Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

bugün sokakta yürürken karşılaşan iki liseliden birinin diğerine "oh my god! saçını kestirmişsin" dediğini duydum. bundan sonra hayatımın her dakikasının değerini bilerek yaşayacağım. aileme daha fazla zaman ayıracağım. sefkilime daha çok mesaj atacağım. düğünlerde daha bir şevkle göbek atacağım. bugüne kadar hayatımın değerini bilememişim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu halılar uzaylı işi.
sabah uyanmışım ketılı bekliyorum kahve için. bir yandan halının desenin inceliyorum. işte o an dank etti kafama. yüzlerce defa gördüğüm halıyı neden inceliyorum sürekli? neden telefonla konuşurken desenin kenarlarından yürüyorum? şu çiçekli böcekli şeyler değil, asimetrik yeni moda şeyler de değil bahsettiğim. gayet simetrik, soyut anlamsız desenli anam babam üsulu halı bahsettiğim.

aga bi pislik var bu işte yemin ederim. rorschach testi gibi uzaylılar bu desene verdiğimizi tepkileri mi ölçüyor, gözlemliyor nedir. eli kalem tutan ilk insan bile gitmiş mağarasına çiçek böcek çizmiş, mısırlısı astronot çizmiş, insan çizmiş, duvar halısına gelince tavus kuşundan derelere ormanlara herşey resmetmiş bu millet de iş halıya gelince nedir bu sürrealizm lan?

sayende günlük komplo teorisi kotamı doldurdum günlükcüm. yerim o köftelerini senin. öptüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...