imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 11 e kadar uyudum resmen fak yea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 :( çok sessiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 gidemde gezem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Sezonda hangi mutfakta çalışacağıma karar veremeyip, kararı souscheflerine bıraktım. Kadercilikte son seviyeye ulaşmak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 yildirimokur said: kararı souscheflerine bıraktım. şöyle birşey herhalde o dediğin http://www.christineclarkdesign.com/CHRISTINECLARKDESIGN.COM/300_files/ephors.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ::o> > >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 xaty said: ii bak gunluk kendine, ben ucuyorum.. o deil de saatlerin degistigi an ucaga yetismeye calismak cok uzucu Tikkat et kendine, gelirken de m&m isterük. Sonunda ukulelede bir şeyler çalabildim günlük hueahueahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bi makalele vardi o noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 zirto bir organizasyonla tatile gitcektik 4 kişi benim arkadasimla yatmak isteyen kizla onun ev arkadasida geliyo,ev arkadasida benimle yatmak istiyor.bizimle gelen 3. erkek ev arkadasiyla yatmak istiyor ama sevgiliside geliyo, benim arkadasin yatmak istedigi kiz gelmiyo ben kimseyle yatmak istemiyorum. tatile gitmesek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 gorsel yardimla anlatabilir misin abi bunu, ben anlamadim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 hepiniz birlikte tek bi yatakta yatın en iyisi. nasıl bi entrika dönüyor yatak üzerinden anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sonunda tasinma fasli bitti oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 aquila said: gorsel yardimla anlatabilir misin abi bunu, ben anlamadim pek. abi bu zaten benim anladigim kismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 çözdüm karaktersiz said: zirto bir organizasyonla tatile gitcektik 4 kişi benim arkadasimla yatmak isteyen kizla onun ev arkadasida geliyo, şurdan gerisi mesaj olarak da sizinle gelecek insan olarak da gereksiz. bu şekilde 4 nüz gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Günlük adam gelmiş 63 yaşına, atmış hanımı arkasına; Sen Ayaş-Beypazarı-İnözü-Gölcük-Bolu-Ankara yap gel. Beyle yaşlılık çogzel ya beğendim ben. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 karaktersiz said: zirto bir organizasyonla tatile gitcektik 4 kişi benim arkadasimla yatmak isteyen kizla onun ev arkadasida geliyo,ev arkadasida benimle yatmak istiyor.bizimle gelen 3. erkek ev arkadasiyla yatmak istiyor ama sevgiliside geliyo, benim arkadasin yatmak istedigi kiz gelmiyo ben kimseyle yatmak istemiyorum. tatile gitmesek mi 4 kişi olduğunuza eminmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 pazar gününü full çalışarak geçirdim 30dk önce eve girebildim. girdim.. onda da zılgıt yedim. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Pazar günü çalışmak güzeldir, pazartesi sendromuna girmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 evinde zilgit yedigin birisi mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 lililililililillilili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 dasaaa said: pazar gününü full çalışarak geçirdim 30dk önce eve girebildim. girdim.. onda da zılgıt yedim. lol yarin tatil yatarim ben aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Stres yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Can sıkıcı gerçekler günlük -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 60 yasini gecenlerin ehliyeti alinip arabalari koservehaline getirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Özel şoför tutalım onlara ya boşa gitmesin mersolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar