lemuria Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bugün heç bişey yapmadım günlüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 eve gidicem cilginlar gibi dus alacam. iki gündür soguk su akmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 moğolistanla vize kalkmış bu gün günlük. soruyorum allahın moğolistanı niye bize şimdiye kadar vize uyguluyordu olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Türk türke vize mi koyarmış CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 uzaktan kumandalı uçak siparişi verdim günlük. gökyüzü hakettiği pilota en sonunda kavuşuyor... http://4.bp.blogspot.com/_S_xtES6ci80/R5zJJ1M2g1I/AAAAAAAAACQ/De5bHstwNTI/s320/vecihigulenyuzler.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ne kadar samimiyetsiz bir gülüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sensin samimiyetsiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 barbu forum bilmiyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bir tutsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 eşim 2 sevgilim var çok yanlızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 maç izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 fener berabere kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Tutmadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Çocukluk arkadaşım eski kız arkadaşımsıyla konuşuyor diye aazına vurmak istiyorum ama kadına şiddete pek sıcak bakmıyorum o yüzden kurtarıyor gibi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 imamizer said: uzaktan kumandalı uçak siparişi verdim günlük. gökyüzü hakettiği pilota en sonunda kavuşuyor... http://4.bp.blogspot.com/_S_xtES6ci80/R5zJJ1M2g1I/AAAAAAAAACQ/De5bHstwNTI/s320/vecihigulenyuzler.PNG ben de helikopter istiyorum da zor mu onları uçurmak yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bebe şebe bile uçuyor neden zor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 inerken uçağı yere çakabilirsin gibi geliyor her an. hani helikopter yine tamam da. bunun rüzgarı var hava akımı var fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 sigara içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 rüzgarda uçurmayacaksın zaten. onun dışında sıkıştırılmış köpük malzemeden hafif uçaklarla başlıyorsun glider sınıfı. öyle sert inişleri kaldırabiliyor. tamiri ise yapıştırarak bile yapılabiliyor çok dert değil. http://www.youtube.com/watch?v=oOpS77TnB90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ne kadara ve nereden aldın diye de sorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Dün Moda'da bir dükkana sordum saçma saçma fiyatlar söylediler.Halen lüks bizim için galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 www.hobbyking.com kargo ücreti giriyor ama total'de halen hesaplı. gümrüğe takılma riski de var. türkiye de ise thk nın kendi sitesi üzerinden alınabiliyor. ben parça parça sipariş verdim bi kaç siteden ama uçağın gövdesini buradan sipariş ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 aga ev neden disarisi-10 kısın bu kadar sogumuyordu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 hmmm günlük, 1 yıldır inactive olan başvurunun imkansız bir şekilde birden yukarı çıkması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar