applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 aylardir oynamiyor olsam da bu gun pc'den wow'u sildim günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 filim izliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 applev0dka said: aylardir oynamiyor olsam da bu gun pc'den wow'u sildim günlük :( Aynısını yapmıştım 2010 gibi. Hatta "aman ne olur ne olmaz" diye kopyaladigim 2 externaldan da silmistim, ama yok insan yüklüyor bir sekilde geri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi suan dusunuyorum, hani adamlar ne yapmali da beni oyuna geri döndürmeli diye.. yok yani bana bundan sonra verebilcekleri hiç bir şey yok, 5-6 aydır bosa duruyor, pandayi almadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bugün sokakta yürürken karşılaşan iki liseliden birinin diğerine "oh my god! saçını kestirmişsin" dediğini duydum. bundan sonra hayatımın her dakikasının değerini bilerek yaşayacağım. aileme daha fazla zaman ayıracağım. sefkilime daha çok mesaj atacağım. düğünlerde daha bir şevkle göbek atacağım. bugüne kadar hayatımın değerini bilememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bugün daha çok kitap okumaya ve internet kullanımını azaltmanın iyi olacağı kanaatine vardım. pek başarılı olamadım kısmet yarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 acaip yoruldum calismaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 3 gün boyunca ne oldu ne bitti anlamadım günlük ama sanki eşek sudan gelinceye kadar sopa yemiş gibi hissediyorum görüşürüz beybirella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bu halılar uzaylı işi. sabah uyanmışım ketılı bekliyorum kahve için. bir yandan halının desenin inceliyorum. işte o an dank etti kafama. yüzlerce defa gördüğüm halıyı neden inceliyorum sürekli? neden telefonla konuşurken desenin kenarlarından yürüyorum? şu çiçekli böcekli şeyler değil, asimetrik yeni moda şeyler de değil bahsettiğim. gayet simetrik, soyut anlamsız desenli anam babam üsulu halı bahsettiğim. aga bi pislik var bu işte yemin ederim. rorschach testi gibi uzaylılar bu desene verdiğimizi tepkileri mi ölçüyor, gözlemliyor nedir. eli kalem tutan ilk insan bile gitmiş mağarasına çiçek böcek çizmiş, mısırlısı astronot çizmiş, insan çizmiş, duvar halısına gelince tavus kuşundan derelere ormanlara herşey resmetmiş bu millet de iş halıya gelince nedir bu sürrealizm lan? sayende günlük komplo teorisi kotamı doldurdum günlükcüm. yerim o köftelerini senin. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ben de yaparım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 işte bunlar hep uzaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 resmini çeksene merak ettiğim grafiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Noyzura sama Buddhistligi anlatan yaziya baslayabilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 budistliği değil ama zen üzerine bir konu olsa daha uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ogle molasida geldi. bugun iyi enerji depolamam gerek yarina cok lazim olucak coook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Noyzura said: budistliği değil ama zen üzerine bir konu olsa daha uygun olur. peki siz baslatiniz bende gerekli yazilari paylassayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 gecenin onunda alımlı, güzel, bekar komşumun muzlu puding getirmesi.. fatih in banging girl next door restored anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bana da akşam kapıcı geldi çöp var mı diye tenkyu yünivörs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 imamizer said: gecenin onunda alımlı, güzel, bekar komşumun muzlu puding getirmesi.. fatih in banging girl next door restored anasını satiim aboo hem de muzlu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 penis gibiyim demis miydim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Pastane bölümünün, büfeye koymak üzere, şekeri eritipte yaptığı dekoru taşırken, gözümün önündeki sütuna çarptırıp, kırdım. İnanılmaz mahçup ve salak hissediyorum şu anda. Yere düşüpde, Eowinin kalkanı gibi 1000 parçaya bölünmesi gözümün önünden gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 film izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Benden bi bok olmaz bu aksam onu anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 gene bir friendzone .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bazen insanlara bi tane yumruk cakasim geliyo. Bazen gercekten cakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar