coco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sanırım o keko benim lol 5 ayrı projenin yürütücülüğü var şimdi. adam/gün'ü geçtim. haftalık nasıl dağıtmışsam hesaplıyorum toplam 8 gün varlık göstermem gerek. işin kötüsü, geçen cuma netleşen bir başka projeyi de mart başı uygulamaya alırsam, haftanın 9 günü çalışıyor olucam. klonlanmam lazım acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 eheheh çözümü buldum. covey matrisini kullanıcam. edit: seviyorum bu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kişisel gelişim kitaplarına göre projeyi yönetebiliyorsan her şekilde halledilebilecek birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 covey için kişisel gelişim tabiri biraz sığ olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 çok güzel topicler var. uplamaya korkuyorum ama. baya komikler ahahaha, cool takılan tipler eskiden nasılmış onları görüyorsun. 1 tane uplasam banlanır mıyım acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 evet, ayrıca toplanır döveriz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 coco said: klonlanmam lazım acil. Stajyer tut köle niyetine hem iş öğretmiş olursun hem yükün hafifler derdim ama sen normal çalışansın sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 allahım sen aklımı koru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 @wastyrx cıks :) bir firmada çalışmıyorum. firmalar benimle çalışıyor lol asistan vs mevcut, olay PCM haftalık toplantıları ve M olarak benim toplantılarda ki mevcudiyetim :) sektiricem artık sanırım, ilerleme durumlarına göre covey matriksine alıp haftalık durumu sektire sektire gitmek tek çözüm gibi geldi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Is gorusmesine geldim ama yarim saat once geldim , hala bekliyorum ve tuvaletim geldi ama gitmek istemiyorum , gorusme sirasinda sallanmak da istemiyorum pofff napicam tanrimms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Şimdi Tanrın nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Olmuyor turkcesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Turkce yazan birine olmaz tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 coco said: @wastyrx İyi iyi çok iş çok para işte oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ev yemegi gibisi yok la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yildirimokur said: Şimdi Tanrın nerede ?(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Şimdi canım sıkıldı mı sıkılmadı mı anlayamıyorum. Bir iki gün geçsin anlarız nasıl hissettiğimi. Eved okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abv 16 gündür bi boka cevap yazamadınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kırk yılın başı bölüme girdim moderasyon yapayım diye herkes uslu uslu oturuyomuş okay.jpg bi de bugün tohtura gidiyorum belim için, inşallah ciddi bişey çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 günlük bölüm yöneticisi saeros çok komik bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 teşekkür ederim o sizin mizah anlayışınızın güzelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Saeros said: bi de bugün tohtura gidiyorum belim için, inşallah ciddi bişey çıkmaz Umarım bel kemiğin kırılmıştır çoktan ölmüşsündür ama fark etmemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 belinde kemik yokmus megersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ulan avrupanin en dindar sayilabilecek ulkesi italyada bile darwin day diye festival yapiyorlar. su turkiyedeki muslumanlarin darwin takintisina koyayim afedersin. evrim var yok tartismasini ...yim adam genetik denen bilimin temelini atti iste daha neyi tartisiyonuz kafasini ... niye birden boyle sinirlendim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar