darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ikinci kez laz böreği yiyişim bu. tanrım. sayfa başını da hakediyor ne yalan söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Dün gece ilk defa biri benin oldugum bir ortamda bulunmak istemedi. Cok kotu hissettim, sonra dedim cagirin gelsin gidecek o zaten deyin dedim. Gitmedim tabi, o kim aq benim hakkimda boyle yanlis kararlar aliyor. Tamam zamaninda gerektigi icin agzina zicmis olabilirim ama bu kadar da degil. Geldi erdemliligimle ezdim, sevgi gosterdim. Sonra icti eglendi herkes guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 eve gitmek istiyorum, hanımıma gitmek istiyorum :/ son dakikada da iş kitlenmez ki, yap şu içi hafta içi cumayı ne bekliyorsun be HAYAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 icicem la dertlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 olm günlük yarın dağa trekkinge gidecem, sağ dizimin arka tarafındaki bağlardan birinde garip bi ağrı var. noluyo lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 istifayı bastım kuş gibi hafifledim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mr_Hand said: olm günlük yarın dağa trekkinge gidecem, sağ dizimin arka tarafındaki bağlardan birinde garip bi ağrı var. noluyo lan?! sıcak su tutup üfeleyin olm.. işte bu gibi dertsiz, şanslı adamların "olm dert etme yaaaa" dedikten sonra kendi hayatlarnda karşılaştıkları minik önemsiz dertlere verdikleri tepkilere bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Şefim yarın için bana mesai yazmış lan =/ Stajyere mesai.. Şefim de abim.. İbik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 darkwingduck said: ikinci kez laz böreği yiyişim bu. tanrım. sayfa başını da hakediyor ne yalan söyleyeyim Sorma ya ananem yapabilecek kadar iyi değil resmen 4 aydır bekliyorum kadın iyileşsin diye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dasaaa said: işte bu gibi dertsiz, şanslı adamların "olm dert etme yaaaa" dedikten sonra kendi hayatlarnda karşılaştıkları minik önemsiz dertlere verdikleri tepkilere bayılıyorum. lan bi stir... voltaren sürdüm geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Pestilimin ciktigi bir gun daha gunluk, saglam yoruldum ama bugun hastalarimdan hediye alma gunumdu sanirim. Yaspasta , kestane sekeri havlu falan getirdi farkli farkli hastalar , anlasip getirmisler sanki , cok mutlu oldum .)) Otobusteyim simdi de , once asti sonra istanbul, uyurum yolda bol bol. Ps; laz boregi imba birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ben de yarın sabahın köründe otübüze biniyorum. hatta yatiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 copry said: Pestilimin ciktigi bir gun daha gunluk, saglam yoruldum ama bugun hastalarimdan hediye alma gunumdu sanirim. Yaspasta , kestane sekeri havlu falan getirdi farkli farkli hastalar , anlasip getirmisler sanki , cok mutlu oldum .)) Otobusteyim simdi de , once asti sonra istanbul, uyurum yolda bol bol. Ps; laz boregi imba birsey kestane şekerine talibim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mr_Hand said: dasaaa said: işte bu gibi dertsiz, şanslı adamların "olm dert etme yaaaa" dedikten sonra kendi hayatlarnda karşılaştıkları minik önemsiz dertlere verdikleri tepkilere bayılıyorum. lan bi stir... voltaren sürdüm geçti. ben de bugün 8. buz kompresten sonra 4. volt.u sürdüm mesela. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mr_Hand said: Ben de yarın sabahın köründe otübüze biniyorum. hatta yatiim :D uuuu bebişim yarın erkenden otobüze mi biniyormuuuuşş kıyamam sana beeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 wastyrx said: copry said: Pestilimin ciktigi bir gun daha gunluk, saglam yoruldum ama bugun hastalarimdan hediye alma gunumdu sanirim. Yaspasta , kestane sekeri havlu falan getirdi farkli farkli hastalar , anlasip getirmisler sanki , cok mutlu oldum .)) Otobusteyim simdi de , once asti sonra istanbul, uyurum yolda bol bol. Ps; laz boregi imba birsey kestane şekerine talibim ben Is yerine bagisladim cogunu hatta 1 tane yedim gerisini is arkadaslarim yediler:/ alirim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ALLAAM ÇAY NE GÜZEL BİR ŞEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Olm bi çay aldım 3-5 lira fazla verip, millet soruyor bu çay ne diye. Bazen reklam mı çevirioruz lan diyorum. (lipton-ilk hasat) Bi çay tiryakisi ve demleme profösörü olarak çaya çok önem veriyorum ve tapıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Nazca said: ALLAAM ÇAY NE GÜZEL BİR ŞEY ulan bu saatte çay demliyorum ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 biranın üzerine çay gitmez şimdi vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Otobus servisinde ne icsem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sallama çay iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 EHEHEHEHAHAHAHAHAHASDFAFAFGBXDVGHDFJ Keyif aldığım çok az şeyden biri çay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 marksman said: biranın üzerine çay gitmez şimdi vazgeçtim u are so noob . gfo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar