittire ittire uçurumdan fırlattı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ya lol, çok seviyorum bu oyunu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 çok mu zevkli şimdi bu gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 zevklinin alfası bile zevkli. şu anda aslında yüzde 10 falan zevkli son çıkacak haline göre. ki o bile çok zevkli. zevkli zevkli zevkli. zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 slm. full gear dolaşırken kamenka civarında yakaladığın bambiyi handcufflayıp 3 bloodbag doldurup öldürmek: priceless bi de cesetler yok olmasa... dünkü updatele gelen bug resmen :( üzücü. cherno çatıda aldığım 15 killin 3ünü falan lootlayabildik 3lü grup olarak. military action isteyenler grimnax'a ya da bana ulaşabilirler. 4lü sağlam bir takım yapmak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ya bişey oldu adama hasta da değilim aç da değilim susuz da değilim ama bulanık görüyor baya kör mü oldu ne oldu lanet. EDIT: Bug mış düzelttim başına gelen varsa çözümü blurry vision bug fix http://www.youtube.com/watch?v=rT_iO4ipV3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bu hype ne kadar hakedilen bi hype la. mmo hype'ları gibi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 okibye said: slm. full gear dolaşırken kamenka civarında yakaladığın bambiyi handcufflayıp 3 bloodbag doldurup öldürmek: priceless bi de cesetler yok olmasa... dünkü updatele gelen bug resmen :( üzücü. cherno çatıda aldığım 15 killin 3ünü falan lootlayabildik 3lü grup olarak. military action isteyenler grimnax'a ya da bana ulaşabilirler. 4lü sağlam bir takım yapmak istiyoruz. bi kan çekmeyi bilmiyorum. nasıl alıyor bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 alpha hype bu, daha cb si ob si release i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ya bide blood type testsiz nasıl korkmadan basıyorsunuz o kanı? cart diye öldürüyor yazıyolar 3 kere buldum şimdiye kadar 2 kere 0+mişim bikere A+mişim mesela. şimdi abden kan çekip gebermeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Araclar eklenmemis daha ama ben tank spawn ettim cok Zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ah seni çılgın XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 şu kan muhabbetinden sonra dayanamadım ben de alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar