Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Online check-in yaptım, havayolundan gelen teklif: "Başka havayoluyla uçmaya gönüllü olur musunuz? Olursan bu işten kaç para istersin?" diyor. En az paraya işi kabul edene yaptırcaklarmış. Böyle bişi deneyen oldu mu? Kaç para aldınız? Nedir ne değildir?
Mesaj tarihi:
Hastayım, işe gidemedim ama sanki home-office calısıyorum.. sabahtan beri susmuyo telefonlar paso arıyolar, şunu nasıl yaparız bunu nasıl yaparız.

İş olmayınca da sıkıntıdan patlıyorum..

Biraz face stalklıyım bakalım bişeyler cıkar mı. sdfs

p.s: spotify sen bizim herşeyimizsin.
Mesaj tarihi:
ne biçim iş yapıyor bunlar ya. tüm tuvaletleri aynı anda yaptırmak neyin kafası?
işemek için 5 kat aşağı iniyorum ayıptır ayıp. resmen nereye sıçacaklar'ı canlı canlı 2 gündür yaşıyorum.
Mesaj tarihi:
bugünde spora gitmedim. onun yerine dondurma aradım ama yine kurabiye güzeli bulamadım. bende başka dondurma aldım ve kurabiye aldım . birazdan ikisini birleştirmeyi denicem .
Mesaj tarihi:
Kuş gözü diye bir baklava aldım da adı aslında sarma mıymış neymiş. Yarım kilosu 10 lira hem ucuz hem de doya doya yeniyor. İstanbul'da olsam bu fiyata bu lezzeti bulamazdım doğrusu.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

ne biçim iş yapıyor bunlar ya. tüm tuvaletleri aynı anda yaptırmak neyin kafası?
işemek için 5 kat aşağı iniyorum ayıptır ayıp. resmen nereye sıçacaklar'ı canlı canlı 2 gündür yaşıyorum.

uyduruktan bi komutan gelip denetleme yapicak diye 1 gun kapali kalsin tum tuvaletlerde gor o zaman.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...