Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 hangi sunucuda oynuyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Benim daha iniyor dün durdurdum eve gelince devam ettirdim %55'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 serverlar yalan. steamden join game diye diye bulucaz birbirimizi. birinde biyerde çıkarsan diğerinde aynı gear aynı yerde giriyosun falan. bide patlayıp duruyor serverlar öle bunda oynayacağız demek mümkün değil şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 oyunda build konsepti var mı? bir şeyler inşa edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi daha araba falan yok. normal dayz'de olan birçok şey yok. olmayan bir miktar şey var falan. yavaş yavaş gelecek hepsi. alpha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 planlanan bir şey mi peki? bir noktada destructible şeyler inşa edilebilecek deniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 alpha nın alpha sı olmuş bu sanki asjfasfh.warz gibi olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bingildak said: planlanan bir şey mi peki? bir noktada destructible şeyler inşa edilebilecek deniyor mu? DayZ is currently in early alpha and we see a lot of work ahead of us in order to make it the true authentic multiplayer experience we want it to be. Current version is including only small subset of game mechanics and serves mostly as test bed with core technology that should serve as basis for future additions and improvements. Currently planned key future features are: Playable vehicles Wide variety of native animal life Player created constructions in the environment Extensive interactions with the environment and crafting options Streamlined user actions and interface Upgraded graphics and physics engine (including ragdoll, etc.) Control and animations expanded and improved for fluidity Support of user mods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 destructable mı değil mi bilmiyorum. yer altına ev yapmak gelecek ama. dayz origins diye bir mod çıkmıştı evdir garajdır yapabiliyoduk mesela işte o korkunç tuttu. bende 4 aydır onu oynuyodum normal dayz'e girmiyodum bile falan. çünkü evin var garajın var hop bin arabana 4 kişi pvp aran falan gibi durumlardan dolayı buglardır bilmemnedir falan hiç karıştırmadan şunu söyleyeyim arabalar falan gelince bir kırılma noktası yaşanıcak şu halinden öte (ki belki vardır ben daha hiç görmedim 8-9 saat oynadım ama araba parçası da görmedim yok heralde daha) bide private hubları açtıkları zaman o zaman bir anda yine bambaşka bir oyun olacak. sonra ev sistemi gelecek yine bambaşka bir oyun olacak ve o baya final form. full loot-sandbox-housing-survival olacak yani oyun. şu anda sadece sörvayvıl öğesi var gibi bide yine pvpsi pvp sonuçta vurduğunu öldürdüğünü emiyosun. survival öğesi eskisine göre ÇOK ağır basmış. zombi threati azalmış tabi ama yiyecek bul sleeping bag bul antibiotik bul epinefrin bul alerji ilacı bul ağrı kesici bul falan gibi gördüğüm kadarıyla. mesela defib buldum nedir nasıl hangi durumda kullanılır bilmiyorum falan. pistolüm var kurşunu var şarjörü yok. mosin var tüfek şarjörü var kurşunum yok falan filan. bi kere kendimi öldürdüm oyuna başladıktan 5 dakka sonra daha ölmedim öle dağ bayır koşturuyorum. pusula buldum sonunda mesela NİMET direk yani. map görmedim hala binoküler görmedim falan. inventory MUHTEŞEM olmuş eskisine göre. ya bazı şeyler var e abi böyle olmalı zaten diyecek ilk kez oynayacaklar ve hatta onlarda bile hata bulacak ama nasıl NİMETLER bunlar bilmiyorsunuz tabiki. oyunun zevkini silahta dört kurşun varken birini 15 dakika stalklayıp 4 kurşundan biriyle bacağını kırıp sürünmeye çalışırken gidip kafasına baltayla vurarak öldürüp onun yemeğini falan yediğinizde alırsınız. dayz originste bile spidee ile başımıza gelenleri yazsam roman çıkar. çünkü dayz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 süpermiş, 2015 gibi görürüz o zaman vehicle ve construdible'ları o zaman hack/cheat infestation olmazsa basar parayı alırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi o kadar mal bi yerde başlattı ki sunucu. ne ev var ne bina ne bişi. ormanda dümdüz koşuyorum hiçbişi yok. ikidebir susadım uykum geldi kakam var falan yazıyo. tamagoçi mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 sims tier yaklaşım sergilemiş sana hısaudhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bu arada sörvıra tıklıyosun 10 saniye sonra oyundasın. mesela kermit önce buna sevinecek girince oyuna biliyorum dsfjhjsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Esh said: abi o kadar mal bi yerde başlattı ki sunucu. ne ev var ne bina ne bişi. ormanda dümdüz koşuyorum hiçbişi yok. ikidebir susadım uykum geldi kakam var falan yazıyo. tamagoçi mi lan bu http://dayzdb.com/map#4.087.109 abi harita bunun oynanmışı bu eski dayz haritası. sahilde random biyerde başlıyosun öyle söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kermit'e göre değil abi bu oyun kesinlikle rageler ve sonu şu olur http://gifs.gifbin.com/032011/reverse-1298985833_maze-scare-reaction-punching-hole-through-monitor.gif alma sen kirmit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben kermiti bekliyorum açıkçası. tam onla oynancak oyun bebeğim kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 %92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Lan gifi ters yapmışlar kafam karışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 buralarda hype yapıyosunuz millet sonra boşa para veriyo ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 timspikteyim. inince feysten dürdrdrt yankı sanada yolluyorum abi timsıpik şeysini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi biz Yankı'nın timspiski kullanıyoduk zaten, fazla timsipk mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bana yollayın o zaman gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bitane eskiden oynadığımız dayz origins ts sörvırı vardı hala orayı kullanıyoruz onu yolladım sizinkine gireyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ATIYOM F3YSTEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar