fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Bi saç uzatamadım gitti. Saç rahatsızlık ediyor bende ama bir kere olsun bırakayım diyorum.?!?!?!?!?
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Şimdi her yer çoluk çocuk doludur ya bugün evde kalalım en iyisi.
kavurma Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bugün pazar ve ben evde dinlenmekten başka bir şey yapamıyorum günlük
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://i.imgur.com/uLgJ95M.png pokerde bu kadarım kaldı :(
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 fenn said: Bi saç uzatamadım gitti. Saç rahatsızlık ediyor bende ama bir kere olsun bırakayım diyorum.?!?!?!?!? Benimki de uzamiyor yaa agliycam :(
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 anaa cumartesi doğumgünümmüş lan ben bile unuttum
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 haftasonu para harcamamak için evden çıkmadım. bu güzel ve ''akıllı'' düşüncem, iki gün içinde steam'den alınan toplam 350$'lık oyun ile son buldu... çıksaydım daha iyiydi..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 copry said: fenn said: Bi saç uzatamadım gitti. Saç rahatsızlık ediyor bende ama bir kere olsun bırakayım diyorum.?!?!?!?!? Benimki de uzamiyor yaa agliycam :( şş napıyon? (:P)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 İK ya gidip "ya haftanın 2 günü evden çalışayım yada istifa edeyim" diye teklif götürmeyi planlıyorum ama sadece planlıyorum, ikinci planım "esnek çalışma saatleri" konusunda lobi faaliyeti yürütmek, giyim-kuşam konusunda başarılı oldum bunda da olurum herhalde
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Hiçbir şeyden çekmedi dünyada Nasırdan çektiği kadar Hatta çirkin yaratıldığından bile O kadar müteessir değildi; Kundurası vurmadığı zamanlarda Anmazdı ama Allah'ın adını, Günahkar da sayılmazdı. Yazık oldu Süleyman Efendiye II Mesele falan değildi öyle, To be or not to be kendisi için; Bir akşam uyudu; Uyanmayıverdi. Aldılar, götürdüler. Yıkandı, namazı kılındı, gömüldü. Duyarlarsa olduğunu alacaklılar Haklarını helal ederler elbet. Alacağına gelince... Alacağı yoktu zaten rahmetlinin. III Tüfeğini depoya koydular, Esvabını başkasına verdiler. Artık ne torbasında ekmek kırıntısı, Ne matarasında dudaklarının izi; Öyle bir rüzgar ki, Kendi gitti, İsmi bile kalmadı yadigar. Yalnız şu beyit kaldı, Kahve ocağında, el yaz işiyle: 'Ölüm Allah'ın emri, 'Ayrılık olmasaydı.'
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 olm çok acıyo ya bant aldım daha çok acıyo şu an.
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mr_Hand said: copry said: fenn said: Bi saç uzatamadım gitti. Saç rahatsızlık ediyor bende ama bir kere olsun bırakayım diyorum.?!?!?!?!? Benimki de uzamiyor yaa agliycam :( şş napıyon? (:P) Is guc iste noolsun , ugra da tanistiriyim sizi artik :p
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kesin kız arkadaşıyla tanıştırcak! ben de gelcem
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 beni de tanıştır plx. hatta bütün pati olarak tanışalım.
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 gelen gelsin hepinize yeticek kadr kız var burda :P
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 copry said: gelen gelsin hepinize yeticek kadr kız var burda :P biletimi aldim geliyorum :D
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 İstanbul mu yoksa izmir mi? Ona göre yola çıkıcam. asdf
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ahahhaha istanbulda O degil de ev buldum gunluk aramadim daha ama ayagima geldi Esyali falanmis hem de
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 nordlydian said: İstanbul mu yoksa izmir mi? Ona göre yola çıkıcam. asdf sen izmire git orda daha cok varmis.
Öne çıkan mesajlar