Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 devir: içene kız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=e5TTe2Gj2LM tekrar iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 coco said: ben de vazgeçiyorum artık sanırım... ama direnmem gerektiğini biliyorum bir yandan, fakat sahip çıkmaya çalışsam neye yarar onu bilmiyorum.. e: ben içtim o ne ya. yeşile geçiş vardı bi ara? buraları okuyunca hiç depresif olmadığım için üzülüyorum. keşke benim de tendonum olsa modunda boynumu büküyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 senden bağımsız faktörler devreye girince amberde sıkışıp kalıyorsun imam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Depresif olmak için belli bir algı seviyesine sahip olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 imamizer senden daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Kimseden iyi olduğumu söylemedim ki Ekmek'ciğim. Kendi halinde bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 everypati equal, everypati loved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Gunluk insanlarin gidisati beni korkutuyor. O kadar birbirlerinden nefret ediyorlarki insanliktan cikar bir hale geliyorlar gercekten korkuyorum gunluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 insanlar daha da kötüleşecek.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 salak gibi bu saatte mail refreshliyorum.sanki işi gücü yok uyanıp bana mail atacak,gerçi ne işi gücü olabilirki bu saate uyuyosun meşgulsun sanırım tuçe hanım :s:s: diye mail mi atsam uyusam mı her gün geç kalıyorum bide ya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 - kahvaltı edeyim * 2 saat sonra * - skyrim stahp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 her yerim ağrıyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yatırımcıya finansallar açıklanıyor, açıklanıyor da bana mı açıklanıyor diyordum meğersem bana açılanıyormuş. sırf dikilip hmm hmm demeye holdinge gezmeğe gidiyoruz yatırımcı sunumunu izlemek isteyenlere gelsin; http://webeventservices.reg.meeting-stream.com/75136_AKSigorta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Gittik istedik verdiler kızı şimdi büğra düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 wastyrx said: Gittik istedik verdiler kızı şimdi büğra düşünsün. oha evleniyormusun. kimle face linki yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Yok abi, ana baba ayrı kardeşime istedik çekirdek aile olarak Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ya sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 günlük 4 tane stajyeri toplantı salonuna aldım. projektöre foo fighters'ın wembley konserini açtım. proje hakkında tartışıyorlar, bende arada müdahale ediyorum. bir yandan da konseri dinliyorlar. eğleniyor muyuz? evet. kahve ve atıştırmalık şeyler getirme işini kura çektik, 3. sırada ben varım. saat 4'e denk geliyor. daha var iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 günlük, her tarafım agrıyor elim ayagım tutmuyor, kaslarım agrıyor, her iki gögsümün altında kaburgaların bittigi noktada bir agrı var. batma gibi. öksürüyorum. üşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Antepten baklava getirttim abi kendime ya hauehaue bazen korkuyorum kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sigarayı günde beşe düşürdüm pattadanak. ilk günüm, dört tane içtim. akşam da sonuncusunu içerek günü kapatmak amacım. zormuş. gelecek hafta nikotin bandıyla tamamen kesmeyi düşünüyorum. göreceğiz bakalım, ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 i was at domodedovo airport with 10000 lovely ladies.. foursquared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 burun kilcallarim çatlamış kanadı durdu çok sogukmussun be Kiev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar