Zegna Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bakalım melo konusunda nasıl bir omurgasızlık gorecegiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Rewendor said: Maç içerisinde yaptı zaten uyarısını Terim, sonra her fırsatta ona atmaya çalıştılar zaten. dikkat etmedim çok sinirlendim çünkü sdfs en nefret ettiğim şey ya bu kasıtlı pas atmama olayı zamanında gördük işte dos santosa atılmayna paslar elanoya atılmayan paslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Masquerade said: Adet yerini bulsun. https://pbs.twimg.com/media/BBo1FliCYAAG4Y7.png oha teletext, en son 10 sene önce falan görmüştüm sanırım bu menüyü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 federasyon meloyu 10 maç atıpta gs ye iyilik eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 melo bugün iyi oynadı bence ama o çıktan sonra defansif olarak çok daha iyiydik nedense sdfs hani ilerde bi drogbamız olsa son 10 dakka 4-1 olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ulan beşiktaşı eziyoruz fenerliler ağlıyor sfadsgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Güntekin ile Rıdvan'ın yüzünden düşen bin parça dsafa. BEŞİKTAŞ NEDEN YENEMEDİ diye ağlıyolar 10 dakikadır hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 SeaGle said: Ulan beşiktaşı eziyoruz fenerliler ağlıyor sfadsgdas Osmanlı & Almanya gibi bir bağ var aralarında ya onların. Biri yenilince diğeri de yenilmiş sayılıyor. Çifte tokat atıyoruz her derbide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 kupa bizim lig sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hatırladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bir şike değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Red said: Rewendor said: Maç içerisinde yaptı zaten uyarısını Terim, sonra her fırsatta ona atmaya çalıştılar zaten. dikkat etmedim çok sinirlendim çünkü sdfs en nefret ettiğim şey ya bu kasıtlı pas atmama olayı zamanında gördük işte dos santosa atılmayna paslar elanoya atılmayan paslar. Uyarıyı ben de görmedim de etkisini gördüm, sonlara doğru ona attılar hep. Yoksa o dönemki kasıtlı pas atmamalar hakikaten felaketti. Ama o dönemde en çok ayıpladığım şey taraftarın FB maçı sonrası Jo'yu ıslıklaması. Adamın suçu falan da yoktu, kaldı öylece, hatta yanındakilere falan sormuş "Ya beni mi ıslıklıyorlar?" diye, onu bile anlayamamış başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ok tükürmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 3d melo türküme viedosu gelmiştir http://www.youtube.com/watch?v=2p_25ASlxhQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Saygim tamamen bitmesin diye iki yıldır falan izlemitorum dilmeni ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Masquerade said: Güntekin ile Rıdvan'ın yüzünden düşen bin parça dsafa. BEŞİKTAŞ NEDEN YENEMEDİ diye ağlıyolar 10 dakikadır hahaha. şunu unutyonuz ama ya hep geç açıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tükürük göremedim ben üstteki vidyoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Rerore said: 3d melo türküme viedosu gelmiştir http://www.youtube.com/watch?v=2p_25ASlxhQ video yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 meireles gibi ağzı tartışmaya açık bir şekilde bişiler söyledi hani kar yağıyor bi de derdini anlatamazsın yapmican o yuzden öyle hareket ben tükürsede tükürmesede hakettiğini dşünüyorum melonun. sonuçta daha taze meireles olayı olmuşken üstüne böyle bişi yaparsan kasıt ararım maç gitseydi ne olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 meloya lütfen 10 maç ceza versinler ya. oynamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 SeaGle said: Ulan beşiktaşı eziyoruz fenerliler ağlıyor sfadsgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi juventusa geri göndersinler şu atarlı bebeyi transfer sezonu bitmeden. altyapıdan alalım zokora'yı herkes mutlu olsun asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ülke parası ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 kuş kardeşliği lolasdzsdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar