pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 kafamı .. günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ablayi evlendirdik, ne yoruldum be gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Oha aşık olucam lan sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 O kadar yapacak işim vardı gs ye gitti bütün pazar akşamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Pazartesi sendromunun en yoğun yaşandığı pazartesideyim günlük.. Umarım biri fiziksel zarar görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Dün her şeyler çogzel giderken bi sima sıçtı batırdı gecemin içine. Sonradan toparladım gibi gerçi ama meeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sima'ya o konuda ben de kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ya japon yazılımcıların hepsi pop star ve hatun ya da halüsinasyon gördüm. ya da ne arıyor burada o hatunlar? sevinsem mi? ağlasam mı? biledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 senko said: sima'ya o konuda ben de kırgınım. Hıncımı senden çıkartırım. Ya da şişeden çıkarırım ama ucu sana dokunur yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Denemeden bilemezsin deriz. Okumadan arastirmadan karar verme deriz. justin bieber'i dinlemeden karar vermistim. Hadi bi sarkisini dinliyim belki cocuk yeteneklidir dedim. Demez olaydim. Önyargi bir defa daha hakli cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 1 kilo dondurmanın daha sonuna geldik günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Höh ! Ne kadar siskosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tek yememiştir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Norak said: 1 kilo dondurmanın daha sonuna geldik günlük Aha ruh ikizim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 HADI GOBEKLERiNIZI TOKUSTURUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Seni de aramiza alaliiiiiim!! oleeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Dene bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 copry said: Höh ! Ne kadar siskosun? değilim, Zaa! günlük ihtiyacım 2k kalori filan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bi abla dun evlendi diger abla hamile onunda bugun kiz oldugunu ogrendik. hersey cok super ama bana olan baskilar artiyor fcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ayfon said: Norak said: 1 kilo dondurmanın daha sonuna geldik günlük Aha ruh ikizim!!! bende kiloyla dondurma yiyenlerdenim. ne yazık ki algidanın tek sevdiğim dorduması kurabiye güzeliydi ve onun 750ml paketini iptal edip sadece 250ml'Lik paketlerde satıyorlar. daha iyi oldu diye sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 dondurma seven insanlar...enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 KuddusiMavra said: dondurma seven insanlar...enteresan... sana da biralı dondurma verelim Çetin olmaz mı =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tutmuş iddaa kuponumu kaybettim, biraz üzüldüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 2000 mesaj olmuş, yeni günlük topicine geçelim http://forum.paticik.com/read.php?20,6910480 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar