Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adventure Time

Xill

Öne çıkan mesajlar

Şöyle bi çizgi film var cartoon network'ün yaptığı ben seviyorum bi tanıtmayı deniyeceğim hadi bakalım hayırlısı...

Olay tüm dünyada savaşçıkmasının ardından başlıyor, direk olarak anlatılmasada her tarafta döküntüler, toprağa gömülmüş arabalar, hurdalar var. Çok güçlü patlayıcıların kullanılması ve radyasyondan dolayı boyutlar parçalanıyor ve dünya saçma sapan bi yer haline geliyor, dişi bireylerin yarısı prenses ana karakter neslinin son örneği bi insan sihirli köpeği jack ve oyun konsolu BMO'yla beraber yaşıyor.

Hepsini açıklamak uzun sürer ama bi deneyin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar kozmik baykuş diye bi karakter için şundan ilham alıyolar neyin kafası emin değilim ama dimetiltriptamine arada gönderme yapıyolar.

kozmik baykuş

http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2011/128/5/6/a_urinal_made_the_comic_owl_by_sandman_ivan-d3fun89.png

Sosyal ağlarda paylaş

çok enteresan bir çizgi film bu.
bir yandan Gintama manyaklığına sahip şeyler görüyorsunuz,
ama sonra sıkılıp The Fairly OddParents, Danny Phantom gibi sıradan amerikan çizgi filmleri gibi bir hal alıyor.

biraz daha uğraşsalarmış aslında The Boondocks gibi bir trip çıkabilirmiş ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
yazlıkta içerken denk geldik, bu çizgi film inanılmaz bir şeymiş ya

CNde böyle efsanevi bir şeyin olması çok garibime geldi. Hani Türkçe dublajı mükemmeldi, feci güldük. Gülerken de dedik yani bunun İngilizce hali daha kinayeli ve nasıl desem tam CAPS'lik şeyler. Hani bazı yerlerde pedofiliye bile kaçan, bazı yerlerde büyüklerin bile anlayamayacağı incelikte espriler vs. var.

Dünyanın LSD kafasıyla biçimlenmiş olmasını geçtik, diyaloglar vs. çok üst düzey ya

Ben eve geldim baştan başladım izlemeye, mükemmel tek kelimeyle bugüne kadar neredeymişim ya asdfas
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Cartoon Network'te şuan ne varsa izleyebilirsiniz ya, cidden efsanevi. Clerance falan var o da çok hoşuma gidiyor.

Eski Powerpuff Girl bile bambaşka bir kafaya sahipmiş. Arada Samurai Jack'e denk geliyorum falan.

Bu boktan ülkede sinirlenmeden izlediğim tek kanal resmen, günümü şenlendiriyor asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...