Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Lol ben sizi anlamiyorum bf nin ilk ayinda olan crashlere kiziyordunuz (hakli olarak) gidip sıfır skill gerektiren sirf loot acligini azcik korelten bug fest oyun oynama cabasina giriyorsunuz. Hayir napican yani muz firlatcan 2 silah bulcan sacma bir motorla fps desen fps degil survival desen daha iyi oyunlar var.. mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 insanlar ne kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hangi oyun var survival? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dreagloth said: Kermit alıp bıngıldak da alırsa ve kaan oyunu bırakırsa ben de alırım. Flowchart yapsana suna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Tirt 3d engine yerine izometric ya da 2d problem yaratmazsa ki bence grafik cokta olay degil dont strave hatta terraria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abbov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Oyun cöp 3 gunluk hype a gelmeyin deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Biz sevdik oynuyoruz, deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 O zaman diycek biseyim yok iyi eglenceler. 1 ay sonra bi daha ugrarim konuyu bulabilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 adam kovalarken bunu açmayan adam değildir voice chatten http://www.youtube.com/watch?v=6nkj33WBOtM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Edriel said: Lol ben sizi anlamiyorum bf nin ilk ayinda olan crashlere kiziyordunuz (hakli olarak) gidip sıfır skill gerektiren sirf loot acligini azcik korelten bug fest oyun oynama cabasina giriyorsunuz. Hayir napican yani muz firlatcan 2 silah bulcan sacma bir motorla fps desen fps degil survival desen daha iyi oyunlar var.. mehh yüksek bütçeli full release oyun ile early alpha oyunu karşılaştırmak http://www.quickmeme.com/img/8f/8fc3162d32c7e051f086e0b5b18c443365deb6892f3fe5bc6f2677bba3447afd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Uğra tatlım, bunun daha buglısı ve performans düşmanını 5 aydır oynuyoruz. Hatta hala oynamaya devam ediyoruz. Bir şey kanıtlamak için söylemiyorum da, 1 ay sonra ne olacağını şimdiden kestirebilmen için söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Yok oyunlari karsilastirmadim sadece crashlere hakli olarak kizarken bug fest oyuna bile bile nasi heves ediyorsunuz diye şaşkınlığımı belirttim. Okudugumuzu anliyalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kimi oyun var buglı bile istediğini verebiliyor, kimi oyun var bugsız bile istediğini tam veremiyor demek ki. Ne istediğine bağlı oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 crash dediğin oyunu oynayamaya engel bir şey, belki insanlar oynayamadıkları için isyan etmişlerdir ama dayz de şuanda oynamaya engel pek bir şey yok, olursa haber veririm dünden beri 8 kişi filan öldürdüm baya hoş ya, pk rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Edriel said: Oyun cöp 3 gunluk hype a gelmeyin deal with it oyun prealpha lan. bi dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Novy Sobor dayım 3 kişilik bir ekip geliyordu karşımda da bir kişi var. chatten yazdım 3 tane bandit geliyor bizi yerler bende tüfek var koru arkamı uzaktan vurayım sonra ganimeti paylaşalım. ok dedi. nosin le saydırdım 8 kere attım 3 üde nakavt biri kaçmaya çalıştı onu da baltayla eleman aldı. ganimete bakayım derken arkamı koru dediğim herif geldi beni öldürdü... lavuk dolu oyun lavuk. Neyse yine Novy Sobordayım bir nosin daha buldum. oralarda yardırmaya karar verdim isteyen gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 3 günlük hype dediğini 3 yıldır bekliyoruz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi göktürk adkaksakdsafklasdlksalkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Edriel said: Oyun cöp 3 gunluk hype a gelmeyin deal with it Nick ne abi beraber oynayalım bir ara girdiğinde, öyle daha keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 şu oyunlarda millete güvenmeyin artık 2014 yılına günler kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 GokTuRK said: Novy Sobor dayım 3 kişilik bir ekip geliyordu karşımda da bir kişi var. chatten yazdım 3 tane bandit geliyor bizi yerler bende tüfek var koru arkamı uzaktan vurayım sonra ganimeti paylaşalım. ok dedi. nosin le saydırdım 8 kere attım 3 üde nakavt biri kaçmaya çalıştı onu da baltayla eleman aldı. ganimete bakayım derken arkamı koru dediğim herif geldi beni öldürdü... lavuk dolu oyun lavuk. Neyse yine Novy Sobordayım bir nosin daha buldum. oralarda yardırmaya karar verdim isteyen gelsin. Oyun bu yüzden güzel abi zaten. Lavukluk yapabiliyorsun oyunda. Bir zahmet de babana bile güvenmiyorsun. Arkanı kollaması için verdiğin gerekçe az önce ortadan kalkmış, neden vurmasın artık adam seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Niye kızdın lan adama şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Lavuk diyor abi, demesin. Ben diyor muyum "Lan lavuk bana güvendi, vay aptal" diye? Demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar