Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 guernica said: abi juventusa geri göndersinler şu atarlı bebeyi transfer sezonu bitmeden. altyapıdan alalım zokora'yı herkes mutlu olsun asdfsdf asdfsdf ts den hatırlıyorum ama google da zokorayı arıyorum sdfklasdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tdleri de gitti toptan alalım hazır keseyi açmışken şu trabzonu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Tamam da bu olayin olma sebebi zaten daha taze onun olmus olmasi. Adam diyor ki demek ki bu ligde buna ceza yok. Ha ceza almazsa bile Terim oynatmayacak o ayri olay, cikarken dovecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 burak nerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Yeni geldim eve, ilk yarı 2-0'ı görünce işimi de ağırdan aldım, yavaş yavaş geldim. Belliydi böyle olacağı, ben gol atmamıza bile şaşırdım. Zaten son kısımda dayanamayıp radyodan takip ettim biraz maçı da, "Beşiktaş, top kaybı" kelimeleri o kadar çok bir arada kullanıldı ki ... Bilmiyorum ama radyoda, sağda solda yorumlardan klasik GS kötüydü, BJK çok daha kötüydü izlenimi aldım. Normaldır, FB maçının benzeri olacağını yazmıştık zaten. Samet ne yaparsa yapsın, sezon sonu şampiyonda olsak bu kadar korkak bir şekilde büyük kulüp yönetilmez. Şampiyonluk laflarını artık ağızlarında gevelemesinler. Bu kadar korkak ve kişiliksiz bir şekilde şampiyon olunmaz. Ha şahsen ben zaten hiçbir şekilde şampiyonluğa inanmıyordum da inanlara kapak olsun artık. Şuan Şenol Güneş gelse takımın başına Samet'e de zerre acımam ne yalan söyleyeyim. Edit: Ha birde Melo'nun olayı ne? Tükürdü vs. diyorlar da cidden tükürdü mü yoksa TÜKÜRÜĞÜ HİSSETTİM mi oldu yine. He birde radyoda sürekli hakeme giydiriyorlardı. Hatta dinlediğim kısımda Hilbert ve Hamit'e gösterilen kartlara amatörce, kötü karar vs. diyip iyice sıçtı hakeme bile bağladılar. bayğaı kötü yönetilmiş galiba, normaldır. FIFA bile pişman olup kokartını geri almıştı adamın asdfsdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Galatasaray-Beşiktaş derbisinde olay var... Sarı-Kırmızılılarda Felipe Melo, Beşiktaşlı Oğuzhan'a tükürdüğü gerekçesiyle 61. dakikada kırmızı kart gördü. Melo'yu kırmızı karttan sonra Fatih Terim bile sakinleştiremedi. Brezilyalı oyuncu, kendisini durdurmaya çalışan hocasını ittirerek sahadan ayrıldı. "SUÇSUZUM, BUNU İSPATLAYACAĞIM" Melo maçın ardından Twitter'da "Tanrı ve çocuklarımın mutluluğu için söyleyebilirim ki kimseye tükürmedim. Kameralarla 100 kere incelesinler. Bana küfrettiler, ben de karşılık verip geri çekildim. Yaşananlardan dolayı üzgünüm ama suçsuz olduğumu ispatlayacağım" diye yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ağır çekimde her bir kar tanesi gözüküyorken adamın tükürüğü neden ağzından çıkarken gözükmüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Tükürmemiş olsa bile melo çok sabıkalı, biraz kenarda beklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 kolay gelsin Melo kardeş. önce çıkarken kendini seni dövmemek için zor tutan Terim'e ıspatlaman lazım ama ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 MELONUN HAKKI YENDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 moriarty said: kupa bizim lig sizin crit gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 drogba da geldigine gore kalan maclari oynamaya gerek yok,diger takimlar aralarinda oynasin,biz de avrupaya odaklanalim,turkiye kazansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tam 1903de koyduk ya ahahahahhahhaa http://www.webaslan.com/img/5/2012/emre_colak_3423424230.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 haksız rekabet cidden ya. bir taraf menemene ekmek banarken, diğeri sneijderin parayı nerden veriyorlar ühüh derken drogbayı almak terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-boyle-kizardi-2 2:40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Zegna said: moriarty said: kupa bizim lig sizin crit gelmiş., gözyaşları da sizin olsun ödeşelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hasetinden saçları daha da beyazlamış rıdvanın aheaheah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hasan şaş maç sonu açıklama yaptı drogba ile ilgili. "Dünya çapında bir oyuncu. Görüşmelerin yönetim tarafından pozitif olarak sürdüğünü biliyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Masquerade said: haksız rekabet cidden ya. bir taraf menemene ekmek banarken, diğeri sneijderin parayı nerden veriyorlar ühüh derken drogbayı almak terbiyesizlik. Komşusu açken tok yatan bizden değildir demişler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 pontipati919 said: kuş kardeşliği lolasdzsdc pontipati919 said: SeaGle said: Ulan beşiktaşı eziyoruz fenerliler ağlıyor sfadsgdas lan ne diyeceksem gelip söylemissin gayet iyi oynadık ilk yarıda ezdik bildigin besiktasta kasap kozunu sürdü dogal olarak melo tükürmedi fenerliler baya heleyana gelmis bizde gidelim tahkime maç sirasında drogba reyisinde geldigini ögrendim sevindim hamitin ilk yarıda yedigi dirsekten sonra yıldızları saymasını konusmamıs kimse sivok her pozisyonu faulle bitirdi hamit inadina efendiligini bozmadı helal olsun ssu formunu arttırsa biraz daha ligi silkeleriz heralde sinayderin kiçindan yıldırımlar firlatarak gol atmasını bekliyordu herkes adam hem onun agirligindan pek etkili olamadi hemde kondisyon eksikligi çok belli hazır degil daha ama 3 tane pas attı bizimkiler yetemedi yetseler maç farka giderdi küçükdiş tam bolliwood oyuncusuymus bide ya ahaha sabri çok sasirtti bide unutmadan söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Zegna said: moriarty said: kupa bizim lig sizin crit gelmiş. Lol. Crit değil, bildiğin rocket jump yapıcam derken kendini öldürmek gibi bir şey o laf sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Zegna said: moriarty said: kupa bizim lig sizin crit gelmiş., ahaha fukara criti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi ntvspor izlenmiyo netten londrada. merak içindeyim rıdvana dair adfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bu arada melo tükürdüyse meyreleş adama işemiştir abi, en azındna onunkinde ter mer yağmur çamur bi sıvı var hareket halinde. Meloda o da yok sdfg. Oğuzhan beşliktaşlı duruşunu yapmış ama, hll team. Ama melo şöyle bi 3 maç dinlensin hiç bişey olmasa bile en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 “İstiyorum ki bu sene biz kupayı, Galatasaray ligi alsın. Fener’in 100. yılında da şampiyon olalım.” Yıldırım Demirören - Kritik gs-bjk derbi öncesi fb&bjk beraber falan ne ayaksınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar