aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Batuhan oynıycaksa hiç sahaya çıkmayalım daha iyi. Yeni gelen de öyle gelir gelmez oynamaz, holosko forvete çekilebilir, yani umarım öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Holosko'nun golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bir BJK'li olarak besiktastın sansının az oldugunu goruyorum.GS'de sistem var hiçtiyse,kotu oynasada adamlar sistemden cıkmıyor. Besiktas'ın bir sistemi yok,deli gibi kosan olcan,direk top yapamayan toraman,evlere senlik defans,gol atamayan forvet. Besiktas'ı kurtaran tek etken yardımlasma ve hırs bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Lombardi said: gol atamayan forvet.Her sey tamamda su olmamıs almeida 9 gol 7 asisst holosko 8 gol faln atmada sıkkıntı yok yemede sıkıntı var eskisehir macında eses 1 kere geldi. mac 2-2 bitti macın favorisi acık ara gs eskiden yedegimiz yok diyordum suan aslar gidince takımda bişe kalmadı hırs yardımlasma faln iyi hos falnda ekstra iş yapacak tek adam oguzhan var suanda o da gecen mac sahada ölü gibiydi gs ters bişeler olmaz ise 2-0 3-1 faln alır tabe yanılırıım umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bjk muhtemel..McGregor-Hilbert-Sivok-Ersan-Gökhan/// Toraman-Oğuzhan(Fernandes) -Veli /// Sağ ön Necip.. Sol ön Olcay.. Forvet Holosko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kadro bu ise cok sancılı bir mac bizi beklicek ya, almeida olsa cok güzel kafa kafaya bir mac olurdu, oyun bilgisi,kanatlara inişi,stoperleri gezdirmesi eksikliği cidden fark edilecek, batuhan ya da holoskoyu o bölgede oynatmak çözüm olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Fırat Günayer'in verdiği kadro bu, baya yakın Beşiktaş'a o yüzden pek yanılıcağını zannetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 abi eldeki oyuncular bu zaten baska yapcak bişey yok :D ben sadece almeida'nin eksikliği takım içinden kimseyle dolmuyor oyun bilgisi ve uygulama acısından onu dedim, %90 belli zaten kadro 1-2 süpriz dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Berbat bi rüya gördüm melo hattrick yapıyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 futbol rüyası nasıl görüyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi ben genelde hiç görmem ama 2 hafta önce gördüm bunun rüyasini :D ibb macindan önce 2-1 kazaniyorduk maci,90+'da falan sabri ya da melo geri pas yapıp almeida araya girip atiyordu, gerci almeida sakatlandi :p rüyayi gördüren de futbol degil zaten,dısarda arkadas ortamında mac izlerken, bjk'li gs'li mac berabere gidicek herkesin suratlar bir garip son dakikada gelen mutlulugu gördm ruyamda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Hiç boşa kadro yazmayın geçen haftanın aynısı cikacakmis. Bi tek Elmander yerine umut diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bi 3 tane yeriz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Almeida'nın olmayısı iyi olmus. Ama biz de son mac pozisyona giremedik adam gibi. Kanser gibi 0-0 olmasın da ne olursa olsun. Adam gibi derbi izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Cidden mumkumse son gs fb derbisine benzer bi derbi olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 maç saatinde yağmur olacak deniyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yağsın düzelttiler o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ya tam holoskoluk hatalar yapıyoruz. net 2 golü var. ilk maçtaki 3. gol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Red said: yağsın düzelttiler o işi ilk defa olcak demi şimdi maç üstünde buranın akıyordur o stad ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Hadi yine iyisiniz, misafir olarak da olsa 1 mac yapabileceksiniz arenada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 alırız anahtırınızı görürsünüz geçen sene gelmeyin diye ağlıyordunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Iyi de problem bizde degil ki, biz zaten gelmeyin diyoruz sdf. Istenmediginiz yere gelen sizsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 sol kanat hakan-riera olcak diyorlar yine iyidir ya.emre çolak oynamasın da 2. yarı elmanderi ya ada umutu cıkarıp sneijderi sokucaktır kesin. hakan balta sol bekte başlarsa drogba geliyordur hakkaten sdfs.çünkü ancak hakan balta sol bekte oynarsa drogbalı sneijderli tam kadro kurabiliyoruz bu arada sabri gerçeği var bu maçta. riera kanadı sağlam olucagından sabriye yüklenickeler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Acaba sabri maca ciktiginda kendisine soylenilen kanadi nasil tutturuyo lan. Acaba sol kanatsin deyip mi saga cikmasini sagliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 gs-bjk maçları zevkli oluyor.ben geçen maç ki gibi bol gollü bir maç bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar