Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chelyabinsk'ten Ufa'ya saat 21.35'te dustum yola hem de trenle. Iyi ki 2'li odadan almisim. Iyi bir Baskirt dostumda var yanimda. Her sey pek bi keyifli su anda. Yatagima da girdim. Ama uykum yok lan! ?

10 saat nasil gececek ?
Mesaj tarihi:
ben hiç dayak yemedim. bilmiyorum yani dayak nasıl yenir. ciddi ciddi bunu düşünüyorum arada. nasıl nereme vursunlar, neremi koruyayım, neremi açıkta bırakayım, nereye çalışırlarsa daha tehlikeli, ertesi gün daha acılı olur hiç bi fikrim yok.

şu yaşıma kadar telefonla hayali komser dayımı arıyormuş gibi yaparak dayak yemeden geldim yani.
Mesaj tarihi:
insanin aklina gulmek gelmiyo ki. o kadar dayak atip yemisligim var hic birinde gulmedim lan.

ama bi kere 3 kisiden dayak yemistim okul cikisi. son sozum "daha fazla adam bulamadin mi lan" olmustu
Mesaj tarihi:
Cuce said:

oenerji dolayısıyla madde, yoktan var olmaz vardan yok olmaz. samimi bi sekilde dürüstce uydurmadan yazmıycaksan alemi yok günlük tutmanınl

abi çok pardon
Mesaj tarihi:
aquila said:

lan ben gulerim diyorum zaten, sen gulersin demiyorum ki.

ben ne gülücem lan. adam gibi yerim dayağımı zaten. sen gül de adamlar daha da sinir yapıp dişlerini eline versinler sdfdsf
Mesaj tarihi:
Kiev günleri vol 2.
Her caddede sokakta en az 5 banka var
her mekanın 2 kapısı var malum buzzzz gibi soğuk
metroya iniş acaip hızlı merdiven ile bile 2dk.egim yüzde 30 40 fln aşağı bakmaya tirsiyor insan
Her yer boncuk gözlü civirlarla dolu
ingilizce konuşma/bilme seviyeleri mlsf bağcılarla ayni
yayalara yol verme konusunda yarışıyorlar adeta acaip saygılı bir millet o konuda.
Euro 2012 saolsun ingilizce tabelalar yaygın merkezi yerlerde.
Bira ve vodka konusunda asmislar ama şişe su genelde mineralli tip icesi gelmiyor insanın
Mesaj tarihi:
Gençler biliyorsunuz ki cuk kadar Limit var içki için valize koymak da pek aklıma yatmiyo ucak bagajlarinin nasıl taşındığını az çok biliyorsunuz böyle buzdolabı magneti anahtarlık tarzı bişiler getiririm anca :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...