coco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sanırım o keko benim lol 5 ayrı projenin yürütücülüğü var şimdi. adam/gün'ü geçtim. haftalık nasıl dağıtmışsam hesaplıyorum toplam 8 gün varlık göstermem gerek. işin kötüsü, geçen cuma netleşen bir başka projeyi de mart başı uygulamaya alırsam, haftanın 9 günü çalışıyor olucam. klonlanmam lazım acil.
coco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 eheheh çözümü buldum. covey matrisini kullanıcam. edit: seviyorum bu beni.
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kişisel gelişim kitaplarına göre projeyi yönetebiliyorsan her şekilde halledilebilecek birşeydir.
coco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 covey için kişisel gelişim tabiri biraz sığ olmadı mı?
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 çok güzel topicler var. uplamaya korkuyorum ama. baya komikler ahahaha, cool takılan tipler eskiden nasılmış onları görüyorsun. 1 tane uplasam banlanır mıyım acaba ?
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 evet, ayrıca toplanır döveriz seni
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 coco said: klonlanmam lazım acil. Stajyer tut köle niyetine hem iş öğretmiş olursun hem yükün hafifler derdim ama sen normal çalışansın sanırım dimi?
coco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 @wastyrx cıks :) bir firmada çalışmıyorum. firmalar benimle çalışıyor lol asistan vs mevcut, olay PCM haftalık toplantıları ve M olarak benim toplantılarda ki mevcudiyetim :) sektiricem artık sanırım, ilerleme durumlarına göre covey matriksine alıp haftalık durumu sektire sektire gitmek tek çözüm gibi geldi şimdilik.
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Is gorusmesine geldim ama yarim saat once geldim , hala bekliyorum ve tuvaletim geldi ama gitmek istemiyorum , gorusme sirasinda sallanmak da istemiyorum pofff napicam tanrimms
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Turkce yazan birine olmaz tabi ki.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 coco said: @wastyrx İyi iyi çok iş çok para işte oh mis.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yildirimokur said: Şimdi Tanrın nerede ?(tu)
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Şimdi canım sıkıldı mı sıkılmadı mı anlayamıyorum. Bir iki gün geçsin anlarız nasıl hissettiğimi. Eved okby.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abv 16 gündür bi boka cevap yazamadınız ya.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kırk yılın başı bölüme girdim moderasyon yapayım diye herkes uslu uslu oturuyomuş okay.jpg bi de bugün tohtura gidiyorum belim için, inşallah ciddi bişey çıkmaz
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 günlük bölüm yöneticisi saeros çok komik bir insan
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 teşekkür ederim o sizin mizah anlayışınızın güzelliği
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Saeros said: bi de bugün tohtura gidiyorum belim için, inşallah ciddi bişey çıkmaz Umarım bel kemiğin kırılmıştır çoktan ölmüşsündür ama fark etmemişsindir.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ulan avrupanin en dindar sayilabilecek ulkesi italyada bile darwin day diye festival yapiyorlar. su turkiyedeki muslumanlarin darwin takintisina koyayim afedersin. evrim var yok tartismasini ...yim adam genetik denen bilimin temelini atti iste daha neyi tartisiyonuz kafasini ... niye birden boyle sinirlendim bilmiyorum
Öne çıkan mesajlar