Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

geri donucegim ya...

T_T

FAK!

sansima su ana kadar sadece 3kaba rusa rastladim/ kalan herkes bana karsi coook iyiydi.

gerci ben de herkese karsi asiri derecede iyiyim. sanirim ondan oldu. it gibi yogun calismama ragmen bol bol gezdim. hava sicakligi da YOK derecelerde idi hem de. -11 falan genelde. 20kg falan bavul tasidim buraya gelirken. sadece benim koptugum sogukluklarla mucadele etmek icin,acaip ise yaradi.
girmedigim yer az kaldi diyecegim ama bayagi bi var ya. 2gece yorgunluktan hic cikamamis olmam ise uzucuydu. ama kaliteli olan her bi yerine girmisimdir. kalani da bi dahaki sefere artik. istanbul'u seven icin moskova cok iyi abi. buyuk bir sehirde oldugunu guzelce hissettiriyor. guclu zaten. mimari olarak basiyor adami. metro epik. ama moskovada rusca bilmiyorsaniz gercekten bir hicsiniz. rusca bilmek sart! ya da yaninizda iyi rusca konusan birisi olacak "sunu de, bunu soyle!" diye annanelik yapicaksiniz. st petersburg daha bi sakin. ama guzel. yasanilir bi yer. ole iste.

geri donuyor olmami sevmiyorum hic.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük,
Diş maceralarım devam ediyor. Bir dolgu diye gittim, 3 dolgu 1 kaplama çıkarttılar. bir de night-guardian yapcaklarmış 300tl ye. Mühendisliği bırakıp diş hekimi mi olsam? Biz de programa eklentiler için ek ücret alınır da, 35 dk iş yap 100 lira al, böylesini görmedim.
Sonuç olarak bir dolgumu yaptırıp, arkama bakmadan çıktım. başka bir hekime gidicem, match olan diş varsa ona göre bişeyler..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...