toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Abi nasıl MMO bu ya. Ben oyun hakkında hic bilgiye sahip degilim. Level sistemi var mı? Sitesinde survival tek amac diyor, olunce bastan baslaman lazım falan diyor. Nasıl oluyo o is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 40 kişilik serverlar, mmo sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 mmo değil aslında bizim bildiğimiz tarzda değil. serverlar var. server sınırını bilmiyorum ama diyelim 50 kişi. 50 kişi giriyor. etrafta zombiler vs var. acıkma, zombiler, diğer insanlar her türlü tehlike var işte. sen sağadn soldan item toplayıp hayatta kalmaya calısıyorsun. tabi bir yere girerken elindeki konserve yemegi gorup aslında elinde gözükmüyor sanırım. sadece olabilme ihtimaliyle bile adamlar seni öldürebilir. ölünce itemsız gene başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 deathmatch gibi bi sey o zaman mmo degil de multiplayer desek olur. bir de simulasyon havası var sanırım, harita falan essek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 deathmatch de diyemezsin aslında. öldürünce level ya da xp filan almıyorsun. adamı lootluyorsun sadece. multi survival oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 opening cans with sharp tools... levye yeterince sharp deil mi, açlıktan öldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ne çektin be abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oyun çekme üzerine kurulu. daha silah görmedim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 silah göremeyenlere gelsin eheh http://i.imgur.com/ExEt6dP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 29 dolares pahalıymış yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Bundaki karakterler, sunucu üzerinde mi yoksa evrensel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hiveda saklanıyor hangi servera gidersen git aynı karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 steam izliyorumda adamlar hiç zombi ile falan karşılaşmadı, sadece dolaşıyrolar.. alpha ama insan 3-5 zombi koyar sağa sola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bana bi toplaşında bilgisayar alın oynayayım oyunu. o kadar adamsınız ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Grimnax said: silah göremeyenlere gelsin eheh http://i.imgur.com/ExEt6dP.jpg qanqa şekil yapmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Grimnax said: silah göremeyenlere gelsin eheh http://i.imgur.com/ExEt6dP.jpg Ooo grim reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 grim Governorumuz olur musun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 asudhaahadshu abi tam governorum zaten. dün yine m4 ile 2 kere friendly fire yaptım heyecanla. sonra benimde beynime sıktılar ff ile orası ayrı hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 biri bana su oyunu ögretsin amma cok degişik şeyleri var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 demin ilk silahımı buldum lan mosin nagavt sdfsdf calıştığından bile emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ama yine açlıktan ölücem o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 1 playerlı sunucuda kasıp sonra 40 kişiliğe gecip gelene gecene sıkmak abi oyunun amacı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 abi sprint atmayın deli stamina yiyor düz kosun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ya alsam mı özendiriyorsunuz hep ya. sonra giriyorum yine tek başımayım yine tek başımayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Esh said: 1 playerlı sunucuda kasıp sonra 40 kişiliğe gecip gelene gecene sıkmak abi oyunun amacı sanırım. aynen oyle yaptım ya bos bi servera gectim full lootumu aldım cıktım simdi arkadasları bekliyorum hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar