darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 said: wastyrx darkwingduck said: ikinci kez laz böreği yiyişim bu. tanrım. sayfa başını da hakediyor ne yalan söyleyeyim Sorma ya ananem yapabilecek kadar iyi değil resmen 4 aydır bekliyorum kadın iyileşsin diye =( umarım ananen kısa sürede iyileşir. kimse bu tattan mahrum kalmamalı =/ bidahaki yapışında bi posta da buraya gönder hayrına :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 degisik bi gundu. ozledigim farkli duygular icindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bugün de dasaaayla oturup bişeyler içemedik. seninle oturup iki loser esprisi patlatmadan geçen günlerimi günden saymıyorum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 başka arkadaşlarla içtik tabi. ordan aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bu saatte ofisten eve geldim lan =\\\\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Fin said: bu saatte ofisten eve geldim lan =\\\\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 gram uykum yok ya LOL akar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 GEÇ KALDIM LOLOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Yine en kötüsü değil de, daha kötüleri var biliyorum, sıkıntı değil işte de, ondan biraz daha kötüsü yorgunluğa alışmak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Supradyn said: GEÇ KALDIM LOLOLOLOL nereye geç kaldın la, işe mi başladın ayrıca 1'i geçiyodu uyuduğumda, uyandığım saat 06:30 lenet olsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Hakediş diye harçlık verdiler ya lan bana sdf motur alırdım da borç harc fazlaymış hadd 1 ay sonraya kaldı yine :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Sabahtan beri t-shirtle gezerken bi kez daha anladım ki denizsiz yerde yaşamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bi kızılaya ineyim de gitarima yeni tel alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 benzin almak ceyrek milyara mal oluyor anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 böyle diyince çok geldi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 herzaman alkol aldigim bufe bile `abi bu kadar cok icme istersen` diyorsa orda bi durup dusunmek lazim sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Budur lan. Millet geberdi yorgunluktan, bende normal düzeyde bi yorgunluk var. Spor yapmak güzel yea. İlk kez dağdan indim şehre ehueuhe Çok eğlenceliymiş ama. Bi de dasaaa, sen buraya gelicen eninde sonunda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 senko said: herzaman alkol aldigim bufe bile `abi bu kadar cok icme istersen` diyorsa orda bi durup dusunmek lazim sanirsam abi o kadar çok içme istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 uyandım bugun 1 saat koştum ama öyle böyle değil yarın yokmuş gibi koştum dizlerimden aşşa hissetmiyorum markete gitmem lazım = marketteki fazla bıyıklı bi cocuk hep kart verirdi abi ara getirelim diye yok gelirim h3h3h der almazdım lanet olsun = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 louis armstrongla baslayan sonu ankaranin baglariyla biten bir canli muzik deneyimi yasadim bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 AAAAAHAHAHAHHAHA O neymiş lan? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 aha hala devam ediyor. caney caney diye halaya donuyor az once sarap icen adamlar. olm hakkaten noluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 o ne lan asudhuasdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 paralel evren hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 dasaaadan haber alamıyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar